Eru napísal:plllllllllls pomoc. existuje v oblivione nejaky cheat na prachy???
omg a naco chod do areny a mas dost
inac za co hravate ake mate major skills >>(co je podla vas naj)<<??
Ja mam luk,mec,lahke brnenie , kovanie, plizenie ,liecenie a obchodovanie
Nerozumiem ako môže mať niekto problém s peniazmi
Aréna
prihlásiť sa do gildy kúzelníkov, pobrať im nástroje na výrobu nápojov a predať im to
variť nápoje a predávať ich
dungeony
kúzlo na likvidáciu pascí alebo niečo podobné, dáva to 100 zlatých
predávanie nakradnutých vecí gilde zlodejov
po splnených misiách - predaj black bow za 100 zl. a vampire dust za asi 200 zl.
A to sú len tie, ktoré ma hneď napadli
Cynik napísal:Ako sa dá dostať do podzemia toho schátralého domu?
(mám na mysli ten, ktorý predá chlapík v krčme a potom zdrhne v meste pri Gold coast)
pod schodami nahor su dvere, zapni si svetlo a hladaj
Taky dotaz. Mam problem........ Ked hram Oblivion tak ma vypina(ked som to hraval v zaciatkoch tak to bolo v pohode ale ako nahle som sa dostal do pasaze kde som doniesol Martina s tym knazom do toho chramu v horach tak to zacalo blbnut) resp. vyhadzuje z hry na plochu... Najprv som myslel ze je to v tom ze mam slaby HW (756ram Intel Celeron 2930Mhz ATI Radeon 9600XT... vsetko na defaulte nic netaktovane)..ale ked sme to skusili na silnejsej masine (Intel Pentium 4 3.0Ghz ram1GB ATI Radeon X800XT) tak to vypinalo este castejsie..... Pomohol by patch?
ja som už dohral skoro všetky questy vrátane hlavného,tiež som splnil všetky guild questy-mage,warrior guild,dark Brotherhood(premakané).Potrebujem však pomoc s questom Canvas the Castle(tak nejak sa to volá),našiel som vo veži čudný obraz,aj štetce u jednej podozrivej ale neviem ako ďalej,môže my niekto poradiť????