Terminator 4

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zvedavy som, o com bude. Ze by zivot po vypusteni rakiet? :hmm:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

p4ra napísal:Zvedavy som, o com bude. Ze by zivot po vypusteni rakiet? :hmm:
vela ludi spaja Terminatora s trilogiou Matrixu - vraj terminator je akysi prequel, ked sa tak nad tym zamyslim, tak to celkom sedi, takze v stvorke mozno vyhraju stroje :)
Scorpi
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Scorpi »

hojko napísal:Scorpi: V prvom rade bola dvojka natocena v roku 1992 ked technologia a efekty neboli na takej urovni. Dnes o tohto akcneho sci-fi zanru divak pozaduje co najviac efektov. A treba povedat, ze T2 mal nieco do seba, prisiel s niecim novym a zaujimavym. T3 okrem spominanych efektov, ktore sa tak ci tak ocakavali neprisiel s nicim, ani s dejom, ani nicim inym, co by dokazalo uputat. To iste si myslim, ze bude aj v pripade T4.
Ale šak ja s tebou úplne súhlasím asi si zle pochopil čo som napísal. Dvojka bola výnimočná hoc je to 15 rokov či kolko starý film tak tie efekty ma napriek tej dobe stále dostanú niekedy je v jednoduchosti krása veď si zober kolko miniatur použili dneska všetko robia cez comp vtedy použivali makety malých miest, helykoptér, autobusov a tak ďalej :wink: a predsa to podla mňa vyzeralo lepšie ako všetko cez comp aj v tom bol ten film výnimočný. Proste sú filmy, ktoré sa jednoducho prekonať nedajú a T2 je určite takým filmom je :aasmile1:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

no som sa kdesi na madbrahmin.cz docital ze to ma byt uz z buducnosti .. cista akcia z postapo sveta, aku sme mali moznost vidiet v nocnych morach Sarah Connor.

.. takze ze tam nebude Arnie - ani si neviem predstavit ako by sa tam presadil, ked arnie bol na strane strojov, a tam by podla vsetkeho mali byt stroje bez koze..
.. T4 ma vraj byt uvod do novej Terminatorovskej trilogie
.. po efektoch ake priniesol film Transformers, neverim ze by sa T4 nedokazal presvihnut svojim audiovizualnym spracovanim, cez T2, ktory je u mna jednym z najsilnejsich zazitkov zo Sci-Fi sceny

.. mna najviac na tom celom zaraza ze uz vedia ze z toho bude trilogia - neviem si predstavit osadenie dejovej linie pre uzivenie jedneho celovecerneho filmu bez zbytocneho natahovania.. a nie este do troch.. No nechame sa prekvapit :)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

mne sa aj tak najviac pacila 2-ka potom 3-ka a az potom 1-ka ta sa mi nelubila ako tie ostatne aj ked bola dobra ale ked som bol maly tak som bol velky fanusik tohto filmu takze si rad pozriem aj 4-ku len dufam ze nehodim tycku a dufam ze to bude dobre ale myslim ze to nebude zas take hrozne predsalen aj 3-ka bola dobra
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Šu-Do napísal:no ja som celkom rad ze bude stvorka.. kedze ja taketo filmy oblubujem.. :)
najlepsi terminator bol aj tak druhy diel :P
jo toho som pozeral s vankúšom nehorázne som sa bál som si myslel že je nezničiteľný
bollech
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bollech »

JA mam rad tuto trilogiu..a stvrty diel bude bud prepadak alebo niečo medzi...len skoda že tam nebude Arni... :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bollech napísal:JA mam rad tuto trilogiu..a stvrty diel bude bud prepadak alebo niečo medzi...len skoda že tam nebude Arni... :(
ale ved ten už je inventár
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

kedze ma sem presmerovali z tejto temy http://www.hojko.com/terminator-salvation-t98155.html tak sa vyjadrim tu, teda neviete kedy to ma vyst? aj ked uz arnold bude trochu chybat, uz to nebude ten drsny nicitel z ktoreho padala jedna hlaska za druhou :D ale to neva, mne sa najviac pacila 3 cast kde TX rozbijala system ako sa len dalo, 1 to bol taky original najdrsnejsia cast a 2 nieco podobne akurat ze nato ze to tocili v 1991 to malo dost premakane efekty, teda hlavne T-1000 bol dost dobry aj ked az prilis futuristicky podla mna :wink: takze som zvedavy ze co to bude
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.

pre mna je Terminator len tento :arrow:
Prílohy
terminator_10.jpg
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

MP4-23 napísal:Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.

súhlasím
Terminátor 2 je úžasná vec. Na tie roky.
Sheep
Addict
Addict

MP4-23 napísal:Terminator uz nie je to co to byvalo 1&2 uz 3 bolo trapna ked si Arnold dal tie okuliare...a 4 je uz len pre zarobok a tazi z toho co 1 a 2 so Schwarzeneggerom dosiahla.

to je asi tym ze doba pokrocila a musi byt aj nejaky premakanejsi terminator :D
lekoklatik
VIP
VIP

Sheep napísal:to je asi tym ze doba pokrocila a musi byt aj nejaky premakanejsi terminator :D
Film nie je len o efektoch :wink:
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

a navyse 4 toci "nejaky" McG a podla mna sa na Jamesa Camerona ani len nechyta takze od 4 neocakavam ziadny prevratovy dej :?
Sheep
Addict
Addict

lekoklatik napísal:Film nie je len o efektoch :wink:
nie, ale myslel som to v porovnani T-100 a TX, ze TX uz bola lepsim terminatorom
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pridam sa do davu :) Najlepsia bola 2ka, 3ka bola prijemna oddychovka so skvelymi efektami a hlaskami a 1ka takym uvodom, no asi s najtemnejsou atmosferou, co urcite nie je na skodu. Dufal som, ze 3ka bol posledny film zo serie, pretoze ako to pozname, tak v Hollywoode teraz akcne filmy strasne zjednodusuju a bojim sa toho, s cim T4 pride.
No urcite si to pozriem :)
lekoklatik
VIP
VIP

Sheep napísal:nie, ale myslel som to v porovnani T-100 a TX, ze TX uz bola lepsim terminatorom
T-1000 je môj vzor. :D Som zvedaví aký stroj bude v 4-ke

//jaj Sheep. Keby bol T1000 žena tak sa ti tiež páči :D
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

z doterajsim Terminatorov sa mi najviac pacila 2...v traileri toho vela neni ale co som ci vsimol ze hlavna postava bude hrana Christianom Baleom co sa mi paci :wink:
Sheep
Addict
Addict

lekoklatik napísal:T-1000 je môj vzor. :D Som zvedaví aký stroj bude v 4-ke
mam radsej TX :D , T-1000 mi prisiel az moc futuristicky ale to je uz len vec nazoru, dufam ze v tej 4 predstavia T-1000 000 :D
Napísať odpoveď