2 D.Wade
3 K.Bryant
Ale to je moj subjektivny nazor
ty si z akej planety ??? zdaleka nema vyhrate MVP..... Billups a James??????marosko1991 napísal:jooo....LA Lakers su opat v playoff...supis....Bryant ma vyhrate MVP..teda dufam...pre lamy(Most Valuable Player..prelozte si) iba tolko som xcel povedat...a este prekonal aj rekord klubu...nastrielal uz okolo 2750 bodov...
marosko1991 napísal:Billups?????![]()
LOL .....sak ten nema sancu....no James je vaznejsi konkurent....ale verim Kobemu.....james je zasrany sebec
no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billupsspecial_p napísal:Ver mi.... ked sa Detroit dostane do finale a LA nahodou vypadne v prvom kole.... tak potom Kobe nema sancu byt MVP a Billups o to vacsiu ..LeBron??? kde bol Kobe ked mal tolko rokov ako James???.. nehovorim Kobe je jeden z najvacsich hracov ale treba uznat ze ho postupne budu nahradzat hviezdy ako James....
no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodimarosko1991 napísal:no to je pravda...ale tuto sezonu nanho proste nema...keby James nema vedla seba Ilgauskasa tak je cely Cleveland v prdeli....no a k tomu Billupsovi...no ale porovnaj si kvality obidvoch timov...Detroit ma najlepsiu zakladnu patku v NBA...Kobe to ma 10000x tazsie jako Billups
no ale ved prave v tom je Kobeho vynimocnost....ze aj priemerny LA Lakers dotiahol do play off....Billups a James to maju o dost lahsie...v takych timoch by aj Kobe ziaril...aj ked vlastne on ziari aj terazspecial_p napísal:no a prave o to ide.... ved ked si videl all star game.. ako dobre hral Tracy Mc Grady ... a predsa ziskal MVP James .. len kvoli tomu ze jeho team vyhral.. proste to tak v NBA chodi