Tangá
-
lekoklatik
VIP
-
princ_albert
Novice
-
maryinka
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no, do včera som bola aj ja ešte za tangá..ale po prečítaní si jedného článku v Slovenke som zmenila názor..písali tam, ako dnešná móda ohrozuje ľudské životy..také tangá..ja viem, že je to nechutné,ale napíšem to..že tá šnúrka z tangáčov sa presúva zo zadnej časti tela do prednej, tým sa prenášajú baktérie zo zadku do predku..a môžu spôsobiť nielen infekcie, huby a kvasinky, ale aj neplodnosť ženy
napr. aj také bedrové nohavice, ktorých sú plné obchody a dnes už ani normálne rifle tak ľahko nezoženiete , tak tie zase počas zimy spôsobujú cisty na ladvinách a vaječníkoch, lebo nechránia ani kríže, ani bruško..a ešte keď to holka skombinuje s krátkym tričkom..chuderka..raz to horko oľutuje..nebude mať deti a potom si bude búchať hlavu o stenu, že prečo???
..proste výplody tejto doby sú veľmi škodlivé na zdravie dnešnej mládeže

napr. aj také bedrové nohavice, ktorých sú plné obchody a dnes už ani normálne rifle tak ľahko nezoženiete , tak tie zase počas zimy spôsobujú cisty na ladvinách a vaječníkoch, lebo nechránia ani kríže, ani bruško..a ešte keď to holka skombinuje s krátkym tričkom..chuderka..raz to horko oľutuje..nebude mať deti a potom si bude búchať hlavu o stenu, že prečo???
..proste výplody tejto doby sú veľmi škodlivé na zdravie dnešnej mládeže