hojko napísal:Hodnotenie to dostalo vyborne, screeny vyzeraju tiez dobre a tak by ma zaujimalo, aky styl hry to je, ze ci nieco na sposob NFS, Toca, GTR... ci ide o arkadu alebo simulaciu a hlavne ci to ma multiplayer, ktory by sa dal hrat aj bez originalu, hmm???
MP nejde... teda na tejto Clone verzii... mozno robia crack aj na MP a preto to tak dlho trva... MP by bol skvely
co sa tyka hry je to na styl NFS abo GTA...
akurat ze lepsie... fyzika aut je lepsia a pohyb po meste je v podstate neobmedzeny...
neda sa chodit volne po meste... jedine na nejakom vozidle.. ci uz auto alebo motorka... a zvuk vozidiel je parada... a motoriek ece lepsie..
najkrajsie je ked len tak si ides pomalicky na motorecke a zrazu do toho kopnes.. proste neopisatelne

co sa tyka autobazarov tak je to perfektne.. neni jeden autobazar na vsetky tipy aut.. ale napriklad autobazar na audi ci ferrari alebo alfa romeo... pekne ides do obchodu vyberes si model pozres sa dnu .. otvoris si okienko pozeras sa po perfektne prepracovanej palubnej doske... nastartujes si
taktiez si mozes prenajat auto... len treba peniaze... kupujes si DOMCEKY BYTY, VILY... parada... na svojho typka kupujes oblecenie...
zarabas si sposobom illegal (cize zavodmi) alebo ze dojdes za niekym a chce dakde odviest za urcity cas... a za to dostavas peniaze...
newiem co ece.... moc daleko som sa nedostal zatim