Tenis

O športe...
mycreed
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mycreed »

k teme....ja som hraval asi 4 roky a junior a potom pauza a pred tromi rokmy som zas zacal hrat a bavy ma to nehorazne...hram kedy sa da...inak raketku mam wilsonku odlahcenu...bral by som aj tazsiu bo lahke su skor na rekreacnu hru ale hra sa mi s nou dobre
roxan
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roxan »

no tak co tenisti ? : -) uz nam to pomaly zacina : -) .. my sme minuly vykend pripravovali kurty... valcovanie , preosievanie antuky atd :-) ... uz sa vidim ako budem zase stale na kurtoch . -) a uz sa na to aj tesim . -)
Prílohy
moja raketka;)
moja raketka;)
RomankoBB
Novice
Novice

Príspevok od používateľa RomankoBB »

Ktora raketa ma 335gramov??Podla mna ani jedna z tych co ste napisali

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2008, 15:03 )
Cawte vsetci tenisti nechce niekto kupit nejake rakety
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

Dominika Cibulkova a Dominik Hrbatý opať vyzdvihuju slovensky tenis na Hopman Cupe.Výborný Výsledok!!! :smt023
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Hacket napísal:Dominika Cibulkova a Dominik Hrbatý opať vyzdvihuju slovensky tenis na Hopman Cupe.Výborný Výsledok!!! :smt023
Pozeral som jeden zapas s USA a vsetky s Australiou, snazia sa Dominatori. Hlavne Hrbaty zasa vo forme, vsak podla rebricku je kdesi hlboko vzadu a takychto borcov tam trapi. Cibulkova si uz pomaly moze privykat na miestecko v top10 sveta urcite.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Predpoklady na finale proti Rusku? Doteraz to boli dobre vykony, ale podla mna to v tom finale vyhraju rusi. Predsa len Dinara je skusena tenistka a Dominika ju urcite pozna. Mozno to bude aj o stasti trocha, no namotivovani vyzeraju byt dobre. Hlavne ma zaujima Safinov vykon.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

takže Cibulkova zdolala Safinu 6:7 (3), 6:1, 6:4, som zvedavy na Hrbateho ten aku taku šancu ma ked bude Marat nasrany..
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Slovensko vyhralo Hopmanov pohar :) A je to doma :P
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

gratulujem :)
klobúk dole pred ich výkonmi :o
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Fakt krasny zapas. Domino sa hecol a otocil to pekne. V konecnom hodnoteni sme vyhrali vsetky zapasy az na Hrbaty - Hewitt. Cibulkova perfektny vykon na celom turnaji.
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

je to velký úspech, ale kto nahradi Hrbateho?? BECK už reprezentovať podla mňa nebude pod tymto vedením a možno už nikdy, a tym pádom ho ani nenominuju na HOPMAN CUP, aj ked je to jeden z tych menej vyznamnych.. dufam že sa Karol predstavý v v hlavnej suťaži na Australian Open.
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Tento rok sa zo sportoveho hladiska zacina asi az prilis dobre :) 4. miesto v hokeji do 20 rokov. Teraz zase takyto uspech... Snad sa splni "Ako na novy rok, tak po cely rok" :D

Sledoval som dnes Hrbateho s tym Rusom. A myslim, ze mu to islo dobre :) Asi lepsie, kedze vyhral :D A vyhral podla mna zasluzene (teda "vyhrali" aj Cibulkova je dobra)

//Teraz som videl koniec 2. a zaciatok 3. setu Cibulkovej. No poviem vam, ze nechapem ako sa ta Ruska mohla dostat az do finale. A tie jej nervy... No nema to chybu :D
Napísať odpoveď