tak čo robiť?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

r4wMUnt34q napísal:Myslim, ze podstatne je, ze jej rodicia su netolerantny a brania jej v normalnom vztahu, co je vadne, bez ohladu na to akeho vierovyznania su.. Mali by sa nad sebou zamysliet :hmm:
nie, podla mna to je podstatne,... by som sa im necudoval keby jej branili vo vztahu s nejakym ortodoxnym moslimom alebo nejakym podobnym abnormalom,...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Traktorista napísal:nie, podla mna to je podstatne,... by som sa im necudoval keby jej branili vo vztahu s nejakym ortodoxnym moslimom alebo nejakym podobnym abnormalom,...
Tak mi asi unikol popis jej frajera.. :oops: Mozes ho sem Kwetinka dat ? Take strucne info..by bodlo ;)
Kwetinka napísal:shanoyovi odkazujem, ze nech neprehana..ma 22..ale nejde tu o vek a neni moslim:)proste tu ide o to, ze je neveriaci
Debilizmus sposobeny nabozenskymi dogmami :roll:.. Alebo mate lepsi nazov ?
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

shanoyovi odkazujem, ze nech neprehana..ma 22..ale nejde tu o vek a neni moslim:)proste tu ide o to, ze je neveriaci
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Tak mi asi unikol popis jej frajera.. :oops:
no on unikol asi kazdemu, pretoze ho sem neuvadza, teda myslim to tak, ze blizsie nespecifikuje rozpor vyznani....

2kwetinka:nuz, tak to si musis vyriesit sama,... rodicov v tejto otazke tazko presvedcis,.. skus im povedat ze ty ako posol bozi ho privedies na krestanstvo, ze tym budes sluzit bohu, mozno to zhltnu :D
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

ja si myslim, ze kazdy rodic sa boji o svoje dieta. A ked ide este k tomu o nabozenstvo, tak to je asi dvojnasobne. Podla mna treba pockat, dospiet a mozno aj rodicia zmudreju a za ten cas im pomalicky ukazat cestu akou chces ist ty a nie aku ti oni vyberaju. A ak vas vztah je silny a si v neho presvedcena, tak sa stretavajte, ale nie na ociach rodicou(potajomky). Mozno to nebude fungovat, ale niet sa kde ponahlat, lebo podla mna ty mas este casu dost. :?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Debilizmus sposobeny nabozenskymi dogmami :roll:.. Alebo mate lepsi nazov ?
mame, viera? V Tvojom vlastnom zaujme Ti radim sa naucit respektovat nazory a zmyslanie druhych,... urcite ti to nebude na skodu,...
nemozes niekoho urazat len za to ze je iny ako ty,...
*a ver ze to co hovoris, a hlavne to AKO to hovoris je fest ze urazanie*
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

r4wMUnt34q napísal:Debilizmus sposobeny nabozenskymi dogmami :roll:.. Alebo mate lepsi nazov ?
mame: retardovany romantik co je sto rokov za opicami, nema paru co pise a prehana(no niekedy su aj fanatici :wink: )
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mate pravdu.. Napisal som to moc skaredo.. Prepacte, ak som niekoho urazil, ale uz mi cele nabozenstvo ide hore krkom.. Navyse je z neho viac skody ako osohu.. Este raz..prepacte ;)

To Traktorista : Viera v co ? Boha ? Treba verit v sameho seba v prvom rade ;)..

Naozaj by ma zaujimalo preco to tak obhajujete.. Co je na tom dobre ? Jedna vec je, ze som niekoho urazil (Prepacte), ale druha je, ze ti, co povedali tie krestanske dogmy casto zabudali na pravdu a zdravy rozum ! Je pekne, ze MOZNO chceli pomoct ludom, ale :D.. Myslim, ze je z toho viac skody ako osohu.. Samozrejme niektore pravidla je lepsie posluchat ako byt nejaky vandal, ci grazel.. Ale mnohe tieto vyroky brania pravde a sebapoznaniu svojou hlupostou..

Nikomu neberiem jeho nazory, mozno to tak vyznelo :oops:, ale neberiem a nikoho za to neodsudzujem.. Je to kazdeho osobna volba ;)
Kwetinka napísal:Nic sa nestalo..ja osobne som velmi veriaca:)ale par veci mi tam nesedi a nejde do hlavy..
Ktore ?
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Nic sa nestalo..ja osobne som velmi veriaca:)ale par veci mi tam nesedi a nejde do hlavy..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Kwetinka: Noze prezrad akeho si vyznania?? :) A tvoj mily akej viery je :wink:
Opat sa potvrdzuje stare zname koho panstvo toho nabozenstvo a tvoj priatel sa asi nebude chciet podriadit, vsak?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:Mate pravdu.. Napisal som to moc skaredo.. Prepacte, ak som niekoho urazil, ale uz mi cele nabozenstvo ide hore krkom.. Navyse je z neho viac skody ako osohu.. Este raz..prepacte ;)

To Traktorista : Viera v co ? Boha ? Treba verit v sameho seba v prvom rade ;)..
no, o tom tu uz je diskusia,... uplink sa s tebou rad porozprava :)
a kwetinka, skus to riesit ako som ja navrhol, mozno to vyjde,..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

tokwetinka:Tvoji rodicia asi v tomto nebudu velmi tolerantni, no nikto nemoze za to do akej sa narodil rodiny. Tvojich rodicov sice nepoznam, no dakemu racionalnemu nazoru nedavam sancu na uspech :? A nerob si hlavu s tym ze nevedia ze mas vlastne city. Vedia to, ale sa este nechcu zmierit ze sa zacinas zameriavat na dakoho ineho. V kombinacii s ich..ehm...nahladom na ostatne nabozenstva sa mi to zda byt riesitelne jedine tajnymi schodzkami. Neni to sice to naj, ale lepsie ako pichnutie drotom do oka :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

kwetinka, neber si to osobne ale tovji rodicia sa spravaju nanajvys primitivne, pretoze sudit niekoho podla toho aku ma vieru, alebo ci je vobec veriaci je absolutna sprostost, no pokial su tovji rodicia taki tvrdi ako pises, tak si pockaj 2 roky a mas pokoj ;)
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Ktore ?[/quote]

..napriklad: ze manzelstvo ma byt uzavrete iba v panovi..to znamena, napriiiklad, ze katolik si neoze pred Bohom zobrat evanjelika..ale o moj pripad neni..to je len jedna vec
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

jamess napísal:kwetinka, neber si to osobne ale tovji rodicia sa spravaju nanajvys primitivne, pretoze sudit niekoho podla toho aku ma vieru, alebo ci je vobec veriaci je absolutna sprostost, no pokial su tovji rodicia taki tvrdi ako pises, tak si pockaj 2 roky a mas pokoj ;)
..shak to je zrejme pre mna jedine vychodisko, lebo vsetky mozne rozumne riesenia som skusala..
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Frikso napísal:Kwetinka: Noze prezrad akeho si vyznania?? :) A tvoj mily akej viery je :wink:
Opat sa potvrdzuje stare zname koho panstvo toho nabozenstvo a tvoj priatel sa asi nebude chciet podriadit, vsak?
..co by nie,ba chcel..ale naco ho nutit, len koli mne??ked uz bude chciet, tak preto, ze tomu naozaj bude verit..ale asi by to bolo fakt jednoduchsie..no aj s tym som uz na nasich isla..im vadi uz len to, ze som si napriek celozivotnemu uceniu dokazala vobec pripustit!zalubit sa do niekoho, kto nevyznava co ja..
resp. top co oni

jin153 napísal:tokwetinka:Tvoji rodicia asi v tomto nebudu velmi tolerantni, no nikto nemoze za to do akej sa narodil rodiny. Tvojich rodicov sice nepoznam, no dakemu racionalnemu nazoru nedavam sancu na uspech :? A nerob si hlavu s tym ze nevedia ze mas vlastne city. Vedia to, ale sa este nechcu zmierit ze sa zacinas zameriavat na dakoho ineho. V kombinacii s ich..ehm...nahladom na ostatne nabozenstva sa mi to zda byt riesitelne jedine tajnymi schodzkami. Neni to sice to naj, ale lepsie ako pichnutie drotom do oka :wink:
tak som to robila pol roka..kym na to neprisli..a potom dalsieho pol roka..teraz uz to netajim..lebo sa neda klamat neustale a je to psychicky narocne,..vyvolava to stres a vela dalsich veci..a potom je tu tuzba mat "normalnych" rodicov a ich podporu..zial, to je asi nerealne
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

nebudu verit a nic a nebude mat co namietat ani jedna ani druha strana...
Tuším jediná výhoda toho že naši sú ateisti a nedali ma krstiť za nič. Takže som univerzálny a môžem mať babu z hociakého náboženstva... Moslimke sa prispôsobím lebo chytáme cez satelit arabské TV kanály, židke tiež lebo máme aj izraelskú TV, a katolici, evanjelici to sú naši... Keine problém.
Dipset
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Dipset »

odstahuj sa
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

A co ked maju rodicia pravdu ? Predsa len maju viac skusenosti ako 16rocna holka /nic proti tebe/. Neeze by som bol nejaky rasista ale predsa len na tvojom mieste by som nemiesal kultury. A koli nejakemu chalanovi si to nerozhadzes s rodicmi, s kt. bude treba este zit a pevne verim, ze mas za co im dakovat.
Tak ako hovoril uz kolega predo mnou ked budes mat 23 tak sa ti este vela nazorov zmeni.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Kvetinka, prešiel som celú tému ale nenašiel som akého je tvoj chlapec náboženstva. Ak to niekde je, ospravedlňujem sa.
Pozri, poslúchni rodičov. Už len preto, že každá matka a otec pre svoje dieťa chcú to najlepšie. Ak to oni vidia takto, tak daj na nich. Ani ja som svojej mame neveril, kým som neutrel papuľu. A mama ma varovala. Ale ja nie, mám predsa svoju hlavu. Hm...Teraz viem, že ak mi mama niečo povie, tak ona vie prečo mi to vraví.
Keď budeš trošku staršia, pochopíš...
Napísať odpoveď