|
|
|
| Autor |
Správa |
DjKubik Light Expert

Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 53
Zaslal: 01 Mar 2006, 19:25 Predmet: T-Mobile Easy CLIPko |
|
|
Poradte mam viac ako pol roka easy a mne sa vidi ze ludia po 6 mesiacoch dostanu clip zdarma !Nie????Poradte ci mam este cakat alebo si ho kupit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3767 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2006, 19:30 Predmet: Re: T-Mobile Easy CLIPko |
|
|
| DjKubik napísal: |
Poradte mam viac ako pol roka easy a mne sa vidi ze ludia po 6 mesiacoch dostanu clip zdarma !Nie????Poradte ci mam este cakat alebo si ho kupit  |
to si kde pocul ? mozno u pausalu dostanes po 6 mesiacoch zadarmo ale aj to sa mi zda ako blbost ... za CLIP sa normalne plati ... CLIP mas na 30 dni zadara k easy ale to jest vsio ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bombo Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 155 Bydlisko: HDbits.org Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2006, 20:33 Predmet: |
|
|
Bolo raz tak ze som dost dlho nemal clip a raz mi prisla SMSka ze uzite si darcek od t-debilu clip zadarmo ale uz tu kartu nemam odvtedy mam asi uz tretiu .Ale bolo vtedy ked sa eurotel menil na T-debile takze teraz nevjem aj ja by som ho chcel ale 350sk neni az tak vela  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2257 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 01 Mar 2006, 21:45 Predmet: |
|
|
| Bombo15 napísal: |
Bolo raz tak ze som dost dlho nemal clip a raz mi prisla SMSka ze uzite si darcek od t-debilu clip zadarmo ale uz tu kartu nemam odvtedy mam asi uz tretiu .Ale bolo vtedy ked sa eurotel menil na T-debile takze teraz nevjem aj ja by som ho chcel ale 350sk neni az tak vela  |
Presne tak, to bol ako "darcek" od T-Mobilu, ked sa menil z EuroTelu pre tych co maju kartu dlhsie ako 6 mesiacov. A my co sme si Clip podstivo zaplatili sme nic nedostali...
Ale taku blbost som uz davno nepocul, ze po 6-tich mesiacoch Clip zadarmo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|