Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Teoria kamaratok
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
qwerty-xyz
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 11:28    Predmet: Teoria kamaratok Odpovedať s citátom  

Niekedy v buducnosti tu planujem zalozit par romanovych pribehov co sa tyka mna a clankov co sa tyka holiek a ich mentality,ale teraz by som chcel napisat nieco ine. Wink

Takze vopred by som rad upozornil ze nesom pubertaak ani nic ine. a ze tato teoria bola vymyslena len tak vonku s kamaratmi a par kamaratkami(s ktorymi som bol vonku osobitne mimo kamaratov). Je to len teoria a rad by som aby ste sa k nej v ramci moznosti vyjadrili. Mozno z vas niekto take daco praktizuje,neviem mna to napadlo piatok vecer,tak to sem napisem.
Ide o to ze kamarat moze mat druheho kamarata takmer na vsetko,ale kamaratku na VSETKO. V podstate ked uz sme dospeli tak som sa nad tym trocha zamyslel. S kamaratkou chodite na bicykel,vonku sadnut,rozoberate s nou problemy,jednoducho pomozete ked treba a tak isto aj ona vam. Prakticky to ze holka chodi s chlacom sa lysilen v tom ze s tym s ktorym chodi aj spi (ano je tam aj laska a podobne ale vynechajme to teraz-pretoze ide len o cinnost). Takze v podstate si predstavte ze mate nezadanu kamaratku/kamarata na ktoreho TO pride. Tak ved ked ste kamarati tak preco nie. Vy robite dobre jej a ona vam.Nikto nehovori ze sa musite do seba zalubit ale tak sa poznate predpokladam uz par rokov takze o sebe viete a je to proste len tak. Chce ona tak pridete chcete vy tak pride ona zase. Rolling Eyes Nie zeby boli vase kamaratky nejake lahsie,pretoze ja vravim o vasich naj kamaratkach ktore by sa v pripade "potreby" obratili len na vas. Ony si potom mozu najst priatelov alebo vy priatelky ale tak kamaratmi ste stale,preskakali ste spolu uz dost. Nemusi nikto na nikoho ziarlit,nic sa nemusi rozkecavat ani ohovarat.
Wink To ma len tak napadlo v ramci uvazovania,...

Co si o tom myslite ? mohlo by take dac fungovat? alebo funguje?
Par kamaratok ma uz zato sprdlo,ale pre ostatne je to celkom zaujimava teoria,aj pre kamaratov a ich najlepsie kamaratky. (aj ked sme sa bavili furt len teoreticky)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mi-chau
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 11:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Myslim si ze by to neslo. Pri sexe laska byt nemusi (aj ked mna to bez nej velmi nebavi) ale to neznamena ze je bez emocii. Tak ako ty sa mozes naviazat na nu, moze aj ona na teba. Ked si neskor jeden z vas najde partnera, bude ten druhy ziarlit. Resp. Zuza od susedou zisti ze mas maleho a ked ju naseries pusti obeznik.
Návrat hore
poharvody
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 21.03.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 12:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

to s tou zialrivostou moze byt pravda,ze sa postupne na seba naviazete aj ked nie zalubite,a potom ked si najde ineho tak to uz nebude ako pred tym...ale to je len mozno...podla mna by to mohlo fungovat, ved by to bolo len cisto fyzicke uvolnenie...aj ked ja by som nieco take asi nechcela, pre mna k sexu patri laska...
Návrat hore
Gangy
Guru
Guru

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 12:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

To nebude fungovat, pozri na Cameronovu a Chasea Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
addictor
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.12.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 12:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

podla mna hlupost.. nieze by mi to nikdy nenapadlo, ale po tom by to uz kamaratstvo asi nebolo take ako predtym... sex nie je ako pomoc pri domacej ulohe...
Návrat hore
nordkapp_pb
King
King

Založený: 27.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 13:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

nehnevaj sa ale asi tym pubertakom budes ... ja osobne si myslim ze sex bez lasky ide a neni to nic neobvykle, ale s fakt dobrou (naj) kamaratkou ? .. sex by uplne zmenil vzajomny vztah, je to nieco ine ako posedenie na kave, alebo ked sa ti vyplace na ramene ... s takou beznou kamaratkou ... whatever, nevie o tebe tolko ako ta naj. nieste na seba tak naviazani atd. ...
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 13:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gratulujem! Smile Vynašiel si teóriu, ktorá sa "u nás" volá "Fuck Buddy"*.
Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že to funguje, nie však dlhodobo, nakoľko ako ste už viacerí poznamenali - kamarátsky vzťah to dosť poznačí a chvíľu trvá, kým sa zasa veci dajú do normálu. Ďalšií problém fungovania takéhoto vzťahu je v pohľade okolia - ono, uznávam, takýto vzťah nie je celkom konformný a aj preto po čase sám od seba zaniká. Nie je to nič trvácne, je to len otázka priateľskej výpomoci.
qwerty-xyz napísal:
Nemusi nikto na nikoho ziarlit,nic sa nemusi rozkecavat ani ohovarat.
Najväčšie negatívum si už napísal miesto mňa Wink To totiž patrí neodmysliteľne k tomu.

*: Termín fuck buddy pocháza z jedného filmu. Nespomeniem si z akého...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bolek
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 26.03.2007

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 13:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pokiaľ by si sex bral len niečo ako fyzické, možno. Lenže kde máš záruku, že potom si nájdete priateľov a len tak to ukončíte? Podľa mňa je to volovina, teda aspoň pre mňa. Neviem si to predstaviť.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 13:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keď je to pre niektorých tvojich kamarátov a kamarátky zaujímavá teória, takže pravdepodobne by to vyskúšať chceli, nie je medzi tvojimi kamarátmi a ich najlepšími kamarátkami niečo viac, resp. hovorí sa, že ak sú najlepší kamaráti žena s chlapom, jeden vždy cíti k tomu druhému niečo viac?

Inak musím uznať, že takisto som nad tým rozmýšľal a takisto je pravda, že k tej kamarátke som vtedy cítil niečo viac ako ona ku mne.
Návrat hore
ryty
Light Star
Light Star

Založený: 01.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslim ze chalan s babou nikdy nebude kamarat. Vzdy bude pre nu viac ako kamarat pokial sa dobr poznaju. Ked sa nepoznaju skoro vobec iba sa sa par krat videli tak ona si urcite vytvori nazor ale za kamarata ho povazovat nebude.
Návrat hore
pinco
King
King

Založený: 29.12.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

tým chceš povedať, že ty nemáš kamarátky?
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

ryty ak podla Teba nemoze byt chalan a baba kamarati, tak prave si mi zrusil mne v zivote najblizsiu osobu...hm.

Inak k tejto teorii...ako uz bolo spominane. Naj kamaratky, tak tu je to podla mna blbost. A inak kamaratky typu- obcas zajdeme von s partiou, obcas sa vidime, sme skor znami nez ozajstni kamarati, tak mozno....
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

hochu, to nepojde... Confused
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vigor napísal:
ryty ak podla Teba nemoze byt chalan a baba kamarati, tak prave si mi zrusil mne v zivote najblizsiu osobu...hm.
Podla mna tiez mozu, ale moja teoria je takato: 2ja su kamarati, ale pocas toho kamaratstva vzdy nastane to, ze sa jeden do druheho zalubi. Ak vztah prezije obidve tieto zalubenia v tom zmysle, ze sa nepustia do vztahu a oboch to potom prejde, tak mozu ostat najlepsimi kamaratmi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 16:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Copy that.

No A ja som uplne dokonalym prikladom Tvojej teorie... Smile .
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: