Systém "chránený" avs nod 32

Informácie o software, ankety...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Tak v tomto pripade s tebou uplne suhlasim Cesar 8)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Zavulon napísal:BTW: Co tak Mcaffee ? Uz davnejsie som videl tento AVS na prvych miestach testov ...atd. Ake mate skusenosti s nim ?
McAfee ma skvely SiteAdvisor ... co je Plugin na Firefox ktory zistuje kvalitu stranok ... skenuje pred virusmi atd ... Ked je cerveny ... odchadzam zo stranky ani nepokracujem na tej stranke
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Tak som otestoval aj KAV, obidva nehlasia ziadnu infiltraciu, len to cakanie, dokym ativirak skontroloval 865892 suborov tak mu to trvalo cez 5 hodin, nod bol asi o pol hodinu rychlejsi ale nic nenasiel tiez...
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Sheep: to mozes byt celkom rad :) Dnes som konecne chcel skontrolovat PC s Kaspersky AV,ale bol to beh na dlhu trat, 2 disky, celkovo 4 particie, okolo 118 000 suborov a ujo Kaspersky skontroloval za hodinu 2 - slovom: DVE percenta! Odhadovany cas bol asi 16 hodin, cakat sa mi nechcelo, KAV isiel prec. Podotykam, ze nastavenie bolo standardne, nastavenie heuristiky som nemenil. Takisto mi vadila aktivacia cez internet... Takze vraciam sa spat k trial verzii NOD 2.7. Ale dal som sancu KAV aj teraz, asi pred 4-5 rokmi som ho pouzival, dnes som s nim ale nadobro skoncil.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ok takze moje skusenosti s KAV.
Totalne (ano aj po nastaveni) blokoval flash videa, nacitavanie stranok bolo pomale,...pricom nezdetekoval hacktool ako ostatne AVS.
Upozornujem, ze neslo o warez ale o verziu s licenciou na rok, ktoru som dostal k PC

Najdlhsie som pouzival asi NIS ktory my najviac vyhovoval. S NODom nemam ziadne skusenosti...uprednostnujem cele packy v ktorych je vsetko, firewall, AVS, antispyware...
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Btw. ake mate skusenosti s tym, ze stiahnete subor - rezidentna ochrana v NODe vam ho hned hodi do karanteny, vyhlasi ho ako virus a vam ho firefox vyhodi ako poskodeny..a vy ten subor potrebujete stiahnut?
co urobite?lebo sa mi to stalo a nevedel som si rady..
vymazal som ho z karanteny, killol egui, stiahol znova a zase mi to spravilo..ako je to mozne? este som pre istotu vycistil temp..
nakoniec som to tusim spravil tak ze som zakazal spustanie egui pri starte windowsu, restartol win a uz to tusim slo..
je toto normalne? :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

G0lDiER_ napísal:Btw. ake mate skusenosti s tym, ze stiahnete subor - rezidentna ochrana v NODe vam ho hned hodi do karanteny, vyhlasi ho ako virus a vam ho firefox vyhodi ako poskodeny..a vy ten subor potrebujete stiahnut?
co urobite?lebo sa mi to stalo a nevedel som si rady..
vymazal som ho z karanteny, killol egui, stiahol znova a zase mi to spravilo..ako je to mozne? este som pre istotu vycistil temp..
nakoniec som to tusim spravil tak ze som zakazal spustanie egui pri starte windowsu, restartol win a uz to tusim slo..
je toto normalne? :?
Setup - Advanced Setup -neda sa to pridat medzi Exclusions ?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

a ako ho tam pridam ked mi ho nedovoli dotahovat? :)
Napísať odpoveď