asi tak...je to okamzite riesenie...je to silna hormonalna antikoncepcia ktora najlepsie chrani ked sa pouzije co najskor...cim skor dievca uzije postinor...tim je väcsia sanca ze neotehotnie..tato tabletka by sa mala zobrat NAJNESKOR do troch dni...ANONYMKA17 napísal:To je taká tabletká, ktorú si dá baba po nechránenom pohl. styku...dostať to v lekárni za nejakých 450Sk
tema pre holky a prosim o nazor
-
qwerty-xyz
Re: tema pre holky a prosim o nazor
sak sa spyam lekarnika, en o musi vedie najlepsie, nie?!?!?5-ula napísal:brala niektora z vas uz postinor??potrebujem jednu radu..prosim ozvite sa..dakujem vopred
-
r4wMUnt34q
Star
Re: tema pre holky a prosim o nazor
Ehm.. Naco otravovat lekarnika, ked tu mozno najde odpoved.. Takto je to pohodlnejsie.. Iked nedostane plne odbornu odpoved, hadam si s tym vystaci.. Sak keby nie, tak za nim behneroman3x napísal:sak sa spyam lekarnika, en o musi vedie najlepsie, nie?!?!?
no ja som ho raz brala asi pred 2-3 rokmi.je to dobre svinstvo.bolo mi zle jak nikdy asi a kramy som dostala asi po 2 dnoch ale intenzita bola az dost silna.a pokazi ti to cely cyklus.nemozes si naplanovat kedy dostanes dalsie.asi 3 mesiace som mala problem potom s tym ze nepravidelnost ale ustali sa to.ale ked to musis zobrat tak ine vychodisko nie je ale viac sa oplati davat si pozor ako brat toto svinstvo.takze vela stastia nabuduce:)
Myslim ze kramy dojdu priblizne tak ako by aj mali, ale vyskytuje sa to potom dost nepravidelne, napr. ze budes mat 2 kramy za mesiac a ten dalsi nie. Preto sa snaz tomu vyhybat. Pise sa na tom ze max. 1 krat za mesiac,(podla mna aspom za 2 mesiace). Ale je to dobra zachrana a som rada ze to existuje. pa5-ula napísal:proste potrebujem vediet do kolkych dni pridu kramy
Ak mas staleho priatela prejdi na antiokoncepciu, je to sto raz lepsie.
ak chcete o tejto tabletke niečo vedieť tak si kliknite na túto stránku...
http://www.magister.sk/-p-3294.html?cPath=114_175

http://www.magister.sk/-p-3294.html?cPath=114_175