kamo aj u mna jednoznacne ako sportovec tak aj clovekPeky05 napísal:moj je James Blake
TENIS
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Federer....
Najlepsi hrac podla mna je Roger Federer a hned ponom obrovsky talent Novak Djokovic.A velmi ma tesi ze je tu vela ludi ktori neznasaju Nadala.Tak sa pridavam.
Ano dominuje, ale len na antuke, to si zabudol dodat. Na inom povrchu Rogera nevie zdolat ( pardon, raz ho zdolal na tvrdom povrchu pred 2 rokmi )
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane
Rafa bol urcite lepsi a je lepsi hrac na antuke, ale predsa len, zdolal Roger Rafu na antuke ? Ano. Zdolal Rafa Rogera na trave ? Nie. A to sa nikdy nestane
-
lukkAas
Expert
noo nejak som nepostrehol ze jeho forma Federerova stupa 4 gemy zahrat v celom zapase hmmm hmmmTomasko napísal:Drago: a este moderatori dobre poznamenavali ako stupaju rogerove vykony na antuke, ked si vsimate !
to finale bolo az trapne, tie niektore nadalove haluze, loby stastlivec
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:07 )
o to nejde ci zdolal a ci nie...predsa ma Federer 26 rokov a napriklad Nadal ma 22 rokov Novak 21 rokov takze tyto hracimozu kludne vyhrataj Wimbledon aj US Open a aj Australian Open zase Federer tu uz nebude vecne a musime si priznat ze uz nie je taky dominantny ako dva roky dozadu naprikladDrago napísal:Ano dominuje, ale len na antuke, to si zabudol dodat. Na inom povrchu Rogera nevie zdolat ( pardon, raz ho zdolal na tvrdom povrchu pred 2 rokmi )
A DOVOLIM SI TVRDIT KED BUDE RAFA SARTOVAT NA ROLANDE ESTE 10X V TAKEJTO FORME A BEZ ZRANENI TAK VOPRED SA MOZU VSETCI ZABLIT HNED V PRVOM KOLE A IST DOMOV
-
lukkAas
Expert
no hlavna vec ze uz bol dva krat na Wimbledone vo finaleprofik napísal:???nadal vyhrava len na antuke ale ne tvrdom nema na federera/djokovica a na trave![]()
![]()
no som zvedavy na ten vyprask od federera na trave(len skoda, ze na wimbledone sa asi nestretnu, lebo nadal je 2. a do finale asi neprejde)