|
|
|
| Autor |
Správa |
Zvedavcek Novice

Stav:  Založený: 06.01.2007 Príspevky: 3
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:18 Predmet: Temy rozhovoru na 1. stretku |
|
|
Ahojte, neviem ci sa uz na tomto fore podobna tema nenachadza a tak som ju zalozil ja.
Mam 18 rokov, som straaasne hanblivy a stoji predo mnou situacia ze sa mam prvy krat stretnut u mna doma s babou prostrednictvom dalsej osoby (mojej krstnej). Nic o tej babe neviem a vzhladom, ze som hanblivy vobec neviem ako to dopadne a vobec neviem o com sa s nou budem bavit.
Viete mi niekto poradit ako vobec zacat aby som ju nejako neodradil a znenudil?
Ake temy treba otvorit, na ktore baby beru?
Neviem ci je lepsie sa spytovat baby o nej a jej zalubach alebo je lepsie skorej hovorit o sebe a svojich zalubach? Nerad by som posobil ako nejaky zvedavec alebo ako nejaky chvalenkar.
Ako komunikovat aby prejavila zaujem aj o dalsie stretka?
Ako ukoncit nase stretko ak chcem sa s babou stretnut aj dalej?
Poradte. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2636 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:25 Predmet: |
|
|
joooj, chlapec mooj tak toto si dako zle rozbehol
kedze je to doma a proxy cez tvoju krstnu bude to dost blbe... uprimne povedane, este som taketo daco nezazil... ale standardna rada pre kazdeho: bud sam sebou a uvidis ze to pojde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zvedavcek Novice

Zaslal: 06 Jan 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
No vsak to su len zaciatky a prave preto chcem pomoc aby sa to posunulo dalej  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Valkíra Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 47
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:39 Predmet: |
|
|
Vies u teba doma to bude blbe predsa nebudete po prve pozerat nejaky romnticky film. Vezmi ju niekam von do dobreho a kludneho podniku ak bude trochu viac ukecana tak mas vyhrate lebo sa pripojis ku kazdej danej teme, a ak bude ticha tak to budes musiet rozbehnut ty.(krstnu s vami von nevolaj)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1753 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:42 Predmet: |
|
|
Aby nestála reč
rande na slepo - dake skusenosti mozno najdes tu
Ako zlákať babu z rande až do postele? - ak chces rande dotiahnut trochu dalej
Kde by ste pozvali dievca na prve rande?
Vsetky temy, co som nasiel, nie su predmetom tvojho problemu, ale mozu ti pomoct.
Dolezite je najst spolocnu temu na rozhovor, nieco v com sa aspon trochu vyznas ty a aj ona. Nehovor velmi o sebe, skor sa zameraj na nu, ale samozrejme nesmies ostat ticho a pocuvat, ale zapajaj sa, pytaj sa, zaujimaj sa o nu a jej zaluby a pod. Neviem ti poradit konkretnu temu, pretoze u mna to vacsinou nerobi problem porozpravat sa na hocijaku temu a dost casto rozhovor vychadza od konkretnej situacie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kelso Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 375 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:44 Predmet: |
|
|
| a jej vztah ku tvojej krstnej je aky? je to jej kamaratka, alebo kto. to krstna ti ju dohadzuje? alebo ako. ci to bude len nahoda ze pride s krstnou (a ty uz o tom vies) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zvedavcek Novice

Zaslal: 06 Jan 2007, 16:46 Predmet: |
|
|
Dik pinco zhruba nejake taketo rady si predstavujem ako si poskytol ty, snad este poradia aj dalsi
| kelso napísal: |
| a jej vztah ku tvojej krstnej je aky? je to jej kamaratka, alebo kto. to krstna ti ju dohadzuje? alebo ako. ci to bude len nahoda ze pride s krstnou (a ty uz o tom vies) |
no je to tak ze pri krstnej je na navsteve nejaka jej kamoska aj s babou a tak to vzniklo.
// Nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Tomasito |
|
| Návrat hore |
|
 |
Valkíra Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 47
Zaslal: 06 Jan 2007, 16:56 Predmet: |
|
|
ak ti mozem poradit nebav sa s nou o ziadnych PC hrach a ak nesportuje tak ani o futballe a svojich byvalych, ze ony to a hento  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2297 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 17:03 Predmet: all |
|
|
moja rada,,,,urcite nesedte doma!!!!! chodte dade vonka si sadnut a neboj sa tema sa najde sama len nesedte doma,,,a bud sam sebou...Pozri sa mozno aj ona teraz rozmysla ze co a ako ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1400
Zaslal: 06 Jan 2007, 17:35 Predmet: Re: Temy rozhovoru na 1 stretku |
|
|
| Zvedavcek napísal: |
Ako ukoncit nase stretko ak chcem sa s babou stretnut aj dalej? |
Tak tieto otazky ma dostali ze som sa nasiel pod stolom...
Nevies ani kolko ma rokov? A kolko rokov mas ty? Jednoznacne nesedet doma ale ist von. Idealne na pizzu. Do tichsieho podniku kde sa budete pocut. Podla mna neni od veci zobrat ako pozornost kvet. Cervena ruza (ale nejaka pekna, so silnou stonkou, vysoka, pekne rozvita) urcite nic nepokazi. Samozrejme, darujes ju cistu, bez celofanu Tema na ktoru baby beru - to neexistuje fakt Proste... sam musis zistit o com sa chce bavit, resp. co sa jej paci. Tazko povedat takto, ak bude ukecana tak problem preklenie ona sama, ak to z nej bude liezt ako z chlpatej deky, je to horsie. Ja som tiez kedysi vymyslal taketo temy, ale v praxi sme sa aj tak vzdy bavili o niecom uplne inom Nemusis posobit extra originalne, zostan pri klasike.. spytaj sa na skolu, na jej plany, na to co ju bavi a najdi nieco, co sa proste na debatu hodi. Pozor! Urcite neohovaraj nejakych ludi, ani politikov (ono politika by tam celkovo nemala patrit to je jasne...) nevies aky vztah ma k tymto ludom ona a mozes si tak pekne zavarit. Nemusis hovorit vela, ani sa za kazdu cenu nesnaz vyplnit ticho, ak nejake vznikne. Nieje umenie kecat hluposti len aby nebolo ticho. Ked ostane ticho, kludne par sekund nechaj veci tak ako su, len tak sa jej zahlad do oci a po chvilke zacni hovorit zase. Usmievaj sa, ale nehovor vtipy ak ich nevies rozpravat. Skor sa snaz obcas vtipne zareagovat. Rozhodne si vypni telefon resp. zvonenie. Ani ho nevykladaj na stol. Ziska tak dojem, ze je stredom tvojho zaujmu. Inac existuje par tipov ako sa na stretku chovat. Ale tie nezarucuju uspech samozrejme, su skor psychologickeho razu. Proste ak ju zaujmes, mozes ten dojem umocnit. Ak ju nezaujmes, tipy su ti aj tak nanic. O co sa jedna? Niekde som to cital...:
1, Hovor hlbokym hlasom. Nie tak aby bolo poznat ze to robis naschval. Proste hlboky hlas a intenzita hlasu taka, aby ta len tak tak pocula. Nie sepkat, ale hovorit tak, aby ta pri vedlajsom stole nepoculi. Podla vyzkumu vacsine zien takyto prejav pripada atraktivny a sexi.
2, Pocas hovoru si obcas nenapadne prejdi rukou po krku alebo oblizni pery. Nie prilis okato! Udajne to ma zas psychologicky efekt. Ked sa babe pacis, takto v nej posilnis tuzbu bozkavat sa.
3, Ak si date pizzu alebo nejake jedlo, v zasade si vybera prva. Ked tak jej pomoz z vyberom. Ty si ale vyber inu ako ona. Ziskas moznost dat jej ochutnat tu co mas ty. Zeny vnimaju ako pozornost, ked im muz da ochutnat zo svojho jedla.
4, V restike pokial je to mozne si nesadajte naproti sebe. Sice je to takto v kazdom romantickom filme, ale... je daleko lepsie ked sedite vedla seba. Ona napravo. Optimalne je ked je stvorcovy stol Ziska tak podvedomy dojem, ze ju ochranujes. Dalej mozes sa nadychnut jej vone a ona Tvojej.
5, V restike mozes pocas rozhovoru mimovolne upravit veci co ma pred sebou. Len tak mimochodom. Narovnat pribor, pootocit salku, zrovnat mobil ak tam nejaky bude mat alebo tak. Ziska podvedomy dojem, ze sa o nu staras.
A ako ukoncit stretko? No, to sa neda predpovedat... Nevies ako sa veci vyvinu. To proste musis vediet ako chlap, co mas spravit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kelso Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 375 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 17:55 Predmet: Re: Temy rozhovoru na 1 stretku |
|
|
| k6 napísal: |
A ako ukoncit stretko? No, to sa neda predpovedat... Nevies ako sa veci vyvinu. To proste musis vediet ako chlap, co mas spravit  |
jj, to treba citit !
a este ... je zbytocne si dopredu pripravovat rozhovor(y) a pod. alebo planovat nejaky vecer ... ja mam tiez tu tendenciu planovat vsetko. kazdy jeden vecer s priatelkou som si naplanoval do uplnych detailov a vzdy to bolo ine. nebolo to zle, ale ine, proste sa veci ubrali inym smerom ... takze to treba nechat tak, uvolnit sa, byt sam sebou a nejako to uz dopadne .... a nebat sa, ze to dopadne zle !!! vela stastia |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 19:13 Predmet: |
|
|
Najprv vysvetli ako ti ju dohodila krstna a ci to akoze pride aj s krstnou alebo bez
Ale odporucam ti byt prirodzeny.(ziadne hlasy a podobne sracky )
ja sa pacim vacsine bab ako kamarat, prave preto, ze som(nie vzdy som bol) prirodzeny, a proste ked si uvolneny a prirodzeny, tak to ide samo, samozrejme aj ja som bol hanblivy...
ale toto treba proste prekonat, ak si normalny chlapec, myslim ak nevyzeras ako quasimodo, nemas 150 cm, a IQ80, tak si musis trosku verit, babam sa pacia aj hanblivy to je pravda.
Ale to len do urcitej miery, takisto chcu aby si ukazal, ze si rozhodny, ze nevahas, nie si bojko, ani slaboch.. proste chcu mat pocit ze su silnejsi.
Ukaz trosku zdraveho sebavedomia a odvahy, mozno sa to niekedy pohybuje na hranici, ale pokial tu to hranicu neprekroci, tak ta nebudu pokladat za drzeho nadrzanca.
Dalej by som vylucil chvalenkarstvo, a nasadil skromnost, najviac zaberie, ked sa az po nejakom case dozvie o niecom v com si dobry, alebo o nejakom tvojom uspechu. (samozrejme, kedze sa mozno uz neuvidite, tak v nasom pripade, az v druhej polke dna/vecera)
No a k tomu "rande" :
Ja vzdy zacnem o tom, kde chodi do skoly, kedze sme druhe najvacsie mesto, tak postupne dojdeme na kopu miest, kde chodime obidvaja, ludi, ktorych pozname obidvaja.
Najviac pomoze, ked zisti ze poznam toho, tu a tu, to sa potom hned uvolni a rozkeca sa
toto funguje vzdy, fakt
dalej spytaj sa kde byva, kolko ma vlastne rokov, mozes jej aj polichotit, ze vyzera mladsie... ak chces... a taketo veci. Dalej spolocne zaujmy, alebo ked sa jej nieco paci, a ty sa v tom vyznas.
Proste zacal by som zo vseobecnymi temami, alebo aj nieco z rodiny, o krstnej alebo tak... neviem podrobnosti okolnosti, za akej sa vlastne mate stretnut... ohovor krstnu a tak.
takisto by si jej mohol spytat na zaciatku, ci chce byt doma, alebo chce ist vonku. Kazdopadne ak by si bol sam doma.. to by bolo perfektne... ale nie robim si srandu, radsej sa nemusis pokusat o nic, nie kazdej babe to takto vyhovuje na prvom rande, uvidis ako sa to vyvinie...
ak som to teda spravne pochopil tak je to rande naslepo, bud k nej pozorny, pocuvaj ju pozorne atd.
hlavne zalezi od veku, ked pride 15-16, tak na teba bude pozerat inak ako ked pride 18-19...
no a dievcata nemaju radi az prilis slusnych, nudnych, suchych chlapcov
ale ja ak mozem poradit aj ostatnym, ktori maju takyto problem, moj nazor je taky, ze netreba sa hrat na nic a na nikoho, proste ak sa jej ty nebudes pacit taky aky si, tak to tak je, a nic s tym nenarobime, je to len rande, nic viac, nemusite sa snazit aby ste sa obidvaja do seba zalubili, cim viac sa budete snazit a bude vam na tom zalezat..tym viac to dopadne zle... lebo budete strnuly..
ked sa uvolnite, mozete zazit minimalne pekny kamaratsky vecer.
toto su len rady,ale malo by to v prvom rade vychadzat z teba
proste najdolezitejsie je uskutocnit to, co chcem uskutocnit, najma ak je clovek hanblivy, ja to poznam podla seba. Ja som o vela veciach rozmyslal stale v hlave, co som chcel spravit, ale bez odvahy som ich nevedel spravit...
proste rob a hovor to, co si mysli ze je spravne. Aspon ziskas skusenosti, budes mat feedback(aj ked nepriamy) a uvidis ako reaguje.
//a samozrejme zalezi to aj od dievcata, ked bude ukecana a otvorena mas vyhrate,ale zase nie ze si vydychnes a cely vecer budes ticho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2007, 22:34 Predmet: Re: Temy rozhovoru na 1. stretku |
|
|
| Zvedavcek napísal: |
Nic o tej babe neviem a vzhladom, ze som hanblivy vobec neviem ako to dopadne a vobec neviem o com sa s nou budem bavit.
Viete mi niekto poradit ako vobec zacat aby som ju nejako neodradil a znenudil?
Neviem ci je lepsie sa spytovat baby o nej a jej zalubach alebo je lepsie skorej hovorit o sebe a svojich zalubach? Nerad by som posobil ako nejaky zvedavec alebo ako nejaky chvalenkar.
Ako ukoncit nase stretko ak chcem sa s babou stretnut aj dalej?
Poradte. |
Keď nič o nej nevieš, tak sa o ňu zaujímaj a vypytujsa čo robi, čo má rada, čo počúva, nech ti niečo o tebe porozpráva a hlavne hovor o nej, nie o sebe... ja zvyknem o sebe hovoriť, len keď sa ma opýtajú,inak moc nie. A zober ju niekam von sa prejsť, niekam do baru si sadnúť a nie u Vás doma.
To či prejavý záujem o ďalšie stretko nezáleži od komunikácie, teda pokiaľ sa budeš chovať normálne a uplne prirodzene.
A stretko ukonči slovami: "Rad by som ťa ešte videl". |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 375 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 07 Jan 2007, 0:17 Predmet: |
|
|
| Na toto univerzálna rada nieje. Tu ide o to či si s babou rozumiete alebo nie. Ak je baba moc tichá že znej vytiahneš ledva ledva jedno slovo tak je zle. Som stretol takú že na všetko povie len: ehe a hmm... Tam sa ťažko komunikuje. Ale stretol som sa s takou ktorá bola ukecaná a vždy si máme čo povedať. Nasilu sa rozhovor viesť nedá. Už to je chyba ak ideme na babu s princípom: Tá bude moja! Idem sa sňou zoznámiť! Lepšie je keď to ide samo. Príde návšteva, snimi baba v mojom veku a odrazu si začneme kecať a len kecáme a kecáme ani nevieme ako ale kecáme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|