Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

téma zrusená
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Bazár Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Harun
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 03.12.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 20:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

s tym bioshockom som si len rypol, nestalo to za okomentovanie Wink
Len mi povedz, ze aku pridanu hodnotu ponukas k svojmu PC, ked sa uplne rovnaky PC+plna zaruka da zlozit v obchode za cca 4200(a to som nehladal nejaky najlacnejsi shop). Alebo sa ma nejaka dobra dusa zlutovat a prispiet nejakemu job13bb(zeby 13 rokov podla gramatiky?) na novy PC? Sorry, ale charita ma vacsi vyznam a colvek bude mat aj dobry pocit z toho Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
job13bb
Amateur
Amateur

Založený: 29.12.2007

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 20:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Harun napísal:
s tym bioshockom som si len rypol, nestalo to za okomentovanie Wink
Len mi povedz, ze aku pridanu hodnotu ponukas k svojmu PC, ked sa uplne rovnaky PC+plna zaruka da zlozit v obchode za cca 4200(a to som nehladal nejaky najlacnejsi shop). Alebo sa ma nejaka dobra dusa zlutovat a prispiet nejakemu job13bb(zeby 13 rokov podla gramatiky?) na novy PC? Sorry, ale charita ma vacsi vyznam a colvek bude mat aj dobry pocit z toho Smile
dovol aby som ta vyviedol z omylu. Keby si si chcel poskladat pc v priblizne takom zlozeni ako je tento vyslo by ta to 8000sk: MB s AGP dnes 2500sk, CPU 3,2GHz Celeron 1300sk, RAM 2x512MB 533MHz 580sk, Grafika x1550 256 AGP 1200sk, DVD-RW 730sk, Skrinka 350Wzdroj 1100sk, Chladic AC CPU Cooler Freezer 7 600sk. Ked si to zratas vynde ti 8000sk. Takze min. suma za kt. by som to mohol predat je 6000sk - 6500sk a nie ty tvojich navrhovanych 2500. A to som vyberal z toho najlacnejsieho obchodu.
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

job13bb napísal:
dovol aby som ta vyviedol z omylu. Keby si si chcel poskladat pc v priblizne takom zlozeni ako je tento vyslo by ta to 8000sk: MB s AGP dnes 2500sk, CPU 3,2GHz Celeron 1300sk, RAM 2x512MB 533MHz 580sk, Grafika x1550 256 AGP 1200sk, DVD-RW 730sk, Skrinka 350Wzdroj 1100sk, Chladic AC CPU Cooler Freezer 7 600sk. Ked si to zratas vynde ti 8000sk. Takze min. suma za kt. by som to mohol predat je 6000sk - 6500sk a nie ty tvojich navrhovanych 2500. A to som vyberal z toho najlacnejsieho obchodu.
prosim ta, daj si facku..
Kdo by v dnesnej dobe kupoval staru dosku so starym socketom a AGP? Za 1200 mozes mat fajn kancelarsku dosku s pci-e ako ju tu niekdo postoval, osedlas ju dvojadrovym celeronom, ktory stoji tolko co ten tvoj na stary socket...Hlavne, ale ten vykon bude o vela, o vela vyssi.. za 1500 zoberes ati2600pro a hla.. zase sme vykonom daleko za tvojim "pocitacom" Smile
Proste tu sa ludom do hlavy kaleraby neoplati.. za tu cenu to skus predat v regionalnych novinach..
Návrat hore
job13bb
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

kukiak napísal:
prosim ta, daj si facku..
Kdo by v dnesnej dobe kupoval staru dosku so starym socketom a AGP? Za 1200 mozes mat fajn kancelarsku dosku s pci-e ako ju tu niekdo postoval, osedlas ju dvojadrovym celeronom, ktory stoji tolko co ten tvoj na stary socket...Hlavne, ale ten vykon bude o vela, o vela vyssi.. za 1500 zoberes ati2600pro a hla.. zase sme vykonom daleko za tvojim "pocitacom" Smile
Proste tu sa ludom do hlavy kaleraby neoplati.. za tu cenu to skus predat v regionalnych novinach..
jasne mas pravdu v tom co hovoris...lenze ja som poukazoval na tu spravu pred tym v kt. pisal ze posklada presne taky komp ako je tento za 4000sk...co neni pravda...a neviem ci by ten tvoj komp bol o nieco lepsi ako tento...a to myslim vazne, mozno iba o nejakych 5%. Ale nehadam sa ja viem ze teraz sa da poskladat PC za malu sumu. Ale keby ste videli co dokaze tento PC tak by ste si odpustili tieto reci..Ja to chcem predat len z toho dvovodu ze mi to uz nestaci na prerabku videii. keby islo len o hry tak ho vobec neredavam.

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2008, 21:35 )
a este k tomu socketu...keby si lepsie cital zistil by si ze to nema stary socket ale novy 775...a podoruje aj dvojjadrove pc...treba len lepsie citat. A este k tomu tvojmu PC...nikde nekupis dvojjadrovi pc za 1300sk a ak hej tak iba taky 1,8 co neni o moc lepsie ako tento moj procesor. to mi mozes verit
Návrat hore
Gangy
King
King

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

job13bb napísal:
to si ako co myslel s tymi dorgami?...ak sa ti nepaci atk sa nezapajaj to temy Mad
A mozno naopak zdrazeli ked predavas komp...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 21:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

job13bb napísal:
jasne mas pravdu v tom co hovoris...lenze ja som poukazoval na tu spravu pred tym v kt. pisal ze posklada presne taky komp ako je tento za 4000sk...co neni pravda...a neviem ci by ten tvoj komp bol o nieco lepsi ako tento...a to myslim vazne, mozno iba o nejakych 5%. Ale nehadam sa ja viem ze teraz sa da poskladat PC za malu sumu. Ale keby ste videli co dokaze tento PC tak by ste si odpustili tieto reci..Ja to chcem predat len z toho dvovodu ze mi to uz nestaci na prerabku videii. keby islo len o hry tak ho vobec neredavam.

//autoeditácia príspevku ( 08 May 2008, 21:35 )
a este k tomu socketu...keby si lepsie cital zistil by si ze to nema stary socket ale novy 775...a podoruje aj dvojjadrove pc...treba len lepsie citat. A este k tomu tvojmu PC...nikde nekupis dvojjadrovi pc za 1300sk a ak hej tak iba taky 1,8 co neni o moc lepsie ako tento moj procesor. to mi mozes verit
kamo, darmo hovoris co hovoris nic to nepomoze, to ze teba ten komp nikdy nesklamal alebo ti na nom isli vsetky programy ci hry neznamena ze ma hodnotu nad novy PC. Ani mna moj komp nikdy nesklamal a to ma uz cez 4 roky a myslim ze by som ho predal za este menej ako ty chces ten tvoj. Taktiez neviem kde si dosiel k cislu 5% a ako mozes tvrdit zeby boli vykonovo rovnake, to ze novy a stary procak ma rovnaky socket taktiez nic neznamena...takze bez disku a toho sufliku, ak ti za to dakto da 3 tisicky bud rad Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
INDIGOcorp.
Professional
Professional

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 08 Máj 2008, 22:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

ten tvoj uchvatny procak aj kebyze ma 5ghz je na vsetko pomalsi ako nejaky obycajny moj athlon x2 3800+ nechapem kde beres take bludy co sem postujes to sa normalne ze neda citat, agp slot mrtvy pamate su pomale, procak ziaden da sa povedat, a hry ako bioshock na high na radeon x1550 ? Laughing pekne pekne ja mam to co som sem uz postol a ide na high a 1024*768 tak ze cca mozno 35fps a to nie vsade obcas to dost zaseka tak enchapem ci mas nejaky chip z marsu alebo co ale ta tvoja grafika je to iste co radeon x1300 co myslim je niekde inde ako 2600pro, jedna vec je ista tych 5% to urcite nieje
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
job13bb
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 7:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
ten tvoj uchvatny procak aj kebyze ma 5ghz je na vsetko pomalsi ako nejaky obycajny moj athlon x2 3800+ nechapem kde beres take bludy co sem postujes to sa normalne ze neda citat, agp slot mrtvy pamate su pomale, procak ziaden da sa povedat, a hry ako bioshock na high na radeon x1550 ? Laughing pekne pekne ja mam to co som sem uz postol a ide na high a 1024*768 tak ze cca mozno 35fps a to nie vsade obcas to dost zaseka tak enchapem ci mas nejaky chip z marsu alebo co ale ta tvoja grafika je to iste co radeon x1300 co myslim je niekde inde ako 2600pro, jedna vec je ista tych 5% to urcite nieje
keby si videl priamo v akcii inak by si hovoril...ok koncim tuto debatu...majte sa vsetci
Návrat hore
Lord ANAKIN
Star
Star

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 8:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

- keby si videl moju babku v akcii ako pecie kolace tak to by si bral odomna kolace na vsetky sviatky .... je najlepsia cukrarka na svete ... je sice stara ale tie vykony .... keby som nechcel upratovat byt rychlejsie tak ju ani nechcem predat ale na rychle upratovanie mi uz nestaci ale karty sa s nou daju hrat este stale ....

- nie ako nechcem byt svina ale mali sme ti poslat asi normalny vypis komponentov s cenami aby si sam pochopil ze vykonovo lepsiu zostavu bez disku poskladas s novych suciastok lacnejsie ako predavas ty tvoju + na vsetko zaruka ....
Návrat hore
job13bb
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 11:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord ANAKIN napísal:
- keby si videl moju babku v akcii ako pecie kolace tak to by si bral odomna kolace na vsetky sviatky .... je najlepsia cukrarka na svete ... je sice stara ale tie vykony .... keby som nechcel upratovat byt rychlejsie tak ju ani nechcem predat ale na rychle upratovanie mi uz nestaci ale karty sa s nou daju hrat este stale ....

- nie ako nechcem byt svina ale mali sme ti poslat asi normalny vypis komponentov s cenami aby si sam pochopil ze vykonovo lepsiu zostavu bez disku poskladas s novych suciastok lacnejsie ako predavas ty tvoju + na vsetko zaruka ....
ok ok ok...dobre ...tak kolko by si za to dal? ale vazne ...dal by si za to aspon 5000sk alebo 4500sk?

//autoeditácia príspevku ( 09 May 2008, 11:13 )
tu sumu co tam bola si vobec nevsimaj..ako by tam ani nebola
Návrat hore
Lord ANAKIN
Star
Star

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Máj 2008, 13:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

- tak sumu si vsimat nebudem ale zamzal si vsetko takze som uz aj zabudol co to tam boli za komponenty ... Very Happy posli prestny zoznam kompoentov v sukromke lebo na tu skor odpoviem ... a vyjadrim sa ...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Bazár Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: