Tešíte sa na leto?
-
Kaldzer
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Tešíte sa na leto?
...kto ma radšej zimu a kto leto?...ja ty wole LETOOOO
-
uplink
VIP
Jar - mnam take prijemne teplo chladne ^_^
Leto - sux, hrozne teplo a zeny by najradsej chodili nahe...sigh [preco ma ten chlap znasilnil? Saq som bola len polonaha na ulici...hmm? -_- ]...nj niekomu sa to zda ako +, ale niekomu ako -
Jesen - super ^_^ vietor, predburkove pocasie skoro 24/7 a nie moc zima, ale ani teplo
Zima - brrr...niekedy az extremne nizke teploty, co sa mi moc nepaci, ale inac fajn obdobie.
heh ece jedno minus leta. Som si simol ze obliekanie je problem pri zime. No zase v lete prezliekanie
. A neustale sa sprchovanie [2-3x za den niekedy, ked sa stale beha po vonku a tak, potom pride clovek do vnutra cely spoteny eeew...a za mmnt lepkavy..
potom jedine sprcha a aj kvalitnejsie oblecenie neznesie viacej ako 3-5 takychto opakovani...cize treba mrte triciek
]
Leto - sux, hrozne teplo a zeny by najradsej chodili nahe...sigh [preco ma ten chlap znasilnil? Saq som bola len polonaha na ulici...hmm? -_- ]...nj niekomu sa to zda ako +, ale niekomu ako -
Jesen - super ^_^ vietor, predburkove pocasie skoro 24/7 a nie moc zima, ale ani teplo
Zima - brrr...niekedy az extremne nizke teploty, co sa mi moc nepaci, ale inac fajn obdobie.
heh ece jedno minus leta. Som si simol ze obliekanie je problem pri zime. No zase v lete prezliekanie
-
MisguidedAngel
Star
-
Seymour
Medium Star
ja sa uz velmi tesim na leto... 35°C cez den v tieni, co ma za nasledok krasne teple noci a teda cez prazdniny pridem domov az dalsi den a... toto leto bude pre mna obzvlast uzasne, lebo ak nepokazim monitor, pojdem na SŠ aku chcem, a na to sa velmi tesim... K tomu mam od vianoc 3dezodoranty(s vonou napadne podobnou na Bref WC Gel), ach, to sa to bude palit
. Nech uz je leto... 
v par veciach mas pravdu ale aj tak sa mi najviac paci letouplink napísal:Jar - mnam take prijemne teplo chladne ^_^
heh ece jedno minus leta. Som si simol ze obliekanie je problem pri zime. No zase v lete prezliekanie. A neustale sa sprchovanie [2-3x za den niekedy, ked sa stale beha po vonku a tak, potom pride clovek do vnutra cely spoteny eeew...a za mmnt lepkavy..
potom jedine sprcha a aj kvalitnejsie oblecenie neznesie viacej ako 3-5 takychto opakovani...cize treba mrte triciek
]
urcite leto.. hned ako prve su prazdniny, teplo, dovolenka.. ale ani ta zima neni zla, hlavne ked je vsetko pekne zasnezene.. aj lyzovacka je... no proste parada...
ale vobec nemam rad tie uprsane dni.. co je napr ta jesen, ale zas vsetky stromy su bez listov... tiez je to pekne... ale leto je leto..