|
|
|
| Autor |
Správa |
Emkej Medium Star

Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 352
Zaslal: 02 Dec 2006, 17:46 Predmet: The Sims 2 datadisky |
|
|
| stale ked spustim the sims 2 zapnem susedstvo a chem ist do nejakeho domu zacne nacitat a v polovice napise aplikace se zhroutla a vypne sa. co mam robit pls??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 1017 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2006, 18:23 Predmet: |
|
|
| mozno mas chybne CD, alebo len skus reinstall |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 02 Dec 2006, 19:04 Predmet: |
|
|
| mikkimikki napísal: |
| mozno mas chybne CD, alebo len skus reinstall |
chybne cd asi nemam lebo potom by mi to asi ani nenainstalovalo takze skusim reinstall dik za radu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 496 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 02 Dec 2006, 23:16 Predmet: |
|
|
| Ak ti ani s reinštalom nepôjde tak napíš, lebo síce mne to išlo vždy bezchyby všetko, ale kamošovi to zvikávalo reštartnúť, vypnúť a také veci a to mal ešte lepšie PC než ja a tiež to mal odomňa tú hru takže stým to nebude. Hlavné je to že teraz mu to už ide neviem čo presne stým robil, ale opýtam sa ho. Ak ti to nepôjde ani s reinštalom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Emkej Medium Star

Zaslal: 03 Dec 2006, 10:19 Predmet: |
|
|
| Fata! ChaoS napísal: |
| Ak ti ani s reinštalom nepôjde tak napíš, lebo síce mne to išlo vždy bezchyby všetko, ale kamošovi to zvikávalo reštartnúť, vypnúť a také veci a to mal ešte lepšie PC než ja a tiež to mal odomňa tú hru takže stým to nebude. Hlavné je to že teraz mu to už ide neviem čo presne stým robil, ale opýtam sa ho. Ak ti to nepôjde ani s reinštalom. |
dik za ochotu ale nastastie mi to uz ide este raz dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|