taky "maly" problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

braino.swk napísal:Nie je to podla teba hnusné, kazit niekomu vztah aj ked je napr. nie tak celkom dobry?
Neviem ci si ma dobre rozumel , ja som nepisal , ze ma kazit vztah , on ma byt iba kamaratsky , budu z nich kamarati , no a on to potom mozno aj vyuzije ... co je na tom preboha ? Hadam nenechava dievca trapit sa , ked moze pomoct ,nie ?
Vesper napísal:mal by si vediet ze na babu co ma chalana sa proste nesaha :!: a okrem toho keby si s nou aj chodil ty ako by si si mohol byt isty ze nespravi take nieco podobne s niekym dalsim :?: :idea:
nie je to vzdy pravda , ako priklad , moja sestra , chodila s jednym typkom 4 roky , potom sa s nim uz len trapila , sucastny svagor , ju prvy krat zazrel , vypytal si cislo , a ked mu povedali ze ma 4 rocny vztah mal to na haku :) proste pomohol dievcatu a uz su spolu 4ci5 rokov ..Som tohto nazoru, ktory odporuje s tvojim , preco by sa nemalo siahat na dievca , ktore ma chalana ?
Vsak ked Ta lubi nic nebude , nie ?
od*ebe dotycneho a ty sa nemusis coho bat ... Ked by ma dievca podjebalo , lebo ju nejaky typek nahanal , tak nema zmysel s nou byt ked je taka kur*a . nie ?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Švíík napísal:nie je to vzdy pravda , ako priklad , moja sestra , chodila s jednym typkom 4 roky , potom sa s nim uz len trapila , sucastny svagor , ju prvy krat zazrel , vypytal si cislo , a ked mu povedali ze ma 4 rocny vztah mal to na haku :) proste pomohol dievcatu a uz su spolu 4ci5 rokov ..Som tohto nazoru, ktory odporuje s tvojim , preco by sa nemalo siahat na dievca , ktore ma chalana ?
Vsak ked Ta lubi nic nebude , nie ?
od*ebe dotycneho a ty sa nemusis coho bat ... Ked by ma dievca podjebalo , lebo ju nejaky typek nahanal , tak nema zmysel s nou byt ked je taka kur*a . nie ?
ok ale ja som to myslel tak ze je to blbost ako to on napisal, ze sa stretnes s babou hned s nou niekde skoncis a ona ti potom povie ze ma chalana... sorry ale toto podla mna rozhodne nie je allright :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

po precitani prveho prispevku sa mi zda, kedze baba mala viac ako dost vypite, ze sa chcela len pomaznat a ty si sa namotal. Toto zazivam asi na kazdej chate, proste baba s ktorou nikdy nic, trochu si vypije a hned hlada chalan, ktory by sa s nou polaskal. Spytat sa jej mozes hocico, aj tak podla mna z toho nic nebude. Babenka sa kusok odviazala a nic viac od toho necakala a kedze to bola tvoja prva baba, tak si sa zamiloval. Takych bude este vela a casom ich budes od seba odhanat.
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

Švíík napísal:eviem ci si ma dobre rozumel , ja som nepisal , ze ma kazit vztah , on ma byt iba kamaratsky , budu z nich kamarati , no a on to potom mozno aj vyuzije ... co je na tom preboha ? Hadam nenechava dievca trapit sa , ked moze pomoct ,nie ?
nechcem sa nejak hadat alebo ripat, ale toto podla mna nieje fer:
Švíík napísal: aby sa s tebou citila neskutocne skvele , proste ide iba o to , aby zacala mat so sucastnym priatelom krizu a hadky
ani voci nej, a hlavne voci tomu chalanovi co ak ju on naozaj lubi? na to si asi nemyslel, ale predstav si ze by si to bol prave ty..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pinco napísal:po precitani prveho prispevku sa mi zda, kedze baba mala viac ako dost vypite, ze sa chcela len pomaznat a ty si sa namotal. Toto zazivam asi na kazdej chate, proste baba s ktorou nikdy nic, trochu si vypije a hned hlada chalan, ktory by sa s nou polaskal. Spytat sa jej mozes hocico, aj tak podla mna z toho nic nebude. Babenka sa kusok odviazala a nic viac od toho necakala a kedze to bola tvoja prva baba, tak si sa zamiloval. Takych bude este vela a casom ich budes od seba odhanat.
ale sak sme pokracovali aj ked sme boli triezvy tak neviem...a keby mala toho chalana rada tak ptm by uz asi za mnou nechodila ked uz bola triezva
pinco
Darca
Darca

pinacolada napísal:ale sak sme pokracovali aj ked sme boli triezvy tak neviem...a keby mala toho chalana rada tak ptm by uz asi za mnou nechodila ked uz bola triezva
ale boli ste na chate a tam sa moze robit hocico s hocikym a hocikde. Uz som to pisal asi 100x v inych temach, proste su baby co nic necakaju, skratka par bozkov pre nich nic neznamena a na druhej strane su chalani, ktori sa hned zamiluju asi ako ty. Inak ako to pokracuje? Uz si sa jej ozval? Mas aspon jej cislo?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nj..ozval a nedopadlo to very good...sme sa porozpravali a povedala ze to bolo na chate a tak bla bla bla a ze ostaneme kamosi...mal si pravdu..mal som sa poucit od kamosov ktory sa tiez na tych chatach zalubili a nevyslo im to...mno aspon to uz mam za sebou a budem nabuduce davat pozor :cry: ..
fifi990
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fifi990 »

pinacolada napísal:nj..ozval a nedopadlo to very good...sme sa porozpravali a povedala ze to bolo na chate a tak bla bla bla a ze ostaneme kamosi...mal si pravdu..mal som sa poucit od kamosov ktory sa tiez na tych chatach zalubili a nevyslo im to...mno aspon to uz mam za sebou a budem nabuduce davat pozor :cry: ..
si z toho velmi sklamany?opis teraz svoj pocit z toho vsetkeho
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ta s nou kecam dalej jak kamosi..uz sme stihli obaja zacut jak nas ohovaraju taky ludia co nas sotva poznaju...sme to uzvareli tak ze sme ostali kamarati...nemozem zakryt sklamanie ale co uz...taky je zivot..nabuduce si uz dam na take veci pozor
to su moje pocity
pinco
Darca
Darca

pinacolada napísal:ta s nou kecam dalej jak kamosi..uz sme stihli obaja zacut jak nas ohovaraju taky ludia co nas sotva poznaju...sme to uzvareli tak ze sme ostali kamarati...nemozem zakryt sklamanie ale co uz...taky je zivot..nabuduce si uz dam na take veci pozor
to su moje pocity
a co ti urobila ta baba?! Len ta vyuzila a nechala tak a vobec nebrala ohlad na tvoje city a toto presne urob aj ty nabuduce. Ber to ako trening, ziadne zlutovanie.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zato ze ona je taka mam byt aj ja??ee....radsej sa nabuduce nezalubim.a iba si uzijem
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pinco napísal:a co ti urobila ta baba?! Len ta vyuzila a nechala tak a vobec nebrala ohlad na tvoje city a toto presne urob aj ty nabuduce. Ber to ako trening, ziadne zlutovanie.
hej, a presne o tomto je teenagersky vek,...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:hej, a presne o tomto je teenagersky vek,...
tak ptm je to dost na pi*u vek...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

pinacolada napísal:tak ptm je to dost na pi*u vek...
asi by som mal doplnit ze pre tych, ktory sa nechcu nudit a xcu si uzit telesnych dispozicii naplno:-D

kazdy si moze vybrat to co mu viac sadne...
pinco
Darca
Darca

pinacolada napísal:zato ze ona je taka mam byt aj ja??ee....radsej sa nabuduce nezalubim.a iba si uzijem
pochopil si to, presne toto som myslel :wink:
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

hmm.. co ti povim zenskeee... :roll: proste kasli na to pride dalsia chata dalsia babenka a dalsie "rozkose" :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

diki hoci.moc ste mi pomohli :) ...myslim ze tento problem je vyrieseny.mod mozes dat lock :lock:
neppo
Light Professional
Light Professional

Re: taky "maly" problem

Príspevok od používateľa neppo »

pinacolada napísal:no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
ehm maly dotaz ... ako si sa mohol tak rychlo zalubit ??? mozno si sa len poblaznil ale zalubit sa v tak kratkom case ??? bude to asi tym ze to bol tvoj prvy bozk a mozno aj prve skusenosti s nou tak si ju vazis viac ako ostatne... a pokial sa jedna o toho chalana tak s nou pokecaj o tom... :oops:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

braxo mas ale stastie prajem good luck :)))
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uz je vsetko prekecane...len dnes sme boli spolu aj s par dalsimi ludmi na kofolu a som zistil ze na nu nemozem tak lahko zabudnut...tam boli nejake pariki a ked som kukal jak sa tam kurwia tak som si spomenul na tu chatu...a bolo to dost zle...fakt :cry:
Napísať odpoveď