..co by nie,ba chcel..ale naco ho nutit, len koli mne??ked uz bude chciet, tak preto, ze tomu naozaj bude verit..ale asi by to bolo fakt jednoduchsie..no aj s tym som uz na nasich isla..im vadi uz len to, ze som si napriek celozivotnemu uceniu dokazala vobec pripustit!zalubit sa do niekoho, kto nevyznava co ja..Frikso napísal:Kwetinka: Noze prezrad akeho si vyznania??A tvoj mily akej viery je
![]()
Opat sa potvrdzuje stare zname koho panstvo toho nabozenstvo a tvoj priatel sa asi nebude chciet podriadit, vsak?
resp. top co oni
tak som to robila pol roka..kym na to neprisli..a potom dalsieho pol roka..teraz uz to netajim..lebo sa neda klamat neustale a je to psychicky narocne,..vyvolava to stres a vela dalsich veci..a potom je tu tuzba mat "normalnych" rodicov a ich podporu..zial, to je asi nerealnejin153 napísal:tokwetinka:Tvoji rodicia asi v tomto nebudu velmi tolerantni, no nikto nemoze za to do akej sa narodil rodiny. Tvojich rodicov sice nepoznam, no dakemu racionalnemu nazoru nedavam sancu na uspechA nerob si hlavu s tym ze nevedia ze mas vlastne city. Vedia to, ale sa este nechcu zmierit ze sa zacinas zameriavat na dakoho ineho. V kombinacii s ich..ehm...nahladom na ostatne nabozenstva sa mi to zda byt riesitelne jedine tajnymi schodzkami. Neni to sice to naj, ale lepsie ako pichnutie drotom do oka