Symbian<->nokia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hoodwinked »

jackb napísal:on chce mulitmedia a pochybujem ze telefon bez symbianu prehra divx...
Hoodwinked N95 som v ruke nemal, ale pre multimedia by mala stacit 8GB verzia N81. Mne osobne staci a nestazujem sa.
mas ju??? spokojnost? a cital som ze neni moc dobra koli tomu ze tlacidla sa tazsie stlacaju co ty nato??
a hry a aplikacie ti tam tiez bezia v pohode?, a tie ngage hry si si tam nejake ine uz nekde stiahol a dal??
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

Hoodwinked napísal:mas ju??? spokojnost? a cital som ze neni moc dobra koli tomu ze tlacidla sa tazsie stlacaju co ty nato??
a hry a aplikacie ti tam tiez bezia v pohode?, a tie ngage hry si si tam nejake ine uz nekde stiahol a dal??
ja som spokojny. staci mi uplne.
normalna klaveska ma hneva, lebo su gombiky dost na tesno, preto radsej telefonujem ako pisem
joestick a multimedialne gombiky chcu chvilu cas kym si zvyknes kam mas stlacat aby sa ti namiesto dalsej fotky nepustila hudba :)
hry: mam tam vlastne len CSko a to ide fajn
symbianovske aplikacie bezia veselo, ci uz navigacia alebo dake tie prehravace, ale rotate me (ano je veriza, ktora nepotrebuje pohybove cidlo)
ngage: ziadne okrem tych demo verzii som nevidel, je mozne ze uz su aj dake "liecene" verzie ale ja ten telfon na hry velmi nechcem... telefon mam ako telefon, navigaciu a mutimedialny prehravac...
ked is hodis prehravac divx-ov tak nemas potom uz ziaden problem... ked cestujem na dlhsiu vzdialenot pripravim si kopiu dakeh odobreho filmu a vyriesene... alebo mozes citat e-booky ako pdf-ka 8)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

INDIGOcorp. napísal:to snad nemyslis vazne povedat ze d900i je super telefon akoze ma ho kamarat a mozem povedat ze je to grc, reprak hra na nic kedze ziaden nieje pouziva sa u samsungu ako je zvykon repracik cez ktory aj volas kvoli tomu mp3 chrcia,hraju ticho a podobne , dalej displej ma dobre parametre ale podla mna na nokiu z daleka nema,n73 ma predsa 2 repraky ktore hraju s mobilov asi najhlasnejcie co som pocul,za dalsie d900i je odporca akejkolvek javy,fotak je cisty odpad kedze zvoleny obrazok odfoti cca mozno po 4 sekundach od stlacenia je to strasne,a ti videa prehra preto plynule pretoze ich nechutne rozkockuje podotykam ze toto nieje len na kamaratovom kodele ma ho viac ludia a nepoznam osobu co si ho kupila ze by nelutovala svoj cin potom :roll:
to snad nemyslis vazne ty ! Neviem co to ma kamarat za kus ale ten co mame doma hraje hlasnejsie ako n73. Je sice ale pravda ze kvalita zvuku je u n73 kapanek vyssia. Kvalita videa je rovnaka (ak chces mozem hodit zopar videi natacanych D900i a n73 pri rovankom nastaveni ). Kvoli tebe som si tie dva telefony zobral na vychadzku a pofotil par obrazkov pri automatickom nastaveni (vsetko najvyssia kvalita). Vysledok: (prvy obrazok je D900i druhy n73)
Prílohy
nNok7.jpg
mSam7.jpg
lNok6.jpg
kSam6.jpg
jNok5.jpg
iSam5.jpg
fNok3.jpg
eSam3.jpg
dNok2.jpg
cSam2.jpg
bNok1.jpg
aSam1.jpg
Hoodwinked
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hoodwinked »

reno23 napísal:to snad nemyslis vazne ty ! Neviem co to ma kamarat za kus ale ten co mame doma hraje hlasnejsie ako n73. Je sice ale pravda ze kvalita zvuku je u n73 kapanek vyssia. Kvalita videa je rovnaka (ak chces mozem hodit zopar videi natacanych D900i a n73 pri rovankom nastaveni ). Kvoli tebe som si tie dva telefony zobral na vychadzku a pofotil par obrazkov pri automatickom nastaveni (vsetko najvyssia kvalita). Vysledok: (prvy obrazok je D900i druhy n73)
:lol: chlapec ty si pochopil o com sa tu keca????ja som pisal ze chcem multimedialny telefon hlavne na aplikacie a filmy a ty mi tu vipisujes ze jake foto robi n73 a e900 naco mi to je? :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Hoodwinked napísal::lol: chlapec ty si pochopil o com sa tu keca????ja som pisal ze chcem multimedialny telefon hlavne na aplikacie a filmy a ty mi tu vipisujes ze jake foto robi n73 a e900 naco mi to je? :roll:
ja som pochopil ze nechces ani jeden z tychto fonov, ze si vyberas nieco medzi n81 a n95, ja som odpovedal uzivatelovi INDIGOcorp. :wink:
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- reno velmi pekne porovnanie s ktoreho podla mna vyslo ze sa da fotit s oboma fotakmi ked nokia zlyhala tak to bolo hroza ale ked sa podaril snimok tak ma krajsie podanie farieb nokia preste zalezi to od svetelnych podmienok ....

- inak nemala to byt tema hlavne o symbiane na nokiach ??? lebo toto by ma velmi zaujimalo ako aj softy na tento OS ...
Napísať odpoveď