teraz si trafil klinec po hlave... V 15 mozes byt vyspely ako len chces a nech vztah trva aj nejaky rok vzdy to bude o tom, ze len zacinas spoznavat vsetky zakutia lasky, este poriadne nevies co chces. Mozno si myslis: "Co si to o mne myslia, ze som sproste dieta, ked mam 15?" Nie, sproste dieta nie si len este uvazujes trochu detsky, este nemozes povedat, ze mas vsetko naplanovane a ze ta uz nic nemoze prekvapit. Ked budes starsi, skoncis skolu, potom sa ti zivot otvori a budes uvazovat uplne inak ako teraz.Švíík napísal:mame obaja na mysli : intimny vztah , spoznavanie druhej strany rodiny atd ? ci iba debatky pred kamaratmi o chodeni , maximalne nejaka ta pusa a prechadzky za rucicky?
taky "maly" problem
-
Frostik
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Re: taky "maly" problem
trapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssspinacolada napísal:no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: