Pošťačka zvoní u dveří. Otevře jí malý, snad sedmiletý chlapec s pivem v ruce a zapáleným doutníkem v puse.
Otřesená pošťačka se ptá: "Ehmm... Ahoj, jsou rodiče doma?"
Chlapec potáhne z doutníku, kouř vyfoukne směrem k pošťačce, odklepe
popel na koberec a znuděně prohodí: "Co myslíš? Jsou?"
-------------------------------------------------------------------------------------
U zpovědi se chlap zpovídá ze svých hříchů: "Víte, otče, ta moje tchýně, to je ale ženská. Chvílema uvažuju, že by stála za hřích!"
"Pamatuj synu, nesesmilníš!" - "Kdepak velebnosti, NEZABIJEŠ!"
-------------------------------------------------------------------------------------
Dvaja studenti sa pred skuskou vybrali na chatu na chlastacku.
Samozrejme
priprava na skusku uviazla. V pondelok rano pred skuskou chceli zachranit
to, co sa este zachranit dalo. Zavolali profesorovi s ospravedlnenim, ze
ich auto dostalo defekt a asi nestihnu skusku. Profesor - spravny clovek
im vyhovel a skusku odlozil o 2 dni. Studenti sa pripravili na posunuty
termin vzorne. Profesor ich rozsadil do dvoch miestnosti a rozdal im
papier s dvoma otazkami. Prva 10 bodova bola zo semestralneho uciva a bola
jednoducha .
Druha 90 bodova znela : Ktore koleso ?
Takhle hází kladivem Čech ,Slovák a Rom . Hází Čech ten hodí 50m ostatní se ho ptají kde sebral takovou silu??? Nu pracuji na poli tak potřebuji hodně síly na oraní? hází Slovák ten hodí 60m?.kde si sebral takovou sílu??? Nu pracuji jako dřevorubec a tam potřebuji hodně síly na kacení stromů.. hází Rom ten hodí 90m?. hned se ho ptají kde vzal tolik síly?? Doma mi říkali jakmile dostaneš do ruky nářadí tak ho hoď co nejdál.
Popíjí majtel pohřební služby v Texasu s místním šerifem:
"Můj profesionální sen je pistolnický souboj dvou slepců uprostřed stovky přihlížejících zvědavců."
Blondýna sedí doma naštvaná, že je bez peněz a přemýšlí jak by k penězům přišla. Vtom ji napadne únos dítěte. Hned běží před školu, kde si vyhlídla prvního hezkého kluka a spěchá s ním domů. Doma usedne ke stolu a píše anonym:
Milá maminko dnes jsem ti unesla syna a chceš li ho ještě vidět tak dej do igelitky 1 000 000,-Kč a nech mi je zítra v 16.00 v centru u kašny. Blondýna.
Zalepila obálku, předala ji klukovi a poslala ho s ní domů. Na druhý den běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem.
V tom stálo:
Milion Vám posílám jako výkupné, ale můžu Vám říct, že my blondýny bychom si takové sviňárny dělat neměly!

Vystěhovává se takhle Roubíček ze Sovětského Svazu a na
hranicích mu celníci najdou v kufru bustu Lenina. Ptají se Roubíčka: "Co to
je?" "To se ptají špatně, "povídá Roubíček, "měli by se spíš
zeptat, kdo to je! To je přece Lenin! Zachránce proletariátu celého světa,
zakladatel mé milované vlasti, Sovětského Svazu, génius, který naplnil
Marxovy myšlenky...!" " Dobře, můžete jít...", říkají celníci.
Na izraelské hranici celníci u Roubíčka v kufru znovu najdou
Leninovu bustu a ptají se ho: "Co to je ?"
"To se ptají špatně, " povídá Roubíček, "měli by se spíš
zeptat, kdo to je! To je přece Lenin! Ten šílenec, co přivedl polovinu světa
do chudoby, největší zločinec dvacátého století, nastrčená figurka,
která pomohla Němčourům...!" " Dobře, můžete jít..." říkají celníci.
Roubíček přijede ke svým příbuzným a když si vybaluje věci,
jeho synovec si všimne Leninovy busty a ptá se Roubíčka:
"Strýčku, kdo to je?" "Ale to se ptáš špatně, synovče, měl
by ses spíš zeptat, co to je! ..."
"Tak co to je, strýčku?"
"To je pět kilo zlata!"
Manželé hrají golf.
Při jednom odstřelu proletí míček sklem terasy přilehlého domu.
Manželé, vědomi si viny, běží ihned tím směrem a jdou se omluvit majiteli.
Volají, ale nikdo neodpovídá.
Dívají se tedy rozbitou terasou do domu a vedle rozbité krásné láhve stát poměrně atraktivního muže s turbanem na hlavě.
"Jste majitelem domu?", ptá se ho manžel.
Muž chvíli hledí na pár a potom odpoví: "Ne, já jsem byl 1000 let uvězněn v této láhvi a někdo střílel na golfovém hřisti, láhev rozbil a mě osvobodil."
Manžel: "Óóó, potom jste tedy duch z té láhve!"
"Zcela správně. Splním vám dvě prání, třetí bych si nechal pro sebe!"
Manžel si tedy rychle přeje: "Super! Takže já bych chtěl plat 1.000.000 Eur zdaněných ročne!"
"Splněno! A druhé přání?"
Manželka: "Abychom měli stále na stole jen nejlepší jídla a nápoje!"
"Zajisté!!! No a ted moje prání...", na to duch.
"1000 let jsem byl uvězněn v láhvi a neměl žádnou ženu. Přál bych si teď užít zbytek dne s vaší ženou!"
Manželé rozpačitě souhlasili, on šel zpět na golfové hřiste, ona s duchem do ložnice.
Když byli právě v nejlepším, ptá se duch ženy: "Jak starý je tvůj manžel?"
"37!", ona na to.
"A to ještě veří na duchy z láhve!!!"
A víte, co je to 8 trilobitů?
...
Přece jeden trilobajt
je krásný sluneční den. Farář si myje auto a protože má dobrou náladu, vezme i rabínovo. A jak to rabínovo auto umívá vyběhne rabín s pilkou a začne řezat farářovu autu výfuk. "Co děkáš?" ptá se farář. "Ty si mé auto pokřtil, já tvoje obřežu!"
Přijde vojín za velitelem že nemá samopal. Velitel mu dá lopatu "na a mysli si, že je to samopal!" No protože je válka a ve válce se neodmlouvá jde s lopatou do zákopu. "Ratatata!Ratata!" a vojáci na bojišti padají. Nakonec tam zbyde sám a jeden voják do nepřítele, který se kněmu přbližuje. "ratatata!Ratata!" a přicházející nic.Voják už skoro hystericky "Ratata!Ratatata!". Druhý voják dojde pomalým krokem až kněmu, kopne ho do hlavy a povídá "Vrrrrrrr tank tank"