Tenis
re
tenis hravam rekracne. sledujem v tv, ale len vacsie turnaje - Roland garos, Wimbledon, US open, Australian open. v poslednom case si pozriem zapasy Davidenka, ktoreho obvinuju z tipovacieho podvodu a ked tak sledujem tak nieco tam urcite bude.
co hovorite na Hantuchovej vykony na tohtorocnom Australian Open? mna osobne dost prekvapila svojim postupom do semifinale, ale musim povedat, ze velmi prijemne
dost zapracovala na psychike, dokaze zabrat aj za nepriazniveho stavu a vysledky sa dostavuju...aj ked treba uznat, ze tento rok jej aj dost prial zreb, ale na to sa nikto nebude pytat
dost zapracovala na psychike, dokaze zabrat aj za nepriazniveho stavu a vysledky sa dostavuju...aj ked treba uznat, ze tento rok jej aj dost prial zreb, ale na to sa nikto nebude pytat
no,sak na Kaskadoch,kludne,Vah presnejsie,tam dole mas take tenisove kurty celkom pekne upravene tak ze oplati sa to tam nie je to vobec drahe,chodievam tam sem tam,a je to naozaj celkom na Urovnipecooo napísal:nazdar ludia.
kde sa da zahrat tenis aj v zime(cize kryty kurt) niekde v okoli Senca, Serede alebo Galaty, ale za nejaku rozumnu cenu nie ako v NTC 700Sk/h
Hra vyborne, len teraz v semifinale ju caka Ana Ivanovic, to je znacne tazka superka, ale nie je neporazitelna, takze budem urcite Hantuchovej drzat prstykonyk87 napísal:co hovorite na Hantuchovej vykony na tohtorocnom Australian Open? mna osobne dost prekvapila svojim postupom do semifinale, ale musim povedat, ze velmi prijemne![]()
ale su tam aj v zime??? cize su kryte??? ked hej nevies poslat nejake cislo na nich alebo nejaky kontakt... inak dikySSemteXX napísal:no,sak na Kaskadoch,kludne,Vah presnejsie,tam dole mas take tenisove kurty celkom pekne upravene tak ze oplati sa to tam nie je to vobec drahe,chodievam tam sem tam,a je to naozaj celkom na Urovni
správa
Samozrejme je to jej najlepší výsledok na Grandslame v kariére o tom niet pochýb, lenže do semifinale sa dostala aj vdaka náhode, kedže v štvrťfinale hrala s poľkou Radwanskou, ktorá pred tým vyradila či Petrovovu alebo Kuznecovovu, proste trochu ma trápi že nedokázala opäť poraziť súperku, ktorá je v rebríčku pred ňou /nespochybnujem kvalitu Hantuchovej len konštatujem fakty
/
http://www.tenisinfo.sk/?a=player&p1_id=441977
http://www.tenisinfo.sk/?a=player&p1_id=441977
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pozeral som v noci Sharapovu, ku koncu druheho setu uz natahovala podanie, zbytocne si dlho hadala lopticku o zem a neponahlala sa s podanim, co mi prislo dost nefer oproti zranenej superke. Zrejme cakala na skrec.
Hantuchovu som videl len prvy set, ktory uplna lahko vyhrala, potom som zaspal. Viac ma vsak prekvapilo vypadnutie Nadala.
Hantuchovu som videl len prvy set, ktory uplna lahko vyhrala, potom som zaspal. Viac ma vsak prekvapilo vypadnutie Nadala.
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak to byva, znervoznnujehojko napísal:Pozeral som v noci Sharapovu, ku koncu druheho setu uz natahovala podanie, zbytocne si dlho hadala lopticku o zem a neponahlala sa s podanim, co mi prislo dost nefer oproti zranenej superke. Zrejme cakala na skrec.