tazke rozhodnutie...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Frikso napísal:No napíšem ti to pohľadu človeka, ktorý ešte nebol pri mori a už si kúpil notebook. :)
-Ako vravíš, notebook by sa ti zišiel, nebola by si viazana od brata a jeho izby + hodí sa aj do školy.
-Na dovolenku pojdeš raz, vrátiš sa a peniaze sú preč, notebook nikde a ty zasa budeš brata obťažovať, aby uvolnil comp.

-Radím ti preto, kúp si ten notebook, k moru sa aj tak dostaneš a bude to rovnako dobrý pocit poprvý raz v zalive o rok, dva ako teraz. A možno si medzičasom nájdeš aj priateľa a pôjdete na vysnívanú dovolenku spolu :smt057
No dobre povedane ;) ale zase je tu otazka ako velm ten notebook potrebuje ... proste ja by som sa s tym nejako neponahlal , ak to nieje nieco surne tak peniaze si odlozit alebo investovat, myslim podielove fondy , ak das peniaze nejakemu odbornikovi tak o rok pojdes aj na dovolenku aj notebook si kupis a za tie iste peniaze si kupis lepsi ako teraz ... Proste podla mna je skoda dat peniaze na jednu dovolenku, aj ked to mozu byt nezabudnutelne zazitky. V kazdom pripade musis sa rozhodnut sama, musis zvazit, co ma pre teba vecsiu hodnotu, alebo najst nejaky kompromis. Good luck :wink:
Napísať odpoveď