|
| Autor |
Správa |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 654 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
| Peky05 napísal: |
| moj je James Blake |
kamo aj u mna jednoznacne ako sportovec tak aj clovek |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 133 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 15:41 Predmet: |
|
|
| IZZi-BA napísal: |
| kamo aj u mna jednoznacne ako sportovec tak aj clovek |
mozem iba suhlasit.....dost si toho prezil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
K_E_L_L_Y14 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.12.2007 Príspevky: 59 Bydlisko: Piešťany Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
Rafael Nadal...a z bab Kim Clijsters (no len skoda ze skoncila...ae newadii...bola super ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 333 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2008, 20:30 Predmet: |
|
|
Hrbatý,Lacko,Beck,Kližan,Mertiňák,Červenák,Zelenay,Polášek,Polyak......
Hantuchová,Cibulková,Rybáriková,Gajdošová,Kučová,Husárová.............
Ivanovičová |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
Beck? kok**** jeden, daju mu sancu hrat zase v davis cupe a on nejde koli peniazom !!!
kedysi som ho celkom mal rad |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 636 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 04 Jún 2008, 21:25 Predmet: |
|
|
djokovic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krbik13 Amateur

Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 13
Zaslal: 08 Jún 2008, 18:59 Predmet: Federer.... |
|
|
| Najlepsi hrac podla mna je Roger Federer a hned ponom obrovsky talent Novak Djokovic.A velmi ma tesi ze je tu vela ludi ktori neznasaju Nadala.Tak sa pridavam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 133 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
som sa vcera smial na tom finale ine kefare dostal Federer chlapec pri takomto tempe vyhra Roland Garros za takych 100 rokov mozno neskor Nadal trosku viac dominuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2074 Bydlisko: I'll avenge Sara's death! Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
Ano dominuje, ale len na antuke, to si zabudol dodat. Na inom povrchu Rogera nevie zdolat ( pardon, raz ho zdolal na tvrdom povrchu pred 2 rokmi )
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 17:09 Predmet: |
|
|
Drago: a este moderatori dobre poznamenavali ako stupaju rogerove vykony na antuke, ked si vsimate !
to finale bolo az trapne, tie niektore nadalove haluze, loby stastlivec |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:07 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
Drago: a este moderatori dobre poznamenavali ako stupaju rogerove vykony na antuke, ked si vsimate !
to finale bolo az trapne, tie niektore nadalove haluze, loby stastlivec |
noo nejak som nepostrehol ze jeho forma Federerova stupa 4 gemy zahrat v celom zapase hmmm hmmm
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:07 )
| Drago napísal: |
Ano dominuje, ale len na antuke, to si zabudol dodat. Na inom povrchu Rogera nevie zdolat ( pardon, raz ho zdolal na tvrdom povrchu pred 2 rokmi )
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane  |
o to nejde ci zdolal a ci nie...predsa ma Federer 26 rokov a napriklad Nadal ma 22 rokov Novak 21 rokov takze tyto hracimozu kludne vyhrataj Wimbledon aj US Open a aj Australian Open zase Federer tu uz nebude vecne a musime si priznat ze uz nie je taky dominantny ako dva roky dozadu napriklad
A DOVOLIM SI TVRDIT KED BUDE RAFA SARTOVAT NA ROLANDE ESTE 10X V TAKEJTO FORME A BEZ ZRANENI TAK VOPRED SA MOZU VSETCI ZABLIT HNED V PRVOM KOLE A IST DOMOV
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:09 Predmet: |
|
|
nadalovi tiez nepojde do nekonecna na antuke, ale ved uvidime teraz na trave ake to bude
forma mu nevydrzi stale, bude stagnovat aj on |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

|
Zaslal: 10 Jún 2008, 8:35 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
nadalovi tiez nepojde do nekonecna na antuke, ale ved uvidime teraz na trave ake to bude
forma mu nevydrzi stale, bude stagnovat aj on |
aj tak je THE BEST  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 364
Zaslal: 10 Jún 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
aj tak je THE BEST  |
???nadal vyhrava len na antuke ale ne tvrdom nema na federera/djokovica a na trave no som zvedavy na ten vyprask od federera na trave(len skoda, ze na wimbledone sa asi nestretnu, lebo nadal je 2. a do finale asi neprejde) |
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

|
Zaslal: 10 Jún 2008, 18:52 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
???nadal vyhrava len na antuke ale ne tvrdom nema na federera/djokovica a na trave no som zvedavy na ten vyprask od federera na trave(len skoda, ze na wimbledone sa asi nestretnu, lebo nadal je 2. a do finale asi neprejde) |
no hlavna vec ze uz bol dva krat na Wimbledone vo finale takze vobec to nevie ako vidim sami tenisovi "odbornici" tu pisu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|