The Witcher

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Collin
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Collin »

Kamarát si kúpil nový notebook myslite ze rozbehne na nom Witchera? :?:
FUJITSU SIEMENS Amilo Pi2515
PROCESOR:Intel Core 2 Duo T7100 s frekvenciou 1,8 GHz
RAM: 2 x 512 MB DDR2 667 MHz
GRAFICKA KARTA:Integrovaná Intel Graphic Media Accelerator X3100
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

myslim ze na medium urcite
sedo01
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa sedo01 »

compleX napísal:myslim ze na medium urcite
ani mu to asi nepojde lebo ta integrovana je onicom lebo aj segra ju ma na notebooku a neni to nic moc
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

prosim vas pomozte mi.snazim sa teraz nainstaovat ten patch 1.2 ale vypisuje mi ze mam zle nainstalovanu hru...co mam robit..pls som zufaly :wink:

prosim pomozte
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

evee napísal:prosim vas pomozte mi.snazim sa teraz nainstaovat ten patch 1.2 ale vypisuje mi ze mam zle nainstalovanu hru...co mam robit..pls som zufaly :wink:

prosim pomozte
mas ju cracknutu??
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akurat to instalujem a taham patch 1.2... predlohu som necital - iba jednu z tych mensich poviedok, ale neva... rpg a fantasy mam rad :) dufam,ze pojde na nejakych slusnych detailoch a tak..
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

berija111 napísal:mas ju cracknutu??
no tak som to vyriesil preinstaloval som hru potom som tam dal ten patch uz to islo ale teraz my vypisuje aby som vlozil dvd a pritom vsetko normalne islo len teraz ked som dal ten patch tak to nejde..a nie nemam crack ma to cez deamona a mechaniku IDE
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm - tiez mi to nece ist :( - mam to vo virtualke mini-image a patchnute na 1.2 a nejde :( vypisuje ze vlozit origos DVD
pavucek
Medium Star
Medium Star

Alchýmia

Príspevok od používateľa pavucek »

Prosím Vás, poradte mi pri výrobe elixírov. Na začiatku som si vedel vyrobiť elixír lastovičku, ale v druhej kapitole aj keď mám všetky ingrediencie si ho neviem vyrobiť. Vlastne mi nejde žiadny elixír vyrobiť, iba oleje. Potrebujem k tomu prečítať nejakú knižku alebo čo?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Potrebujes k tomu skill, tak ako k vyrobe olejov alebo petard, najdi si ho, mal by byt niekde v inteligencii myslim, ale pokial viem, v hre ho na zaciatku ziskas automaticky. Skor nemas ziadny kvalitny silny alkohol ktory je nutny k namiesaniu elixira (kupis ho u servirky v krcme) alebo aspon silny alkohol z ktoreho namiesas bieleho racka, ktory kvalitny silny alkohol nahradi a mozes miesat dalej. Zaklad je vzdy silny alkohol, k niektorym elixirom staci ten, k inym potrebujes kvalitny.
pavucek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pavucek »

Dík, chýbal mi ten kvalitný alkohol, mýlil som si to s vitriolom.... ale zase neviem ako si dať prekuť meč, mám tri meteority rovnakej farby a keď prídem k trpazlíkovi - kováčovi, tak mi neponúka aby som si mohol prekuť zbraň, iba veci na predaj a odkúpenie. Ako si môžem vylepšiť železný meč?
Dík....
Gangy
Darca
Darca

Nevylepsis on ti z troch kamenov ukuje novy.

Inak dnes som teda zabil Kubka. Hra sama o sebe zabrala dost casu na dohranie kedze som sa snazil poplnit co najviac questov, co je jednoznacne plus. Pocity z nej pred dohranim (objasnim neskor) su: proste genialna hra, komplexna, prepracovana, v podstate nenarocna, napinava, nelinearna, naozaj skvela. Dlho ma nic tak velmi nechytilo. Avsak hru mi kompletne pokazil koniec. Tak odflaknuty a neuspokojivy koniec som v ziadnej hre snad este v zivote nevidel. V podstate sa rozhodnutia ktore som pocas hry robil ku koncu takmer vobec neprejavili, ono to nieje prijemny pocit ked si uvedomite ze je vlastne jedno co ste si kedy vybrali lebo to ma hra aj tak na pake a ze ste hru dohrali ale konca sa akosi nedockali. Proste ten vitazny pocit zadostucinenia sa nedostavil ani v minimalnej miere. Obrovska skoda.

Inak by ma zaujimalo ci sa da este niekde kupit ta specialna edicia, alebo ci niekdo nepreda. Tentokrat urcite podporim.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

specialky boli rozpredane par hodin od zacatia predpredaja (1.8.2007 0:00), a dalsie v den predpremiery v par vybranych predajniach v CR/SR...
Mne mala prist aj figurka geralta a.. neposlali svine :( len nejaky trapny kompas. Ale aspon ta skatula vyzera na skrini k svetu.

inac k tej hre - kedze mi zacala coraz castejsie crashovat, tak som zatial prerusil kdesi v tretej kapitole, ale rozhodne ju este dohram (dost vela hier hram na etapy - rozohrat - pauza - pokracovat - pauza - dohrat) .. ale je fakt ze hra je originalna, o nelinearite by som moc nehovoril, ta je viacmenej len umela (umela preto, lebo je dej prakticky rovnaky, nejake tie odbocky su vdaka vedlajsim questom) .. no idem pokracovat oblivionom :D
Gangy
Darca
Darca

No ano ale mozes si v podstate robit co sa ti zachce, a nemusis postupovat podla nejakej striktnej linie.

Mimochodom crashe boli aj u mna relativne caste, hlavne ked som to hral dlhsie ako 3 hodiny tak to zvyklo padnut.
KoCi
Darca
Darca

nj ale ked to drblo aj 2x za hodinu, tak to bol pri dlzke celkoveho nacitania hry docela extrem...
miso2412
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miso2412 »

prosim vas nemozte mi niekto poslat s toho save lebo ma v jednej casti vyhadzuje...bol by som vdacny..pls odpiste cez sukromnu postu..dakujem
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Novinky - Návrat Zaklínača - masívny update!
Zaklínač sa vracia (Textová recenzia, Video-recenzia)! Síce nejde o nový projekt vývojárskeho štúdia CD PROJEKT Red, avšak prinesie množstvo vylepšení a nového obsahu, ktoré odstránia všetky nedoladené a kritizované prvky hry. Zmeny, ktoré nastanú v Enchanced Edícií Zaklínača sa podľa slov tvorcov rozdelia na dve skupiny a to na technické a in-game.
http://www.recenzeher.eu/novinka/navrat ... ny-update/
KoCi
Darca
Darca

vediet tak este ci to bude kompatibilne so SAVE z povodnej verzie :) .. este stale som to nedohral a zacinat nanovo sa mi moc nexce - hry malokedy hravam viac ako raz, a ked uz tak po nejakom vacsom casovom odstupe.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Nestava sa vam ze vam zaklinac "sam od seba" na nahodnych miestach pada, mam kupenu hru s poslednym patchom, najnovsie ovladace grafickej karty aj posledny update na vistu(nebude problem tu? ) v hardwareovych narokoch chyba urcite nebude, pocitac by mal zvladnut hru aj dva krat na najvyssich detailoch...pri vyhodeni vypise ze program neodpoveda snazi sa to napravit a nasledne len ze bol skonceny, robi to nepravidelne, ale takmer pravidelne pri ukladani hry, no aj mimo toho
KoCi
Darca
Darca

nj pada to aj mne a je jedno aky mam patch... este si to zvyklo sem tam ked sa dam s niekym rozpravat ze to proste tak zmrzne, ze pomoze jedine reset :(
Napísať odpoveď