The elder scrolls IV:Oblivion

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

videl som to ale sa mi to nejak nepaci kamosi hovoria ze fest dobre ale ja si myslim opak :? co uz
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

som si to nainstaloval ale ked to idem hrat vzdy mi to sekne v tej casti celkom na zaciatku (v tom vezeni ci co to je) ako nas napadnu ty 3 z mecom a ked vyhodi uz okno daco ze Briefing (tam je dajeke ovladanie) tak vzdi mi to sekne . PC mam novy takze by to malo ist v pohode. Graf. karta je nvidia 6600GT. neviem v com to je .pomoc Crying or Very sad. ramku mam 1024 a procesor 3.00GH.
:cry:
ciliar
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ciliar »

mne pomohla dost drasticka vec ,odinstalovat oblivion defragmentovat disk aj 2 *, nove windows nove ovladace na grafiku a dosku apotom instalovat oblivion vsetky problemy su prec :D
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

viem ze to je hlupa otazka ale ako naplnim soul gemy mam aj black soul gem aj obycajne aj kuzlo a chytenie duse ale nviem ako to spravim pls pomozte
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Zakuzli na objekt ktory ides zabit Soul Trap, a po dobu ucinkovania kuzla musis tu svinu zabit :) najlepsie je zakuzlit ked uz ju dorazas, vtedy mas stopro iste ze to stihas :D

Dusa sa do kamena dusi umiestni automaticky, podla velkosti vzdy do najmensieho mozneho.

Black Soulgem je zase o tom, ze zatial co do obycajnych soulgemov mozes chytat len duse kreatur, tak do black soulgem mozes chytit aj dusu NPC - tj normalnych ludi..
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Este dodam ze chytat duse do Black Soulgemu je ilegalne a povazuje sa za necromancerstvo. neviem ci to niekomu predas :) ak to chces predat. a este rada: robte quest pre jednu Deadricku svätinu Nocturnal: kde je zistite od Alves Uvenim v Leyawiinskom mages guilde. Odmena: Skeleton key (neznicitelny pakluc :P otvorite vsetko a nikdy sa nezlomi.) Ale musite uz mat lvl 10!
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dakujem vam za rady :D
KoCi
Darca
Darca

no daedricke svatyne :) .. mne uz ostavaju len Vaermina's Shrine (chyba mi ten black soulgem a nie a nie sa k nemu dostat [nj zacat Q za magov ale este sa mi nexce], dalej jedna ktorej nazov si nespomeniem ale treba tam kvet nightshade - len uz som aj zabudol kde ta svatyna lezi... a potom uz len posledna hermaeus mora - ale to by som mal pokrocit v pribehovej linii :D nj ja to hram svojskym sposobom .. lvl sice uz 37 ale v hlavnej dejovej linii som sa dostal akurat po odprevadenie martina do toho chramu.. dalej som sa uz len flakal :D
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Zakuzli na objekt ktory ides zabit Soul Trap, a po dobu ucinkovania kuzla musis tu svinu zabit :) najlepsie je zakuzlit ked uz ju dorazas, vtedy mas stopro iste ze to stihas :D

Dusa sa do kamena dusi umiestni automaticky, podla velkosti vzdy do najmensieho mozneho.

Black Soulgem je zase o tom, ze zatial co do obycajnych soulgemov mozes chytat len duse kreatur, tak do black soulgem mozes chytit aj dusu NPC - tj normalnych ludi..
ale aj tak mi to nejde zrobil som to tak ako si napisal aj som ho zabil a napisalo mi you need a empty black soul gem a ja mam vela soul gemov aj black soul gem
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

chcem si nainstalovat CZ do oblivionu ale treba mi patche a na nete som nasiel len 1.3 a 1.4
chyba mi 1.2 CZ

( davam si preto CZ lebo SVK mi nejak nejde ... quest mam po ang. a ked stlacim TAB tak tam mam Svk veci ... )
poradte mi co a ako to mam spravit spravne :)

moj postup bol taky nainstaloval som si hru a to je vsetko. :)
KoCi
Darca
Darca

a v oblivion launcheri si zaskrtol CZ? :)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

KoCi napísal:a v oblivion launcheri si zaskrtol CZ? :)
j uz ide vsetko ako ma ! len ja nikdy necitam do konca :)
OBSIDIAN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa OBSIDIAN »

ja mam comp 3GHZ celeron ram 1GB grafika 256MB Nvidia 7300GT a ide mi to na najvyssich nadstaveniach pri rozliseni 1024x768 bez sekania
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

OBSIDIAN hmm ta neviem neviem ... vedla mna ma kamarat velmi podobny stroj ale ma daleko od plnych detailoch nehovoriac o zapnutom AA ... ale dobre ked ti to tak ide tak gratulujem ...

Takze pani mam zakladnu verziu nahranu - ide bez cracku v pohode s moutnutym diskom , ale to co ma trapi je slovencina stiahnuta zo slovenciny.com ... stiahol som , hodil som do virtualnej mechaniky , nainstaloval som , nahodil som opravny patche potom a stale nic ... poslovenci mi to menu , miesta na mape ale to hlavne co som chcel cize dialogy vobec .... prve som mysle ze mi to prelozi len dialogy okolo hlavnej dejovej linie ale neprelozilo nic ... nevie niekto v com moze byt problem ? Dakujem
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Nainštaloval si ju pred tým ako si začal hrať?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

nie naistaloval som ju az potom ... ale uz som to poriesil .. problem bol v tom ze som to nemal este odkliknute pred spustenym hry .. uz to slape ... trosku to sem tam sekne ale slape :D
Mick_14
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mick_14 »

U koho sa môžem vycvičiť v sečných zbraniach na maximum??? :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Ako sa môžem zbaviť stráže ktorá ma nahána ? Chceli ma šupnut do jailu , no ja som nechcel tak ma začali nahat.. čo mam spravit aby prestali?:D

//už mám - stačilo jednoducho újsť dakdem imo mesta :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: The elder scrolls IV:Oblivion

Príspevok od používateľa Hotwire »

ludia mam mensi technicky problem, po dlhom case som si chcel znovu zahrat, ale co to v Imperial City ked vojdem do hocijakeho obydlia tak tam chyba podlaha a ja aj NPC sa proste prepadnu do ciernej prazdnoty :( ....pouzivam sice dost pluginov ale ziaden z nich by priamo v IC nemal menit nic...a vacsinu z nich som pouzival uz pred rokmi ked som to hral prvy krat a vtedy som nemal s tym ziaden problem :/ .... viacmenej jediny novy mod co mam je OOO ktory isto poznate, a su nanho dobre referencie atd...tak neviem z coho to moze byt :(
Qerten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: The elder scrolls IV:Oblivion

Príspevok od používateľa Qerten »

Zdravim,
nechce sa mi citat celu diskusiu :/ tak mam jednu otazku, ako dosiahnut lvl up? Hram to uz par hodin a stale som lvl1, nechapem tomu :(
Napísať odpoveď