teoria ALFA-S
-
Sagittarius
Guru
No veď qwerty sem len prepastoval ten článok, čo sem dala fizz. A čo sa týka alpha samcou má to niečo do seba, a dokonca aj z toho článku sa dá niečo zobrať, avšak nie sa cielene chovať podľa tých rád, lebo takto si nejaký "AFC" (podľa toho článku) ešte ťažšie nájde babu, lebo veľká pravdepodobnosť, že to použije v nevhodnej chvíli...stačí podľa mňa dostatočná miera sebavedomia ale stále ostať sám sebou...
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ostat sám sebou =)) nie vzdy to plati vies su niektory ludia ktory maju dost divny charakter nato aby sa niekomu pacil skus sa pozret okolo seba a zistis ze to pravda nieje =)Sagittarius napísal:No veď qwerty sem len prepastoval ten článok, čo sem dala fizz. A čo sa týka alpha samcou má to niečo do seba, a dokonca aj z toho článku sa dá niečo zobrať, avšak nie sa cielene chovať podľa tých rád, lebo takto si nejaký "AFC" (podľa toho článku) ešte ťažšie nájde babu, lebo veľká pravdepodobnosť, že to použije v nevhodnej chvíli...stačí podľa mňa dostatočná miera sebavedomia ale stále ostať sám sebou...
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
este by som rád povedal =) ze ked is niekto mysli ze si to precita a bude to hned fungovat tak je na omyle che to aj vela vela praxe =))
///
Zase niečo malo o Alfa-s
čo predurčuje atraktivneho muža =)
* sebavedomost
* dominantne chovanie
* vodcovsto
* oblubenost
* spoločebske schopnsoti
* komunikacie
* ctižiadostivost
* humor
* (vzhlad je tak 20%) //u žien to je naopak
///
Zase niečo malo o Alfa-s
čo predurčuje atraktivneho muža =)
* sebavedomost
* dominantne chovanie
* vodcovsto
* oblubenost
* spoločebske schopnsoti
* komunikacie
* ctižiadostivost
* humor
* (vzhlad je tak 20%) //u žien to je naopak
-
qwerty-xyz
ha ha ha ,len si robte prdel . . .Opak napísal:tak a tu je dokaz
http://www.prave-spektrum.sk/print.php?476
//qwerty konečne sa už zobuď..počúvni erytrocyta a vytiahni si ten káblik z tej tvojej virtualnej reality..začni žiť a nevymyšlaj furt kadejaké blbosti a namiesto toho strateneho času čo si premrhal na nete hladanim teorii o samcovi alpha si už mohol byť "za vodou"...Za to že si nevieš nájsť babu mi nemožme..neboj raz sa jedna ulakomí aj na teba..len dávaj pozor na alpha-s
Babu si najst viem len je s tym teraz vacsi mensi problem,mam na to zalozit samostatnu temu? Ved ma zabije ked to najde na nete. . . (myslim ju)
-
qwerty-xyz
doooobre gangy chcel si to,zalozim tu temu ktora rozoberie mna a terajsi stav s dievcatami,pravdivo a bez hanby to napisem. Snad mi napises nejaku rozumnu odpoved,suhlas?Gangy napísal:Preco si nenajdes nejaku 13rocnu "zivotom-suzovanu-predcasne-dospelu-extremne-znechutenu-tymto-strasnym-svetom" emacku? Budete si navzajom rozpravat ako sa chcete zabit a bude pokoj...
Pozyvas? Vezmem nejake cigary a revolver...
//GothaR: vidis, a zase si OT
//Teraz ano
Mimochodom cital som ten dlhy clanok co tu bol postnuty (nie cely) a co sa tyka toho spravania ktore zeny pritahuje tak je pravda ze vacsinou tieto veci funguju. Samozrejme teraz to nemozte brat tak ze vsetky zeny su sliepky naprogramovane to zozrat a ist sa s vami vychrapat, ale je ich dost.
//Teraz ano
Mimochodom cital som ten dlhy clanok co tu bol postnuty (nie cely) a co sa tyka toho spravania ktore zeny pritahuje tak je pravda ze vacsinou tieto veci funguju. Samozrejme teraz to nemozte brat tak ze vsetky zeny su sliepky naprogramovane to zozrat a ist sa s vami vychrapat, ale je ich dost.
-
qwerty-xyz
jeeej parada ze si uznal ze je to aspon z casti pravda,mas novu temu mozes rozmyslat. (a neee foto tych holiek ti neposlem mohol by si oblizovat monitor a vyskratuje ti a potm by si na to nemohol reagovat....)Gangy napísal:Pozyvas? Vezmem nejake cigary a revolver...
//Teraz ano
Ano dostavam za ne peniaze. A z tych tvojich troch modeliek co ta chcu vsetky naraz by som si urcite okamzite trenky zaje*** tak radsej nic. Mna tvoje temy nezaujimaju, mna irituju.qwerty-xyz napísal:jeeej parada ze si uznal ze je to aspon z casti pravda,mas novu temu mozes rozmyslat. (a neee foto tych holiek ti neposlem mohol by si oblizovat monitor a vyskratuje ti a potm by si na to nemohol reagovat....)A gangy ked ta moje temy nezaujimaju tak proste do nich nepis aj ked viem ze prispevocky sa asi zidu vsak?
-
qwerty-xyz
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Nechápem prečo sa snažíš generalizovať všetkých ľudí do istých skupín, ktoré predstavujú ten maličký zlomok osobností, ktoré sa ti pravdepodobne (tak ako aj nám ostatným) v živote podarilo stretnúť...
Tvoja teória je podľa môjho názoru hlúpa, nezmyselné sú tvoje prirovnania, protiklady, východiská...
Môžeš sa zamýšľať nad čímkoľvek, vytvoriť si xy teórií, ale vždy budú platiť len pre teba a pre tvoj svet, akonáhle sa dostanú k niekomu inému, stanú sa nepoužiteľnými...
V tom prípade máš 2 možnosti: uspokojiť sa s tým a fungovať v tom, čo si sám vytvoríš resp. prijmeš, alebo zničiť sám seba, stať sa "nefunkčným" a tým pádom stratiť podklady pre všetky tvoje ďalšie potenciálne teórie...
Opisuješ tu mnoho vecí, ktoré sa často stávajú, ale neexistuje pre ne žiadne pravidlo, úzus... nič z toho, čo prezentuješ ako fakt...
Viem, je ľahké snažiť sa s niečím bojovať, keď sa to dá zovšeobecniť pre všetkých ľudí, miesta, stretnutia, situácie... ale tak to jednoducho fungovať nemôže... ty predsa priamo popieraš ľudskú a životnú rozmanitosť a snažíš sa "logickým" spôsobom opisovať niečo, čo je pekné práve preto, že je to nelogické...
Tvoja teória je podľa môjho názoru hlúpa, nezmyselné sú tvoje prirovnania, protiklady, východiská...
Môžeš sa zamýšľať nad čímkoľvek, vytvoriť si xy teórií, ale vždy budú platiť len pre teba a pre tvoj svet, akonáhle sa dostanú k niekomu inému, stanú sa nepoužiteľnými...
V tom prípade máš 2 možnosti: uspokojiť sa s tým a fungovať v tom, čo si sám vytvoríš resp. prijmeš, alebo zničiť sám seba, stať sa "nefunkčným" a tým pádom stratiť podklady pre všetky tvoje ďalšie potenciálne teórie...
Opisuješ tu mnoho vecí, ktoré sa často stávajú, ale neexistuje pre ne žiadne pravidlo, úzus... nič z toho, čo prezentuješ ako fakt...
Viem, je ľahké snažiť sa s niečím bojovať, keď sa to dá zovšeobecniť pre všetkých ľudí, miesta, stretnutia, situácie... ale tak to jednoducho fungovať nemôže... ty predsa priamo popieraš ľudskú a životnú rozmanitosť a snažíš sa "logickým" spôsobom opisovať niečo, čo je pekné práve preto, že je to nelogické...
nehcem provokovat ale vo vsetkom je matematika, urcita logika, a nieco podla coho existuje. Neexistujeme v chaose neriadenych veci vsetko ma svoju podstatu. Jedine co je tazko predpovedatelne ale tiez to vychadza z toho co sa deje je ludske myslenie to je jedine co je asi najmenej logickeP41NK1LL3R napísal:Nechápem prečo sa snažíš generalizovať všetkých ľudí do istých skupín, ktoré predstavujú ten maličký zlomok osobností, ktoré sa ti pravdepodobne (tak ako aj nám ostatným) v živote podarilo stretnúť...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Môžeš sa na svet pozerať ako na sústavu, kde platí prísny determinizmus, ale nikdy nedokážeš zo svojich poznatkov opísať myšlienkový pochod druhého človeka, tým pádom ani situáciu, ktorá nastane...okovanec napísal:nehcem provokovat ale vo vsetkom je matematika, urcita logika, a nieco podla coho existuje. Neexistujeme v chaose neriadenych veci vsetko ma svoju podstatu. Jedine co je tazko predpovedatelne ale tiez to vychadza z toho co sa deje je ludske myslenie to je jedine co je asi najmenej logicke...
V tejto téme je všetko automatické, samozrejmé a práve preto je to nezmyslom, keďže pocity a myšlienky sú rôznorodé a nepredvídateľné (a tým pádom zaujímavé)...
hmm podla mna vsetko sa da predpovedat keby si poznal dokonale ludsku psychiku a povahu človeka. Ludia ktory maju talent alebo aspom studuju psychologiu vedia zo situacie odhadnut asi na 50% co clovek urobi, ale mas pravdu pre nas neni mozne na 100% odhadnut co sa stane. Ale urcite sa to da. Nemyslim tymto co pisem osud, na ten moc neverim myslim ze kazdy si vybera vlastnu cestu..... Je to tema na dlho