Avast je sam o sebe virusp4ra napísal:Konecne viditelny vysledok kvality NOD. Heh. Zlaty Avast!
//
p4ra.....
dik za K-
Cely TyA nic ma nevie vytocit viac ako obmedzeny, debilny user, ktory pracuje neviem kde a mysli si ze pozral vsetku mudrost sveta.
To, že tie smeti-vírusy vie odstrániť také zlé nie je.pato83 napísal:Skusil som aj ja KAV, mal som Avast, no nieco preslo a neslo to odstranit. KAV to zariadil, no o to nejde. Hojko, mne napriklad tiez KAV pri instalacii zdetekoval Avast a ponukol mi moznost odinstalacie a nevidim dovod, preco by to nemal ponuknut aj pri NODe. Zrejme si nieco prehliadol
vies ako, grekom grek, zidom zid. Jednam s Tebou na urovni, na ktorej si, aby si mi rozumel. Neviem kto si prvy na karme pohonil svoje egok6 napísal:Ale si mi to natrel! Aj na karme si si ego pohonil
Uz ti je lepsie? Cely Ty
Krasne si sa predviedol, Tvoje typicke jednanie plne urazok, post plny vulgarizmov. Musis byt velmi nevyrovnany jedinec. Od 18 robis na zivnost ale pises ako osmak na zakladke (aj tych som asi urazil teraz). Ale rad si necham vysvetlit, co ma spolocne skladanie PC, DTP a tvorba web stranok s chapanim problematiky antivirovej ochrany. Jasne, prepac, zabudol som... Ty robis s PC od siedmych rokov a proste Tvoje skusenosti su prvorade a nikto iny nema sancu do problematiky vidiet len Ty.
Netreba byt zbytocne skromny, mozno aj viac ako 5000!uplink napísal:Ja som mal trosku viac zakaznikov, ktorym nod narobil sarapatu, ako 10, viac ako 100, mozno viac ako 500...
Cize v teme sa nemaju ozyvat ludia s dobrymi skusenostami, ale len Ti so zlymi... Proste aby ste si mohli tak hromadne kolektivne ponadavat?Mas len dobre skusenosti s nodom? Maj, ale neozyvaj sa v tejto teme, tato tema je pre tych, ktori ich maju zle,
Skutocne dobry AV nenajdes, nemoze byt len jeden dobry AV vhodny pre vsetkych, ja som netvrdil ze nod je skutocne dobry len to ze ja som s nim spokojny, ako som uz pisal co to robi na druhych pocitacoch ma nezaujima to nie je moj problemm skus to aj ty, pretoze tato tema ja taka ze kazdy haji svoje, nieco ako nekonecne diskusie typu AMD vs Intel alebo ATi vs Nvidia...proste nechapem preco ludia musia za kazdu cenu hajit to co im bezi doma. Myslim ze nam vsetkym jedno ci mas doma KAV, ale to ze my mame nod ti asi jedno nie je, alebo mi to tak pripada, no neviem co chces dosiahnut, a preco sa nevies zmierit s tym ze Nod je viac popularny ako KAV, aspon teda na Slovensku, ale to plati vsade...nie je len pri AVuplink napísal:hojko: preco sa stale ohanas testami? Mas malo vlastnych skusenosti?...ak ano, tak nemusis ani reagovat. Ako som napisal, mna testy nezaujimaju, mna zaujima prave angry mob, ktoremu nod nefunguje korektne, alebo proste prepusta svinstvo. Az bude fungovat nod naozaj user friendly, az sa naozaj stane plnohodnotnou ochranou PC, tak prestanem byt eset hater. Lenze to asi tak skoro nebude, kedze vyvojari pre eset su lamy
![]()
Navyse ako vidis tak aj useri na fore maju dvojake skusenosti. Bud zasadne ano, alebo zasadne nie. Tak asi naozaj az taky dokonaly ten trapny nod nebude, nemyslis? Lenze to Ty ignorujes, stale sa ohanas len hlupymi testmi...to je pre mna slaby argument.
Mas len dobre skusenosti s nodom? Maj, ale neozyvaj sa v tejto teme, tato tema je pre tych, ktori ich maju zle, aby vzniklo rozumne riesenie a nasiel sa skutocne dobry AVS. To ze niekto chodi na lamacke stranky kde sa nedaju nachytat skutocne virusy nikoho nezaujima. Proste je tu na fore asi 10 userov, ktori su s nodom nanajvys spokojny a stale ti isti sa ozyvaju a brania ho. Ja som mal trosku viac zakaznikov, ktorym nod narobil sarapatu, ako 10, viac ako 100, mozno viac ako 500. To uz do statistik spravi nieco malinko...nemyslis?