Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Systém "chránený" avs nod 32
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Don_Pipino
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 28.03.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak v tomto pripade s tebou uplne suhlasim Cesar Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Shark NX
King
King

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zavulon napísal:
BTW: Co tak Mcaffee ? Uz davnejsie som videl tento AVS na prvych miestach testov ...atd. Ake mate skusenosti s nim ?
McAfee ma skvely SiteAdvisor ... co je Plugin na Firefox ktory zistuje kvalitu stranok ... skenuje pred virusmi atd ... Ked je cerveny ... odchadzam zo stranky ani nepokracujem na tej stranke
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 21:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak som otestoval aj KAV, obidva nehlasia ziadnu infiltraciu, len to cakanie, dokym ativirak skontroloval 865892 suborov tak mu to trvalo cez 5 hodin, nod bol asi o pol hodinu rychlejsi ale nic nenasiel tiez...

Kav.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  198.22 kB
 Prezretá:  39 krát

Kav.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
minob
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 21:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep: to mozes byt celkom rad Smile Dnes som konecne chcel skontrolovat PC s Kaspersky AV,ale bol to beh na dlhu trat, 2 disky, celkovo 4 particie, okolo 118 000 suborov a ujo Kaspersky skontroloval za hodinu 2 - slovom: DVE percenta! Odhadovany cas bol asi 16 hodin, cakat sa mi nechcelo, KAV isiel prec. Podotykam, ze nastavenie bolo standardne, nastavenie heuristiky som nemenil. Takisto mi vadila aktivacia cez internet... Takze vraciam sa spat k trial verzii NOD 2.7. Ale dal som sancu KAV aj teraz, asi pred 4-5 rokmi som ho pouzival, dnes som s nim ale nadobro skoncil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Zavulon
Light Professional
Light Professional

Stav: Prihlásený
Založený: 23.09.2006

PríspevokZaslal: 26 Máj 2008, 14:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ok takze moje skusenosti s KAV.
Totalne (ano aj po nastaveni) blokoval flash videa, nacitavanie stranok bolo pomale,...pricom nezdetekoval hacktool ako ostatne AVS.
Upozornujem, ze neslo o warez ale o verziu s licenciou na rok, ktoru som dostal k PC

Najdlhsie som pouzival asi NIS ktory my najviac vyhovoval. S NODom nemam ziadne skusenosti...uprednostnujem cele packy v ktorych je vsetko, firewall, AVS, antispyware...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 z 6

Prejdi na: