Šu-Do napísal:brm.. je len jeden typ policajneho auta.. ten sedan...
a to so sejvami.. mne sa to stalo 3X.. ostali mi auta.. ale percenta.. prezleceny typek do ineho oblecenia.. a preteky.. vsetko sa zmenilo...
vzdy po dohrani som si ich zalohoval potom
Včera som stiahol TDU patch 1.66A, píšu tam aj o oprave chyby, ktorá poškodzuje profily.. tak som zvedavý. Len podľa všetkého starý profil je nenávratne preč.. a to už bol tesne pred 50%..
brm napísal:Včera som stiahol TDU patch 1.66A, píšu tam aj o oprave chyby, ktorá poškodzuje profily.. tak som zvedavý. Len podľa všetkého starý profil je nenávratne preč.. a to už bol tesne pred 50%..
Nechapem?! Ved patch je už dávno nie? A nič nestratíš, ja som dal na stará profil a všetko v pohode
AXO napísal:mas original, alebo s crackom ? ak s crackom, vyskusaj iny... mozno update(patch) a crack nan.....
Crack od Vitality... patchovat som to skusil a potom mi neslo ani spustit, a ked som hodil znovat ten crack tak to robilo to iste, tak mi doslo ze to moze byt zlym exe-fixom, ale ako je mozne ze ini s tym problemy nemaju? Zeby Vista? Mam Ultimate x84 s aktualizaciami.
engWar.. čo sa týka tejto hry, tak ona je dosť výnimočná v tom, že na každom počítači sa údajne správa úplne inak a tiež ten jej slávny opravný patch niekomu pomôže a niekomu ešte viac uškodí.
Tiež som mal problémy.. bez patchu mi zblbol save hry a s patchom som nevedel spustiť ani prvý závod, jednoducho tam chýbala možnosť OK..
Skús pohľadať .exe od nejakej inej skupiny..
//Šu-Do.. no možno mu práve na tom HATRED pôjde.. asi nemá veľa možností na skúšanie.. akurát bude mať smolu, že si viac priplatí na autá..
crack vydali len HATRED a ViTALiTY... rozdiel crackov je ten ze HATRED je NUKED... je pokazeny.. je v podstate ten isty ako od ViTALiTY akurat ze v HATRED su 10x drahsie niektore auta...
cize jediny normal crack je od ViTALiTY
engWar napísal:I NEED HELP PLS! ...pri prvom zavode mi to sekne, neviete niekto co s tym?
Aspon ze mi to ide na high bez sekania, 1280x800, HDR+4xAA. Zostava: AMD Turion64 X2 3600+, ATI HD2600 256MB, 250GB sata.
ten isty problem sme mali ja a moj kamos pri prvom zavode seklo...
ale zaujimave natom je ze ked sme si stiahli patch tak mne to uz islo v pohode ale on to nespustil...
takze musim potvrdit brm-ove slova ze na jednom compe sa sprava tak a druhom tak
Heh.... takze vlastne je to len na nahode a mozno mi to pri buducej instalacii pojde.... aspon tak som to pochopil. Len si nie som isty ci mi to za tu namahu stoji.
Ale aj tak vdaka za rady.
Příznivcům prvního Test Drive Unlimited udělali Infogrames Atari radost o víkendu, když vypustili slibovaný Megapack pro PC verzi. Tenhle polodatadisk se skládá z (staršího) patche, aktivačního klíče a především úctyhodného počtu 45 nových modelů automobilů plus jedné motorky, přidatelných do plné PC hry (předtím existovaly jen pro X360)
takze asi uz je vydany... tak sa chcem opytat ci uz je nejaka cracknuta verzia...
vyzera to byt super hra ale neskutocne mi to seka nechapem ale preco ked minimalne poziadavky splnam... mam 3.00GHz procesor, 2GB RAM... jediny problem by teda mohol byt s grafikou, ta je GeForce FX 5700, ale ta tiez splna minimalnu poziadavku 256MB pamat
Mrk napísal:dnes som sa len tak z nudy vozil po ostrove a uvidel som na zapade letisko neviete ci sa da niako dostat dnu? lebo mne sa to nijak nepodarilo
asi to nejde, casto som siel kolo letiska (hram online) a nikoho som tam nevidel.. neska sa tam pokusim dostat ked sa zadari, dam vediet
Mrk napísal:dnes som sa len tak z nudy vozil po ostrove a uvidel som na zapade letisko neviete ci sa da niako dostat dnu? lebo mne sa to nijak nepodarilo
takze... vezmime si mapu.. uplny zapad.. a ked pojdes smerom na juh.. (cize uplny koniec letiska..) tam je pri konci taky krik.. nanho ked skocis tak sa tam dostanes.. preskocis vlastne plot.. to iste je aj na tom vrchnom letisku.. tam kde konci cesta je kopcek a cez neho skocis..
skusim pohladat video.. wait.. nejde youtube.. -.-
//
tu je jedno
a tu je to co som ja myslel
ok a tu je to co si chcel
///
odporucam kuknut toto video.. fakt pecka.. uz som ho videl pekne davno.. ale je uplne vymakane..
potom hned aj dvojku