Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

taky "maly" problem
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 0:14    Predmet: taky "maly" problem Odpovedať s citátom  

no moj prvy bozk prisiel len nedavno a bolo na jednej chate...mam 15...bola to holka z chatu s ktorou som sa tam videl prvy krat...zacalo to nevinne..hrali sme hru kamen,papier,noznice a kto prehral pil poldecak tak sme sa pekne sundali obaja...a odrazu sme lezali spolu na sietke...sme sa upne potichu rozpravali zacali sa dotykat..hlavy sa nam priblizovali a nakonec som sa odhodlal a isiel som s ustami k jej ustam...nebola proti tak sme sa zacali dost vasnivo bozkavat...jej ruka sla mne do rozkroku...moja smerom k jej podpire...no proste nadhera...ptm sme sli do prazdnej izby v chate a tam sme sa bozkavali asi taq 2 hodky..to bolo uzasne..a ptm az do kym odisla tak sme to tahali kde to prislo...poviem vam ze krajsie to na prvy krat ani nemohlo byt..len asi som sa do nej zamiloval a neviem jak je na tom ona..vraj ze ma chlapca ci co..ale len jeden den takze to berem s rezervou.tak teraz cakam na nu na icq aby sme sa mohlo porozpravat...a teraz neviem ci to nas vztah dost nepokazilo a ci este mam sancu..jej kamosky vravia ze toho chlapca co ma nebere moc vazne,ale viac mi nepovedali..fuck neviem na com som..please poradte mi ako dalej
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lulu11a
Light Expert
Light Expert

Založený: 31.08.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 0:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

lol to poznam taketo halusky Razz spytaj sa jej ccez ICQ bo do oci to nezvladnes... ani ja to nikdy nezvladnem spytat sa do oci Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 0:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja vela prilezitosti jej to do oci povedat nemam...teraz lutujem ze som sa nespytal ftedy na chate ked som bol uz triezvy..taze mi ostava to poarzene icq...uvidim co to da...please nejake dalsie rady??
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 1:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kamo musis zabojovat , s vreckovym gulecnikom darme budes vystavat Wink
Musis sa odhodlat ja si myslim ze je to jedno ci cez icq alebo do oci , lebo ked odmietne , tak aspon nezostanes v hanbe , a ked prijme tak sa stretnete tak ci tak ,,, v dalsom rade , sa spytam , ponahlas sa vobec niekde,musis jej hned povedat ze sa jej pacis? mohol by si to hned na zaciatku pokazit, nemozes ju " len tak " pozvat ako kamaratku? vies moj pripad s mojou terajsou kockou ( 2 rocny vztah uz ) bol takyto : bola moja spoluziacka , na stuzkovej mi povedala ze sa jej pacim, ja som sa ani neviem ako svihol do nej ako prasteny , a na zaciatok som sa dozvedel ze ma rocny vztah , ibaze aj ona mi uz vela razy rozpravala , ze ona sice s nim chodila ale stale sa tesila k nam do mesta do skoly na mna
Smile preco vlastne ? teraz ti poviem --
nemusis ju hned do niecoho tlacit, zacni s nou nevinne chodit na kavu ako s kamaratkou , ako som to robil ja , a bolo to uspesne Wink pozistujes veci , zistis ako je to s chlapom , no a potom nasleduje pre teba najdolezitejsia uloha , zaujat ju maximalne, bavit ju , aby sa s tebou citila neskutocne skvele , proste ide iba o to , aby zacala mat so sucastnym priatelom krizu a hadky , myslela na teba ako na zachranu, na com budes ty tazit a nakoniec sa obrati na teba a bude tvoja je to sice prespekulovana rada, ale ked nieco chces tak sa s tym musis pobit ... tot moja rada , mne to vyslo , moze aj tebe ( btw cely cas pocitam s tym ze ma toho hosana)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
braino.swk
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.04.2005

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 8:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Švíík napísal:
xxxxxx

Nie je to podla teba hnusné, kazit niekomu vztah aj ked je napr. nie tak celkom dobry? ako kamarat by si sa jej mal prave snazit pomoct jej s tym vztahom a nie myslet na seba a ako ju ziskat pre seba. mi to pride troska egoistické

aby som nebol OT:
pinacolada: nechcem ti kazit radost ale baba kt. v pohode podvedie chalana s inym asi moc na vztah nepomysla, neviem ci by ti stalo za to aby potom zas podviedla teba napr. Idea
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
johny141
Star
Star

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 9:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

napr. umna to bolo tak ze ja som pomahal mojmu kamosovi aby sa dal dokopy s babou(mojou terajsou Smile )....no nevislo im to tak som to skusil aj ja a podarilo sa a najlepsie na to bolo to ze bol este jeden chalan tiez moj kamos ktory ju chcel tiez takze 2+1=3-2=JA:) a nakoniec s pomahania sa stalo pomahanie pre seba ak to mozem tak napisat...takze skus jej povedat ze ak ma toho chalana rada a bla bla bla bla nech to skusia no ked nie tak je to zbytocne a mozno najde niekoho ineho a hla sak si tu TY Smile
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

jasne taka chatova namotavacka je pecka ja to nebravam moc vazne ale inac ak si sa do nej zalubil tak niet o com a musi byt tvoja gl boy to vzladnes ak sa proste uz len sama v sukromi s tebou bez inych rozpravala tak uz neco chcela cize mas velku sancu na uspech takze makaj na tom
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 10:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj...dneska to dam nejako dokopy dufam Embarassed a velky dik za rady chlapci
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 10:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

mal by si vediet ze na babu co ma chalana sa proste nesaha Exclamation a okrem toho keby si s nou aj chodil ty ako by si si mohol byt isty ze nespravi take nieco podobne s niekym dalsim Question Idea
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MicHo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 10:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
mal by si vediet ze na babu co ma chalana sa proste nesaha Exclamation a okrem toho keby si s nou aj chodil ty ako by si si mohol byt isty ze nespravi take nieco podobne s niekym dalsim Question Idea
jasne baba mojho kamosa je pre mna tabu cize neco nezname ale cize on nieje jeho kamos cize mas fpc a zenska si to podla mna iba vymyslela cize go Confused
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 11:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

pred chatou som ich videl spolu a som sa jej spytal ci je to jej chalan a ona ze nie je ale bola by rada ak by bol...ptm sa na chate stalo co sa stalo a ked odisla tak mi jej kamaratky povedali ze spolu prakticky chodia aj ked sa jej to nespytal...a ze ho videla 2krat...tak neviem ci to mam brat vazne toho jej chalana.plus ak by jej na nom zalezalo tak by asi ptm nechodila za mnou na chate dalej jej naj kamoska mi povedala ze to je nejaky lolo a ze ja som zlatsi a bla bla...
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 11:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
pred chatou som ich videl spolu a som sa jej spytal ci je to jej chalan a ona ze nie je ale bola by rada ak by bol...ptm sa na chate stalo co sa stalo a ked odisla tak mi jej kamaratky povedali ze spolu prakticky chodia aj ked sa jej to nespytal...a ze ho videla 2krat...tak neviem ci to mam brat vazne toho jej chalana.plus ak by jej na nom zalezalo tak by asi ptm nechodila za mnou na chate dalej jej naj kamoska mi povedala ze to je nejaky lolo a ze ja som zlatsi a bla bla...
tak to vidim proste skus si zohnat nejake info ze co ako ze ci oni spolu atd. ked nezozenies nic tak ju podpichni tak zo srandy medzi recou na icq ze ako sa ma chalan atd. proste neco si vymysli
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 11:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Presne toto sa stalo kamaratovi na chate pred dvoma dnami. Lenze to bolo v opacnom garde. Namotala sa babenka. On s nou nic nechcel ,cize sa pekne porozpravali a nadalej su kamarati. Treba si to vyriesit hned jak sa da. Takto ti fakt asi nic ine ako ICQ nezostava. Ale poradim ti, ze neries to hned cez icq. Niekam ju zober a porozpravajte sa. Posobi to uprimnejsie. Wink
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 11:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

sak som napisal hore ake info mam...boli spolu sa dva krat,je to hiphoper,vraj je to dost lolek a prakticky spolu "chodia" aj ked o tom spolu nehovorili..to je vse a via ani zohnat neviem
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 17 Sep 2006, 11:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
sak som napisal hore ake info mam...boli spolu sa dva krat,je to hiphoper,vraj je to dost lolek a prakticky spolu "chodia" aj ked o tom spolu nehovorili..to je vse a via ani zohnat neviem
tak ale ja zenskej nemusim povedat ze spolu chodime ak sa mame radi a davame si to navzajom najavo stretavame sa a raz zacas par sladkych bozkov atd.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: