Tenis

O športe...
cobra121
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa cobra121 »

Tak tento sport milujem. Mam raketu Prince O3 white. Hravam tak 6-7 hodin tyzdenne. Hravam na umelom koberci a moj oblubeny tenista je Novak Djokovic.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

tenis ja nemusim ale vzdy si pozrem s radostou ako hra James Blake tento hrac je podla mna naj aj ako hrac aj ako osbnost som pocul ze si toho vela vytrpel a ze chcel skoncit s karierou ale som rad ze zostal a podava super vykony mam ho strasne rad
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

tenis hravam rekracne. sledujem v tv, ale len vacsie turnaje - Roland garos, Wimbledon, US open, Australian open. v poslednom case si pozriem zapasy Davidenka, ktoreho obvinuju z tipovacieho podvodu a ked tak sledujem tak nieco tam urcite bude.
pecooo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa pecooo »

nazdar ludia.
kde sa da zahrat tenis aj v zime(cize kryty kurt) niekde v okoli Senca, Serede alebo Galaty, ale za nejaku rozumnu cenu nie ako v NTC 700Sk/h
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

pecooo napísal:nazdar ludia.
kde sa da zahrat tenis aj v zime(cize kryty kurt) niekde v okoli Senca, Serede alebo Galaty, ale za nejaku rozumnu cenu nie ako v NTC 700Sk/h
A co tak v Hlohovci?:)
pecooo
Light Expert
Light Expert

chipp12 napísal:A co tak v Hlohovci?:)
Mal som na mysli nieco juznejsie kedze som z galanty...
Hlohovec je troska daleko ale diky
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

co hovorite na Hantuchovej vykony na tohtorocnom Australian Open? mna osobne dost prekvapila svojim postupom do semifinale, ale musim povedat, ze velmi prijemne :)
dost zapracovala na psychike, dokaze zabrat aj za nepriazniveho stavu a vysledky sa dostavuju...aj ked treba uznat, ze tento rok jej aj dost prial zreb, ale na to sa nikto nebude pytat :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

pecooo napísal:nazdar ludia.
no,sak na Kaskadoch,kludne,Vah presnejsie,tam dole mas take tenisove kurty celkom pekne upravene tak ze oplati sa to tam nie je to vobec drahe,chodievam tam sem tam,a je to naozaj celkom na Urovni :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

chipp12 napísal:A co tak v Hlohovci?:)
a v hlohovci tenis, kde?
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

konyk87 napísal:co hovorite na Hantuchovej vykony na tohtorocnom Australian Open? mna osobne dost prekvapila svojim postupom do semifinale, ale musim povedat, ze velmi prijemne :)
dost zapracovala na psychike, dokaze zabrat aj za nepriazniveho stavu a vysledky sa dostavuju...aj ked treba uznat, ze tento rok jej aj dost prial zreb, ale na to sa nikto nebude pytat :)
Hra vyborne, len teraz v semifinale ju caka Ana Ivanovic, to je znacne tazka superka, ale nie je neporazitelna, takze budem urcite Hantuchovej drzat prsty
pecooo
Light Expert
Light Expert

SSemteXX napísal:no,sak na Kaskadoch,kludne,Vah presnejsie,tam dole mas take tenisove kurty celkom pekne upravene tak ze oplati sa to tam nie je to vobec drahe,chodievam tam sem tam,a je to naozaj celkom na Urovni :D
ale su tam aj v zime??? cize su kryte??? ked hej nevies poslat nejake cislo na nich alebo nejaky kontakt... inak diky
birko
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa birko »

v Hlohovci nie su kryte kurty
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

no skoda :( Danka Hantuchova nam vypadla v semifinale Australian Open napriek tomu, ze vyhravala uz 6:0 a 2:0 v druhom sete :cry: ale aj tak to je skvely uspech, ze sa tam prebojovala a pevne verim, ze nebol posledny svojho druhu...
teraz sa posunie z 9. na 8. miesto - len tak dalej :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Samozrejme je to jej najlepší výsledok na Grandslame v kariére o tom niet pochýb, lenže do semifinale sa dostala aj vdaka náhode, kedže v štvrťfinale hrala s poľkou Radwanskou, ktorá pred tým vyradila či Petrovovu alebo Kuznecovovu, proste trochu ma trápi že nedokázala opäť poraziť súperku, ktorá je v rebríčku pred ňou /nespochybnujem kvalitu Hantuchovej len konštatujem fakty :) /

http://www.tenisinfo.sk/?a=player&p1_id=441977
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Vyborna hra, rozhodlo nesportove spravanie Ivanovicovej za stavu 4:4 v tretom sete, ak chcete vidiet, chodte na sport.sk tam je aj video. To svet nezazil taku neferovu hru aku hrala Ivanovic. Dufam, ze finale vyhra Sharapova
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pozeral som v noci Sharapovu, ku koncu druheho setu uz natahovala podanie, zbytocne si dlho hadala lopticku o zem a neponahlala sa s podanim, co mi prislo dost nefer oproti zranenej superke. Zrejme cakala na skrec.

Hantuchovu som videl len prvy set, ktory uplna lahko vyhrala, potom som zaspal. Viac ma vsak prekvapilo vypadnutie Nadala.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Zaspal????tak ja som mal ten problém,že som musel ísť do školy,a som videl len do tretieho setu ked bolo 2:2...mne nejak Hantuchová sa viac páčila,myslím na hru.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zaspal, pretoze som bol celu noc hore, asi preto ;)
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Nevidel niekto zápas Nadal-Tsonga???Ja si neviem predstaviť,že by Nadal tak lahko prehral.

hojko- tak niekomu sa žije :smt023
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hojko napísal:Pozeral som v noci Sharapovu, ku koncu druheho setu uz natahovala podanie, zbytocne si dlho hadala lopticku o zem a neponahlala sa s podanim, co mi prislo dost nefer oproti zranenej superke. Zrejme cakala na skrec.

Hantuchovu som videl len prvy set, ktory uplna lahko vyhrala, potom som zaspal. Viac ma vsak prekvapilo vypadnutie Nadala.
tak to byva, znervoznnuje :)
Napísať odpoveď