Terminator 4
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ale šak ja s tebou úplne súhlasím asi si zle pochopil čo som napísal. Dvojka bola výnimočná hoc je to 15 rokov či kolko starý film tak tie efekty ma napriek tej dobe stále dostanú niekedy je v jednoduchosti krása veď si zober kolko miniatur použili dneska všetko robia cez comp vtedy použivali makety malých miest, helykoptér, autobusov a tak ďalejhojko napísal:Scorpi: V prvom rade bola dvojka natocena v roku 1992 ked technologia a efekty neboli na takej urovni. Dnes o tohto akcneho sci-fi zanru divak pozaduje co najviac efektov. A treba povedat, ze T2 mal nieco do seba, prisiel s niecim novym a zaujimavym. T3 okrem spominanych efektov, ktore sa tak ci tak ocakavali neprisiel s nicim, ani s dejom, ani nicim inym, co by dokazalo uputat. To iste si myslim, ze bude aj v pripade T4.
no som sa kdesi na madbrahmin.cz docital ze to ma byt uz z buducnosti .. cista akcia z postapo sveta, aku sme mali moznost vidiet v nocnych morach Sarah Connor.
.. takze ze tam nebude Arnie - ani si neviem predstavit ako by sa tam presadil, ked arnie bol na strane strojov, a tam by podla vsetkeho mali byt stroje bez koze..
.. T4 ma vraj byt uvod do novej Terminatorovskej trilogie
.. po efektoch ake priniesol film Transformers, neverim ze by sa T4 nedokazal presvihnut svojim audiovizualnym spracovanim, cez T2, ktory je u mna jednym z najsilnejsich zazitkov zo Sci-Fi sceny
.. mna najviac na tom celom zaraza ze uz vedia ze z toho bude trilogia - neviem si predstavit osadenie dejovej linie pre uzivenie jedneho celovecerneho filmu bez zbytocneho natahovania.. a nie este do troch.. No nechame sa prekvapit
.. takze ze tam nebude Arnie - ani si neviem predstavit ako by sa tam presadil, ked arnie bol na strane strojov, a tam by podla vsetkeho mali byt stroje bez koze..
.. T4 ma vraj byt uvod do novej Terminatorovskej trilogie
.. po efektoch ake priniesol film Transformers, neverim ze by sa T4 nedokazal presvihnut svojim audiovizualnym spracovanim, cez T2, ktory je u mna jednym z najsilnejsich zazitkov zo Sci-Fi sceny
.. mna najviac na tom celom zaraza ze uz vedia ze z toho bude trilogia - neviem si predstavit osadenie dejovej linie pre uzivenie jedneho celovecerneho filmu bez zbytocneho natahovania.. a nie este do troch.. No nechame sa prekvapit
mne sa aj tak najviac pacila 2-ka potom 3-ka a az potom 1-ka ta sa mi nelubila ako tie ostatne aj ked bola dobra ale ked som bol maly tak som bol velky fanusik tohto filmu takze si rad pozriem aj 4-ku len dufam ze nehodim tycku a dufam ze to bude dobre ale myslim ze to nebude zas take hrozne predsalen aj 3-ka bola dobra
kedze ma sem presmerovali z tejto temy http://www.hojko.com/terminator-salvation-t98155.html tak sa vyjadrim tu, teda neviete kedy to ma vyst? aj ked uz arnold bude trochu chybat, uz to nebude ten drsny nicitel z ktoreho padala jedna hlaska za druhou
ale to neva, mne sa najviac pacila 3 cast kde TX rozbijala system ako sa len dalo, 1 to bol taky original najdrsnejsia cast a 2 nieco podobne akurat ze nato ze to tocili v 1991 to malo dost premakane efekty, teda hlavne T-1000 bol dost dobry aj ked az prilis futuristicky podla mna
takze som zvedavy ze co to bude
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Pridam sa do davu
Najlepsia bola 2ka, 3ka bola prijemna oddychovka so skvelymi efektami a hlaskami a 1ka takym uvodom, no asi s najtemnejsou atmosferou, co urcite nie je na skodu. Dufal som, ze 3ka bol posledny film zo serie, pretoze ako to pozname, tak v Hollywoode teraz akcne filmy strasne zjednodusuju a bojim sa toho, s cim T4 pride.
No urcite si to pozriem
No urcite si to pozriem
-
lekoklatik
VIP