taky "maly" problem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
maj.kl
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maj.kl »

hmm.. co ti povim zenskeee... :roll: proste kasli na to pride dalsia chata dalsia babenka a dalsie "rozkose" :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

diki hoci.moc ste mi pomohli :) ...myslim ze tento problem je vyrieseny.mod mozes dat lock :lock:
neppo
Light Professional
Light Professional

Re: taky "maly" problem

Príspevok od používateľa neppo »

pinacolada napísal:no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
ehm maly dotaz ... ako si sa mohol tak rychlo zalubit ??? mozno si sa len poblaznil ale zalubit sa v tak kratkom case ??? bude to asi tym ze to bol tvoj prvy bozk a mozno aj prve skusenosti s nou tak si ju vazis viac ako ostatne... a pokial sa jedna o toho chalana tak s nou pokecaj o tom... :oops:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

braxo mas ale stastie prajem good luck :)))
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

uz je vsetko prekecane...len dnes sme boli spolu aj s par dalsimi ludmi na kofolu a som zistil ze na nu nemozem tak lahko zabudnut...tam boli nejake pariki a ked som kukal jak sa tam kurwia tak som si spomenul na tu chatu...a bolo to dost zle...fakt :cry:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

mno si ujasni ci ju ces alebo si sa ako by som to povedal 'zalubil len do jej tela'
ked ju chces tak to skus vydrzat :) ale ked ta druha moznost tak to je na tebe ale nezabudaj ze na svete je po ko*ot ryb staci si vybrat :)
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

tak co uz to dako dopadlo? SI SNou.alebo co?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ona ma cet nebude...mozem sa snazit kolko cem...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tieto chatove udalosti vecsinou nemaju nejaku odozvu do buducnosti..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

braino.swk napísal:ani voci nej, a hlavne voci tomu chalanovi co ak ju on naozaj lubi? na to si asi nemyslel, ale predstav si ze by si to bol prave ty..
keby sa to stalo mne? Po prve kocka mi nechodi po kadejakych chatach a neoziera sa, keby som sa dozvedel ze sa cmulala s inym , a ze s nejakym by behala po uliciach , ide k vode , sio

// sice ako sa tu mozme vobec bavit o vaznom vztahu ako ty hovoris ...dotycny ma 15 ona viac isto nema
15 rocna sumienka :D
ZHNiLa_KaCHNa napísal:tieto chatove udalosti vecsinou nemaju nejaku odozvu do buducnosti..
vidis a ja som presne vynimka
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a co ze 15??co myslis ze my sme prazdne fetacke hlavy co myslia len na zasunutie a travu???
.:Toxic:.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa .:Toxic:. »

soac nik ta tu nechce urazit, ale vztah v patnastich nemoze dlho vydrzat ani keby... skratka este neni ten spravny cas.. :?
schw33k
Guru
Guru

pinacolada napísal:a co ze 15??co myslis ze my sme prazdne fetacke hlavy co myslia len na zasunutie a travu???
nik nehovoril o fetovani a pod. ja som povedal : Ja nepovazujem vztah 15 rocneho cloveka za vaznu znamost
z roznych dovodov , clovek da sa povedat spoznava lasku, vztah sa podla mojho nazoru zacina stavat vaznym az po nejakom 1,5-2 rocnom chodeni ...
Vazny vztah pokladam vtedy za vazny, az si dvojica zacne planovat spolocnu buducnost a pod. a to , hnevaj sa alebo nie , mi u 15 rocnych ludi nesedi :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

poznam 15rocnyh ktory maju rocne vztahy...
schw33k
Guru
Guru

pinacolada napísal:poznam 15rocnyh ktory maju rocne vztahy...
mame obaja na mysli : intimny vztah , spoznavanie druhej strany rodiny atd ? ci iba debatky pred kamaratmi o chodeni , maximalne nejaka ta pusa a prechadzky za rucicky?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Švíík napísal:mame obaja na mysli : intimny vztah , spoznavanie druhej strany rodiny atd ? ci iba debatky pred kamaratmi o chodeni , maximalne nejaka ta pusa a prechadzky za rucicky?
teraz si trafil klinec po hlave... V 15 mozes byt vyspely ako len chces a nech vztah trva aj nejaky rok vzdy to bude o tom, ze len zacinas spoznavat vsetky zakutia lasky, este poriadne nevies co chces. Mozno si myslis: "Co si to o mne myslia, ze som sproste dieta, ked mam 15?" Nie, sproste dieta nie si len este uvazujes trochu detsky, este nemozes povedat, ze mas vsetko naplanovane a ze ta uz nic nemoze prekvapit. Ked budes starsi, skoncis skolu, potom sa ti zivot otvori a budes uvazovat uplne inak ako teraz.
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: taky "maly" problem

Príspevok od používateľa Frostik »

pinacolada napísal:no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
trapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassss
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

to all:nerieste to uz...som si to vyriesli vsetko sam..
to frostik:neviem kto z nas dvoch je trapnejsi :wink:
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

pinacolada napísal:to all:nerieste to uz...som si to vyriesli vsetko sam..
to frostik:neviem kto z nas dvoch je trapnejsi :wink:
mno hadaj :lol: :roll:

//audiotrack: remíza 8)
Napísať odpoveď