|
|
|
| Autor |
Správa |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2006, 8:58 Predmet: System mechasnical pro(poznate?) |
|
|
cauko poznate softwer System Mechanic Professional 6 ?
ak ano tak teda je nejaky lepsi softk na ochranu pc ako toto?
aky?
dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 386
Zaslal: 14 Sep 2006, 14:02 Predmet: |
|
|
System Mechanic 6 Pro (www.iolo.com) , nie je program urceny na ochranu PC ale na vycistenie a opravenie windowsu a jeho sucasti a registrov a optimalizaciu vykonu systemu !
Na ochranu PC pouzi nejaky Antivirus + Firewall+ Antispyware v jednom , napr ZoneAlarm Internet Security Suite ,ak len antivirus tak NOD32 ,ak len firewall tak Kerio Firewall .Este su dobre Spybot Search and Destroy a AD-Aware na odstranovanie pripadnych adware,malware a inych kravin /Tod vse |
|
| Návrat hore |
|
 |
AppleBred Medium Star

Stav:  Založený: 19.08.2004 Príspevky: 307
Zaslal: 14 Sep 2006, 22:15 Predmet: |
|
|
Iba trosku poopravim Ravenmana : Plna verzia system mechanic obsahuje aj firewall a antivirus, takze moze sluzit aj na ochranu pc. Samotny "system mechanic" je ale, ako bolo pisane samozrejme urceny skor na udrzbu PC pomocou cistenia registrov, disku, ci systemovych tweakov.
Ale odporucam si skor naistalovat nieco ine. Ja osobne som po dlhom skusany a testovani zakotvil pri kombinacii Kaspersky antivirus + Outpost firewall.
Ale temy zaoberajuce sa vyberom antiviru ci firewallu tu uz su, a su pomerne obsiahle, takze si to precitaj a snad si vyberies. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cenayus Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 921 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2006, 23:44 Predmet: |
|
|
no praveze vtedy som to mal inst a malo to 600mb a nema som miesto na C-cku a hladals om nahradu ale uz som reinstaloval win. a vlastne som to uz ani neinstaloval a mal soma mam kombinaciu Kaspersky Anti-hacker + Kapersky Anti-virus to je osvedcena kombinacia..
takze dik za poradeniee
inak na registri ataketo mam teraz Tune up |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 386
Zaslal: 16 Sep 2006, 10:56 Predmet: |
|
|
| No lenze v tom SM je pribaleny Kaspersky a Kaspersky AntiHacker , ale pochybujem ze vo verzii 6 ,myslim ze je rozumnejsie ked uz tak SM bez KAV. Naj je si stiahnut najnovsiu verziu z domovskej a zakupit alebo aktivovat (warez) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|