No a? Ked bude mat zo 100 ludi 95 NOD, tak je jasne, ze sa budu bavit najviac o nom. Statistiku neohnes, neviem co je na tom divne. Stale sa tu ohanas JEDNYM pocitacom a akymsi UBOHYM "porovnanim" DVOCH AV co podla Teba predstavuje jeden pochybny screen. Dokaz rovnaky efekt a ucinok na 10 pocitacoch, pouzi aspon 5 roznych AV a uz to bude o niecom inom. Ked si kupim 25ks kolac DVDciek a jedno je zle, neznamena to, ze cela znacka stoji za nic. Dokaz to co tvrdis na serioznej vzorke a trosku to podloz a okamzite rozosielam vsetkym znamym i neznamym maily, aby presli na KAV.uplink napísal:Kolko tem tu rozobera NOD 32 a kolko tem ostatne avs? Potom si zober google a vsetky fora. Kolko z nich sa venuje problemom s nodom a kolko z nich sa venuje problemom s inymi avs.
Systém "chránený" avs nod 32
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
mal som k dispozicii aj jeho comp [notebook]. Nevidim dovod hadzat screenshoty neveriacim tomasom. Tato tema je zabita. Tu je jasne ukazana sila propagandy a skusenost par ludi s nodom.Sheep napísal:uplink ale ved nikto ti nekaze pouzivat, nod, zle skusenosti s nodom? mas rad kaspersky? tak ho kludne pouzivaj, to je podobne ako ked sme sa vadili s tym acerom ak sa pamatas...
hojko: on urobil screenshot zo svojho kompu kedze on nemal k dispozicii jeho komp ale iba disk takze preto asi nedal screen z povodneho notebooku...alebo aspon tak som to pochopil
hojko hod do hladat slovicko "nod" a na prvych 10tich stranach mas tolko problemov [nie ze nenasiel virus a iny nasiel ale PROBLEMOV] s nodom, ze myslim ze hadzat nemusim. To ze ich neskor vyriesili to je fakt, ale ten problem vznikol. Proste nod nie je user friendly, tot sjo. Moj nazor.hojko napísal:Preco si nam nedal screen v prvom prispevku, kde by bolo jasne vidiet verziu programu a najma aktualizacii, screen toho, ci rezidentna ochrana skutocne bezala, hmm??? Nemozem si pomoct, ale to co si uviedol je tvoj subjektivny nazor s ktorym sa uz dlho snazit odrovnat NOD32, uz pred rokom si mal rovnake prispevky a mas ich do dnes. Cele mi to pripada tak, ze ten profesional, ktory to nastavoval ten Nod asi ani nepustil, takze preto tie virusy. Ja som ti ponukol argumenty z mojej strany a dal som si tu namahu, aby som spravil test a ako si sam videl, PC je uplne cisty.
Temy o Node su tu a je to asi preto, pretoze ludia tomuto programu doveruju a ked nieco nevedia, tak sa spytaju. Schvalne mi najdi aspon 5 tem v ktorych sa riesi problem, ze Nod nenasiel virus a iny antivirus ano.
uplink: ale ved ja nic nevravim, mas kaspersky a nemas s nim problemy? si spokojny? tak aky je problem? niet nad lepsi pocit ked program co prave ty pouzivas funguje tak ako ma, ked mas s nim len dobre skusenosti tak ho odporucaj ludom nech ho pouzivaju natom nie je nic spatne, ale ty si zacal utocit na Nod nie my na kaspera...o to tu ide
-
hojko
Site Admin
Ano, presne ako vravis, tu je ukazana skusenost par ludi s Nodom. Na jednej strane stoja ludia, ktori nemali ziadny problem a plne mu doveruju a na druhej strane stojis ty, antinodista, sudiac s tvojho prispevku uz dlhe roky a nepripustas si moznost, ze je to dobry antivirus. Navyse plne ignorujes k6 a jeho argumenty, takze pre mna tato tema nema zmysel, pokial sa nedokazes postavit argumentom a niecim svoje tvrdenia aj dokazat.
Podľa mňa je Kaspersky Antivirus oveľa lepší ako Nod, mne je ale jedno kto čo používa. Nod nevie skontrolovať všetky adresáre, Kaspersky áno. Môže sa aj antivírus vypnúť, Nod je dobrý dovtedy, pokiaľ niečo "neprejde". 

Tá zbierka vírusov čo tam ostala po nod-e je postačujúci argument.k6 napísal:Prisiel si osrat NOD a nemas poriadne argumenty...
-
hojko
Site Admin
Cesar: Pre teba je to dostacujuci argument, ale ja tomu proste neverim. Bud Nod nebezal alebo nebol aktualizovany, inak to nevidim.
Uplink: Vidim, ze si to vzdal zo svojou argumentociou, napokon bola uboha a tak sa ani necudujem. Inak som dnes chcel zapnut Nod a co nevidim, ved Kaspersky mi ho surovo odinstaloval. Stale ocakavam, ze uvedies odkaz na tvrdenie, ze prave Kaspersky je most user friendly.
Uplink: Vidim, ze si to vzdal zo svojou argumentociou, napokon bola uboha a tak sa ani necudujem. Inak som dnes chcel zapnut Nod a co nevidim, ved Kaspersky mi ho surovo odinstaloval. Stale ocakavam, ze uvedies odkaz na tvrdenie, ze prave Kaspersky je most user friendly.
Podľa mojich skúseností (teraz som neskúšal) Nod nevie skontrolovať mnohé súbory/ adresáre, kde vírusy zvyknú byť lebo asi aj tvorcovia vírusov vedia že tam ich Nod nenájde / nemá (nemal?) prístup.
Trojany atď sa do počítača dostať môžu aj keď tam antivírus je, hlavne keď to používa viacej userov. Niekto chce stiahnuť niečo, čo sa dá len spustením trojana/vírusu a neviem čoho a keď to jeho počítač nie je, je mu to jedno vypne antivírus a to spustí. Stáva sa to a keďže Nod nevie všetko skontrolovať tie smeti tam ostanú, Kaspersky by to ale stále vedel odstrániť. Je to chyba usera ale aj tak by to mal antivírus vedieť odstrániť / nájsť dodatočne (aj v sysvolinf/ obnova syst.).
Záhadou mi je, že prečo Nod nevie skontrolovať všetko a Kaspersky áno a prečo tak nespravia aj Nod?
User friendly je aj Nod aj Kaspersky, len Kaspersky rozpoznáva lepšie spyware ale aj rootkity.
Trojany atď sa do počítača dostať môžu aj keď tam antivírus je, hlavne keď to používa viacej userov. Niekto chce stiahnuť niečo, čo sa dá len spustením trojana/vírusu a neviem čoho a keď to jeho počítač nie je, je mu to jedno vypne antivírus a to spustí. Stáva sa to a keďže Nod nevie všetko skontrolovať tie smeti tam ostanú, Kaspersky by to ale stále vedel odstrániť. Je to chyba usera ale aj tak by to mal antivírus vedieť odstrániť / nájsť dodatočne (aj v sysvolinf/ obnova syst.).
Záhadou mi je, že prečo Nod nevie skontrolovať všetko a Kaspersky áno a prečo tak nespravia aj Nod?
User friendly je aj Nod aj Kaspersky, len Kaspersky rozpoznáva lepšie spyware ale aj rootkity.
ked mas na pocitaci viac uzivatelskych kont tak preco nezablokujes vypnutie AVS? alebo nastav vyzadovanie hesla na vypnutie a som si isty ze nikto ti ho nevypne...a tiez nerozumiem preco na pocitac pustas ludi o ktorych vies ze ti ho zaviria...Cesar napísal:Podľa mojich skúseností (teraz som neskúšal) Nod nevie skontrolovať mnohé súbory/ adresáre, kde vírusy zvyknú byť lebo asi aj tvorcovia vírusov vedia že tam ich Nod nenájde / nemá (nemal?) prístup.
a ked to uz rozoberas zahady tak by som chcel vediet ako si dosiel k tomu ze nod nevie skontrolovat vsetko, je to prilis individualne, vzhladom na odlisne DB antivirakov, metody detekcie a kontroly
-
uplink
VIP
hojko argumentovat Tebe nema zmysel. Ty co pracujes len na lokalke a nemas kde nachytat virusy? Naco sa vobec zapajas do diskusie. Useri co maju offline pocitac sa nerataju, tie nemaju od kial chytit virus. A to ze ho odinstaloval? Haleluja! Konecne prvy rozumny avs, ktory odinstaluje odpad, s ktorym by sa bil. Dementny NOD neodstrani nic a namiesto toho sa bude bit so vsetkym, co mu pride pod paprce. Nema s Tebou zmysel diskutovat na tuto temu sorry. Proste ma se*ie cely ESET s ich reklamou a so vsetkym. A preco sa nezastavam avastu? Zastavam, ale najst rovnocenneho protivnika "vybornemu" nodu na poli free avs je blbost. Jeho rovny protivnik je KAV/KiS a ten ho na plnej ciare rozbil, tot sjo. To ze to zopar zaslepenych zastancov NODu nechce vidiet, to je ich vec, dalej to nerozoberam. Budem len dalej pridavat na forum moje osobne skusenosti. Tie sa totiz rataju, nie nejake umele testy. Tie v praxi nikoho nezaujimaju. Ja mam tych svojich zlych skusenosti s NODom az az, ale pre takych zaslepenych ako si Ty ich sem budem vesat, do tejto temy, aby si bol spokojnyhojko napísal:Cesar: Pre teba je to dostacujuci argument, ale ja tomu proste neverim. Bud Nod nebezal alebo nebol aktualizovany, inak to nevidim.
uplink Ty uz take hlody davas, ze to s argumentaciou nema spolocne vobec nic. Na LANke sa neda chytit virus? Toto Ti kto nasuskal? Ty si akoze odbornik? Tebe by som nedal servisovat ani rychlovarnu kanvicu. Hojko nema access na net? Testy sa rataju urcite viac, ako jeden Tvoj pochybny printscreen a subjektivny pocit, ze vsetci Ti robia zle 
Ozaj, nabuduce ked zalozis temu... Tak rovno na zaciatku napis, s kym budes diskutovat a kto pre Teba na Tvoju "diskusiu" nieje dost dobry a komu nedokazes argumenty vyvraciat a pripadne, kto nema pisat vobec (tak ako si to teraz odporucil hojkovi). Akoze toto som este na fore nevidel, co tu Ty predvadzas
Ozaj, nabuduce ked zalozis temu... Tak rovno na zaciatku napis, s kym budes diskutovat a kto pre Teba na Tvoju "diskusiu" nieje dost dobry a komu nedokazes argumenty vyvraciat a pripadne, kto nema pisat vobec (tak ako si to teraz odporucil hojkovi). Akoze toto som este na fore nevidel, co tu Ty predvadzas
-
uplink
VIP
K6 bez komentara. Clovek co ma totalny necit pre sarkazmus a ironiu by nemal na moje prispevky vobec reagovat. Navyse ked pisem hojkovi, tak sa laskavo nezastaravaj do nasej diskusie. Tvoj styl pisania je na urovni mojej rannej stolice. Ho*no vidis, ho*nu rozumies, ale rypat budes.k6 napísal:uplink Ty uz take hlody davas, ze to s argumentaciou nema spolocne vobec nic. Na LANke sa neda chytit virus? Toto Ti kto nasuskal? Ty si akoze odbornik? Tebe by som nedal servisovat ani rychlovarnu kanvicu. Hojko nema access na net? Testy sa rataju urcite viac, ako jeden Tvoj pochybny printscreen a subjektivny pocit, ze vsetci Ti robia zle
Pre Tvoju informaciu, hojko ma pristup na net, narazal som tym na to, ze forum ma pustene na svojom serveri, ktory je sice umiestneny inde, ale to nie je podstatne [bolo myslene ako vtip]. Za druhe, ked budem nabuduce argumentovat hojkovi ze vsetko edituje v painte, nezabudni sa ozvat a vypindat nejaku svoju inteligentnu hlasku. Za tretie, uz nikdy nereaguj na to, do coho Ta nic nie je. To ze si VIP nic neznamena. Pre mna si VPP [very primitive person]. Proste si nehorazne povrchny a nevidis do diskusie, necitas medzi riadkami, tak sa laskavo nezastaravaj do diskusie medzi druhymi ludmi. Cital si moju diskusiu s hojkom na iCQ? Necital. Tak drz hubu a krok ludovo povedane.
K teme: Moje argumenty a skusenosti su subjektivne, ale koniec koncov, o tom to je nie? Mna nezaujima 1000 prirlblych userov ktorym trapny NOD funguje, mna zaujima to, ze ma stale otravuju zakaznici, ktori tento pri*bany avs pouzivaju ze maju virus, maju crash systemu, maju taky spyware, taky adware, tak im blbne PC a onak im blbne PC. Ako ok, ja na tom zarabam, vyhovuje mi to, ale paradne ma vie na*rat to, ze kazdy komu opravujem PC od kalamity sposobenej virusmi pouziva tento nehorazne dementy AVS, tot sjo. Ci su to useri, alebo vacsie firmy, vsade je na*ebany NOD a vsade maju problemy. Preco? O ano, to je dobry argument, lebo NOD je najlepsi a ma ho najviac ludi, preto sa aj rozobera na vela forach. Niekedy ludska obmedzenost a primitivizmus naozaj nepozna hranic.
K6: Neviem v akej oblasti pracujes Ty, ale ja robim s PC od 7mich rokov. od 13tich si privyrabam ich skladanim a davanim dokopy, od 18tich pracujem pod zivnostou. Okrem toho ze robim webove stranky, design [DTP], tak skladam pocitace a staram sa o ne po softwarovej stranke. Myslim si ze skusenosti mam az az, tak isto zakaznikov. Nemam nudzu ani o jedno ani o druhe. V priemere davam dokopy ako "hobby" 3-5 PC / tyzden, co je menej ako "profesionalny" technik, ktory ich ma niekolkonasobne viac, ale viac ako bezny user. Keby som to nevedel, asi mi za to ludia nedavaju lova, nemyslis? Lenze to taky <censored> ako Ty nema sancu nikdy pochopit. Preto s Tebou nema zmysel viest diskusiu.
P.S.: A nic ma nevie vytocit viac ako obmedzeny, debilny user, ktory pracuje neviem kde a mysli si ze pozral vsetku mudrost sveta.
Skusil som aj ja KAV, mal som Avast, no nieco preslo a neslo to odstranit. KAV to zariadil, no o to nejde. Hojko, mne napriklad tiez KAV pri instalacii zdetekoval Avast a ponukol mi moznost odinstalacie a nevidim dovod, preco by to nemal ponuknut aj pri NODe. Zrejme si nieco prehliadolhojko napísal:..... Inak som dnes chcel zapnut Nod a co nevidim, ved Kaspersky mi ho surovo odinstaloval. Stale ocakavam, ze uvedies odkaz na tvrdenie, ze prave Kaspersky je most user friendly.....
Cely TyA nic ma nevie vytocit viac ako obmedzeny, debilny user, ktory pracuje neviem kde a mysli si ze pozral vsetku mudrost sveta.
uplink ty si jak pokazena platna, na NODe slapem 7 rokov, a nemal som nikdy problem, ty si pouzivaj co chces, ja pouzivam tiez co chcem, tebe nikto NOD nevnucuje a sme v dost slobodnom state nato aby si sa mohol rozhodnut ktory AV si vyberies, vybral si si KAV tak aky je problem? Ak ta nebavi opravovat take pocitace ako si spominal ze maju NOD a viry v sebe sucasne, tak ich neopravuj, ak to robit chces tak ten komp vycisti, zaplatene za to dostanes a podla mna dost slusne tak co donekonecna lamentujes nad tym ktory AV je lepsi, ako mne je uprimne jedno ci niekto pouziva NOD a ma aj viry, tiez som dostal takych pocitacov na precistenie aj ja a bolo ich dost a co teraz? budem skumat ako sa tam viry dostali? to ma nezaujima, komp som vycistil co bolo mojou ulohou a vratil, a doma mi to islo a toto je pre mna podstatne, nie to ci nejaky pako mal vypnuty antivirak a jeho zena nebola doma tak si to potreboval kompenzovat za kompom a na druhy den prisiel plakat preco tam ma viry, navyse co sa tyka mna tak nemam dovod Nod menit, skusal som aj ine AV, sice Nod sa mi pacil najviac ale aj tak som AV nikdy nevenoval taku pozornost ako ty, proste cas na pocitaci travim inak ako hladanim minusiek Nodu a nikdy som nepotreboval ohovarat ine AV. Skratka mas svoju pravdu a nazor tak sa ho drz ja ti ho neberiem, ale okafravat NOD si zacal ty.
To, že tie smeti-vírusy vie odstrániť také zlé nie je.pato83 napísal:Skusil som aj ja KAV, mal som Avast, no nieco preslo a neslo to odstranit. KAV to zariadil, no o to nejde. Hojko, mne napriklad tiez KAV pri instalacii zdetekoval Avast a ponukol mi moznost odinstalacie a nevidim dovod, preco by to nemal ponuknut aj pri NODe. Zrejme si nieco prehliadol
Fanatikom Nodu sú fakty jedno, určite tam bol starý Nod neupdateovaný, crackovaný, zle nastavený alebo ten screenshot ani nie je pravý len to sfalšoval.
PS.: PLZ K-