toto leto bude pre mna smutne frajerka ami ide do Richmondu,jaaaaj , takze budem musiet kvasit sam. Ja sa rozhodujem ist do Bulharska na Holiday aspon na 2 tyzdne, teplucko milujem opalovanie ........ a to dalsie
hh leto lebo: 1.brutal nabity program: tabor na SK dva tyzdne a to bude fasa
tabor ORBIS v CR - celoeuropska akcia ocakavanyx 3000 ucastnikov
potom daka cyklotura asi tak 400 km a okrem toho furt dajake cundre..
2. uplne fasa teplucko, voda
3. viac prilezitosti na spoznanie novyx ludi
a v zime brutal nuda.. furt len za kompom sedim.. seci cusia doma ziadne akcie nic...
preco nikto nema rad zimu je vtedy sice naozaj zima(kto by to bol cakal ze) ale treba si najst nejaku zabavu napr. snowboarding(ta najskvelejsia vec na svete a budem to robit az do konca zivota a mozno aj dlhsie) a zistite ze zima by mohla byt cely rok MILUJEM ZIMU ZIMA RULEZZZZZ
Ja sa dokážem radovať z káždého ročného obdobia: Zima - Tma býva docela dlho, čiže keď čumím na monitor, nemusím zaťahovať žalúzie. Jar - Fantastické pocity z blížiaceho sa tepla. Pomaly každým dňom na seba dávam menej oblečenia. Leto - Všetky predtým popísané klady Jeseň - Čoraz viac je tma, čiže čoraz častejšie počítačové dýchanky
no jo .. leto je supr. hlavne ked si date cykloturu a ked si potom sadnete na par piv tak vas tak ochladia a pripiju .. eheheeee.. nadhera a potom kaprit v ozratom stave a hulakat .. eheheee
Ja by som jar a jesen zrusil uplne ... take nanic obdobia ... stale prsi je hnusna teplota rano berem sveter poobede sa idem povyzliekat az do trenirok odo toho ako je teplo.... Zima je ok tak proste zoberem vetrovku a viem ze som v poho cely den ... Zima je suuuper lebo neje robota v zahrade , dni su kratke a v zime je sneh... Leto je tiez v pohode ... len to ze cez dni sa dost casto maka a nemusi vyst cas na fun ....
Neznasam zimu ale bral by som keby pocas horucich letnych dni zacal padat sneh. Najlepsie na tom je ked cely den ste niekde von bicyklujete alebo na kupalisku a potom vecer idete niekam sadnut. Sedite vonku na terase, popijate pivko, bezstarostny zivot (len niektori) a je vam dobre...
Pripijam na slno, ktore vyzlieka zeny do plaviek a na nas, co dokazeme este viac.
Jednoznacna volna - LETO Ziadna skola, brigadky sa preziju, pekne teplucko, same akcie(opekajdy, byty,..), sporo odete babenky, cez den kopec sportu, proste pohodicka.
prosex napísal:Neznasam zimu ale bral by som keby pocas horucich letnych dni zacal padat sneh. Najlepsie na tom je ked cely den ste niekde von bicyklujete alebo na kupalisku a potom vecer idete niekam sadnut. Sedite vonku na terase, popijate pivko, bezstarostny zivot (len niektori) a je vam dobre...
Pripijam na slno, ktore vyzlieka zeny do plaviek a na nas, co dokazeme este viac.
jo jo to je moje byt cely den na kupku alebo na bicykli a zvysok dna presediet na terase
No ja nemám rád moc ani zimu ani leto.V jednom idete zomrieť od tepla v druhom od zimy...Ale mám radšej leto lebo súú aspoň prázdniny...A najlepšie obdobie je jar.Npotíte sa ale mximálne si prehodíte budnu cez seba a je pohoda.