|
| Autor |
Správa |
Model Medium Star

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 471
Zaslal: 27 Jan 2008, 12:15 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
modeL: hral som s nblade, najlepsia raketa co som kedy drzal tak kacko bude este lepsie  |
noo tak teda potom musim skuit ale asi budem volit odlahcenu verziu lebo tato je pomerne tazka 335g.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
l0f4s3 Zablokovaný

Stav:  Založený: 16.02.2007 Príspevky: 401
Zaslal: 27 Jan 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
| Model napísal: |
| asi trosku dam offtopic prispevok ale zaujima ma alebo ci tu niekto nema skusneost s raketou KBlade Tour s ktorou hra Novak je to vynovena Nblade tak ma celkom zaujima ci ju uz niekto drzal a ci by mi ju odporucil THX |
nebuď homoš... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1699 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 12:26 Predmet: |
|
|
| noo tak teda potom musim skuit ale asi budem volit odlahcenu verziu lebo tato je pomerne tazka 335g.... |
ono dost zalezi od stylu hry, ta raketa je jednoznacne silova a to sa mi paci...
napriklad kfactor sa mi vobec nepaci... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Zaslal: 27 Jan 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
ono dost zalezi od stylu hry, ta raketa je jednoznacne silova a to sa mi paci...
napriklad kfactor sa mi vobec nepaci... |
dovod?
a naprikald co povies na take babolaty? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1699 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 12:35 Predmet: |
|
|
dovod?
a naprikald co povies na take babolaty? |
proste sa mi s nou dobre nehralo... iba jednorucne backhandy padali
a babolaty som netestoval... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Zaslal: 27 Jan 2008, 12:44 Predmet: |
|
|
proste sa mi s nou dobre nehralo... iba jednorucne backhandy padali
a babolaty som netestoval... |
a kam chodis kupovat rakety alebo tieto veci na tenis?nakupujes na slovensku alebo mimo slovenska? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 839 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 12:47 Predmet: |
|
|
Je to odveci...ale prispejem...tenis ma strašne nebaví...zopárkrát som ho hral...ale veľmi ma to neoslovilo.. a keď ide v telke na eurosporte...a ja čakám na nejaký match... ten zápas sa ešte pretiahne...ide ma rozdrapiť.. Dôvod?...pretože odjakživa som hrával kolektívne športy...a hrať v kolektíve ma neskutočne baví...šport je tým pádom pestrejší.. a krajšie sa naň díva.. (priaznivci...neukameňujte ma )...je to,ale môj názor  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

|
Zaslal: 27 Jan 2008, 13:08 Predmet: |
|
|
| a kam chodis kupovat rakety alebo tieto veci na tenis?nakupujes na slovensku alebo mimo slovenska? |
od trenera, bere zo skladu, iba wilson
inak pozerate teraz finale? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2079 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 14:03 Predmet: |
|
|
| Djokovic vyhral..hmm ani nehral nejak uzasne ale po prvom sete sa zacal Tsonga sam vyhadzovat. Dost nudne finale |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

|
Zaslal: 27 Jan 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| Djokovic vyhral..hmm ani nehral nejak uzasne ale po prvom sete sa zacal Tsonga sam vyhadzovat. Dost nudne finale |
pre mna zaujimave, niektore vymeny fakt bomba |
|
| Návrat hore |
|
 |
skypej Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 241 Bydlisko: kde sa zobudim :P Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
no dnes sa asi zle vyspal Novak ..
prvy set uplne hral stylom Nadala - cize iba nahadzoval lopticky ..
no potom sa nejako pozviechal .. no finale bolo o nicom .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Zaslal: 27 Jan 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
| pre mna zaujimave, niektore vymeny fakt bomba |
musim suhlasit nuda to nebola urcite |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2079 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 27 Jan 2008, 15:14 Predmet: |
|
|
| Ja som iba chcel tym povedat, ze som si prial finale Federer - Nadal, to by bol tenis inej kvality |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

|
Zaslal: 27 Jan 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
| Drago napísal: |
| Ja som iba chcel tym povedat, ze som si prial finale Federer - Nadal, to by bol tenis inej kvality |
mna by zas take nudilo... lebo jeden by mal svoj den hral by dobre a konec... jeden by hral jednorucny backhand druhy by sa nahanal jak opica za loptickou, este by ju aj napodobnoval, strasne obkukane
ale kazdeho nazor berem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Model Medium Star

Zaslal: 27 Jan 2008, 17:40 Predmet: |
|
|
mna by zas take nudilo... lebo jeden by mal svoj den hral by dobre a konec... jeden by hral jednorucny backhand druhy by sa nahanal jak opica za loptickou, este by ju aj napodobnoval, strasne obkukane
ale kazdeho nazor berem |
myslim ze uz Federerova jednoznacnost skoncila a je to len pre tenis dobre stale len finale Nadal-Federer konecne sa to vyrovnava a uz sa prebojuju do finale aj ini hraci a tenis je tym zaujimavejsi |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|