|
|
|
| Autor |
Správa |
k-u-l-i Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.08.2006 Príspevky: 354
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:17 Predmet: TAXI |
|
|
hm ako je to so TAXI sluzbou ? onedlho by som mal mat auto a mozno by som sa nato dal len neviem ako to bezi..nevie mi to niekto tu tak rozpisat alebo aspon kde to hladat ? diky moc  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4765 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
No z toho co som videl, tak je dost tazke presadit sa s vlastnym autom a pod vlastnym menom. Robili to v nejakej TV relacii. Prisiel typek s autom na parkovisko pre sukromne taxiky, mal plne pravo byt tam, a o chvilu k nemu prisli ostatni s tym, ze co si to dovoluje a nech ide prec...
Lepsie bude fungovat pod nejakou firmou, sice prides o cast zisku, ale budes mat istotu. A ked potom spoznas ostatnych a budete kamarati, tak sa mozes osamostatnit
//no zivnost je jasna, ja som to bral skor z toho ludskeho hladiska  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
to co pise GothaR je sice pravda, ale ci budes jazdit solo alebo pod dakym depom, potrebujes zivnost a koncesnu listinu, neviem ci este netreba mat vodicak po skusobnej lehote (sice tu uz zrusili, ci nie?) a tusim treba prejst aj psychotestami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 587 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:46 Predmet: |
|
|
| A mat silne nervi, ked ti nejaky opilec v noci ovracia auto a ty sa s nim budes hadat, nech vypadne, ale on nebude chciet ta kho budes musiet vyhodit nasilu, a postupom casu si znicis svoje auticko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marco19 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.04.2008 Príspevky: 1
Zaslal: 19 Apr 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
| Nedavaj sa na to...je to nebezpecne a v densnej dobe uuz dost nevynosne |
|
| Návrat hore |
|
 |
davo2006 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2006 Príspevky: 149
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
na taxikarcenie by som sa nedaval....minule kamos (taxikar) sa pobil so zakaznikom ktory mu nechcel zaplatit (samozrejme bol ozraty) a teraz chodia s monoklami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 587 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:20 Predmet: |
|
|
| Inac ako je to teraz, ked pracujete pre taxikarsku firmu. Musite mat stale svoje auto, alebo vam ho poskytne firma? A ked pouzivam svoje auto, vynahradi mi to ta firma nejak? Proste opotrebovanie atd. ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4765 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
| Lub0$ napísal: |
| Inac ako je to teraz, ked pracujete pre taxikarsku firmu. Musite mat stale svoje auto, alebo vam ho poskytne firma? A ked pouzivam svoje auto, vynahradi mi to ta firma nejak? Proste opotrebovanie atd. ? |
To zalezi od firmy. Niektora hlada iba vodicov, niektora vodicov s autami. Financne to podla mna kompenzovane je, ale overene to nemam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dalver Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 49 Bydlisko: 821 Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 1:04 Predmet: |
|
|
Je to ako spomínal Gothar, bud máš vlastné auto, alebo ti ho zadovážia oni, potom, ale máš menšie peniaze. Navyše platíš, za označenie TAXI + vysielačka. Musíš predtým ešte aj testy robit. Vodičák kludne aj v skúobnej dobe.
A zarobiť sa tým celkom dá. Len treba vediet na kom zarobiť. Osobne poznám dvoch taxikárov, obidvaja mladí chalani, obidvaja s vlastnými autami. Jeden si chytil miesto v hoteli, ktorý mu dohadzuje zákaznikov + chytil ešte nejaké bordely. Druhý nejazdí anilen mesiac a ešte nemože jazdiť v noci.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Light Star

Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 204
Zaslal: 20 Apr 2008, 1:13 Predmet: |
|
|
netreba nahodou na sukromneho taxikara nejaku licenciu ? a ta je
myslim asi aj dost draha nie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|