hitman napísal:jo celkom napad zaujimavy...ze suteren a parta blaznov do pc...najlepsi v prvej serii bol asi ten gothic co mal rad Cradle of Filth...inak obcas neviem no ale ten britsky humor je dost taky zvlastny...mozno lepsie by ten serial vyzeral v americkej produkcii
tento serial bude robeny aj v americkej produkcii, bude sa volat tiez The IT crowd a premieru bude mat 01.01.08 a bude tam hrat aj Moss a Jen nam opeknie
Kupo > no som uprimne zvedavy co amici vymyslia. Klasicky tah nasadenia nejakej kocky, aby sa na to aspon niekto pozeral, sa mi nepozdava. Original je len jeden a tym ostane IT Crowd v britskej produkcii.
t0m4s3 napísal:Kupo > no som uprimne zvedavy co amici vymyslia. Klasicky tah nasadenia nejakej kocky, aby sa na to aspon niekto pozeral, sa mi nepozdava. Original je len jeden a tym ostane IT Crowd v britskej produkcii.
jj ja si tiez myslim ze to amici poseru, aj ten teepek co ma nahradit Roy-a tak mi uz teraz vobec nesedi, ale radsej sa necham prekvapit
no tak teraz ta prva cast druhej serie bola super. serial si drzi uroven. a k tej americkej verzii - imho to uz nebude ono. bude tam chybat ten britsky humor. ale dufam ze to nedopadne ako s Red Dwarf kedysi ked to tiez chceli amici prerobit a dopadlo to katastrofalne
som to chcel pozerat online na jednej stranke ale nejako mi nechcel prist confim mail takze som to nestihol..a ako sa teraz rano pozeram tak neprisiel ani teraz..crap bez titulkov sa tazko rozumie hlavne royovym replikam lebo ma otrasny prizvuk, nejak som si zvykol na americku vyslovnost zo serialov a britskej nerozumiem..
Toy M@ch!n3 napísal:a je to tu [PRE]::[TV]::[The.IT.Crowd.S02E02.WS.PDTV.XviD-AFFiNiTY] uz len titulky
Did someone else died? LOL
Druhy diel sa mi pacil viac ako prvy, pri prvom neboli az take vybuchy smiechu(teda okrem "I am disabled!")
No a to v kostole o tretej poobede...