The Witcher

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
miso2412
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa miso2412 »

prosim vas nemozte mi niekto poslat s toho save lebo ma v jednej casti vyhadzuje...bol by som vdacny..pls odpiste cez sukromnu postu..dakujem
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Novinky - Návrat Zaklínača - masívny update!
Zaklínač sa vracia (Textová recenzia, Video-recenzia)! Síce nejde o nový projekt vývojárskeho štúdia CD PROJEKT Red, avšak prinesie množstvo vylepšení a nového obsahu, ktoré odstránia všetky nedoladené a kritizované prvky hry. Zmeny, ktoré nastanú v Enchanced Edícií Zaklínača sa podľa slov tvorcov rozdelia na dve skupiny a to na technické a in-game.
http://www.recenzeher.eu/novinka/navrat ... ny-update/
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vediet tak este ci to bude kompatibilne so SAVE z povodnej verzie :) .. este stale som to nedohral a zacinat nanovo sa mi moc nexce - hry malokedy hravam viac ako raz, a ked uz tak po nejakom vacsom casovom odstupe.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Nestava sa vam ze vam zaklinac "sam od seba" na nahodnych miestach pada, mam kupenu hru s poslednym patchom, najnovsie ovladace grafickej karty aj posledny update na vistu(nebude problem tu? ) v hardwareovych narokoch chyba urcite nebude, pocitac by mal zvladnut hru aj dva krat na najvyssich detailoch...pri vyhodeni vypise ze program neodpoveda snazi sa to napravit a nasledne len ze bol skonceny, robi to nepravidelne, ale takmer pravidelne pri ukladani hry, no aj mimo toho
KoCi
Darca
Darca

nj pada to aj mne a je jedno aky mam patch... este si to zvyklo sem tam ked sa dam s niekym rozpravat ze to proste tak zmrzne, ze pomoze jedine reset :(
ColdRain
Addict
Addict

KoCi napísal:nj pada to aj mne a je jedno aky mam patch... este si to zvyklo sem tam ked sa dam s niekym rozpravat ze to proste tak zmrzne, ze pomoze jedine reset :(
na fore na the witcher.com jeden hrac napisal ze mu to prestava padat ked da grafiku na minimum, skusil som, hra sice vyzera znacne okliestene, kedze som mal vsetko predtym na high, ale na druhu stranu naozaj prestala padat, cize, take nudzove riesenie :wink:
KoCi
Darca
Darca

a to som si myslel ze zaklinac nie je tak brutalna zataz na moj HW :D
ColdRain
Addict
Addict

KoCi napísal:a to som si myslel ze zaklinac nie je tak brutalna zataz na moj HW :D
to neni zatazou, podla toho co som sa docital je chyba niekde v komunikacii s 32bitovou verziou windows visty, moj hardware je dovolim si tvrdit na vysokej urovni a hru zvladal bez problemov aj na najvyssom akurat neviem z akeho dovodu sa to nepacilo viste, keby bola chyba v HW bud by padol cely komp alebo by sa to ani nepustilo resp by to mrtne sekalo
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Zdravim pani...
Mam otazocku k hre....dostal som sa do neakej jaskyne kde mala zakladnu salamandra a potom som zabil toho magistra a aj vsetky tie kikiny a niekde sa mi otvorila neaka chodba a neviem stale kde....mohol by mi niekto poradit? (je to v 3kapitole a nazov je :jde do tuheho..)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

jooo! tomu hovorim pristup .. ostatny vyvojari by si mali brat priklad... super tesim sa :P hlavne ze zmiznu otravne loadingy koli kt. osm to prestal hrat .. este to neamm vlastne ani dohrate tak dohram este tuto verziu a potom sa tesiiim na update:P najviac ma potesilo ze ti co maju originalku si to mozu sosnut uplne free :P supa
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

ludia prosim pomoc v stvrtej kapitole nemozem najst toho rybacieho knaza, som chodil ku soche kazdu hodinu cely den ale sa neobjavil, pravidelne som zabijal ryboludi okoolo a nic.. pls poradte ja ho potrebujem :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

brainwirm napísal:ludia prosim pomoc v stvrtej kapitole nemozem najst toho rybacieho knaza, som chodil ku soche kazdu hodinu cely den ale sa neobjavil, pravidelne som zabijal ryboludi okoolo a nic.. pls poradte ja ho potrebujem :D
mam presne ten isty problem :( ,tiez tam nikdy neni :(
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

pocujte chalani, ide toto na 64-bit Viste???

>>KoCi: ok, vdaka
KoCi
Darca
Darca

ano islo .. netvrdim ze bez problemov, lebo som sa stretaval s padanim, ale mohlo sa jednat o jeden necakany problem so satakablom ktory som odhalil len prednedavnom. Odvtedy som neskusal.
elfo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa elfo »

POZOR SPOILER!!!

omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!

teleportoval sa podla vas Alvin do minulosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Vela veci tomu naznacovalo, aj ten amulet, aj ked ho zachranil v bazinach, povedal, ze su si kvit, aj v jeho predstave sa zjavil na chvilu maly Alvin, ale nic nepovedal. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

elfo napísal:POZOR SPOILER!!!

omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!

teleportoval sa podla vas Alvin do buducnosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
aa sak to je jedno kto to bol. geralt ho sejmul tak de je problem :D:D
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

omg jak mam spravit ten potion pre triss??? vsak furt vsetko skusam stlacat a nic mi nejde aj mi vypisalo ze mam vsetky ingrediencie
Takth!K
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Takth!K »

musis pri meditovani spravit elixir

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 20:57 )
potrebujem pomoct s touto hrou :
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Takth!K napísal:musis pri meditovani spravit elixir

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 20:57 )
potrebujem pomoct s touto hrou :
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
uz je to dlhsie co som to hral ale imho treba ti ten healovaci pot a ked bude zle tak behat do kolecka kym bude dost hp ale kedze ho nemas tak neviem asi to niak loadnut a urobit si ho :roll: proste bez toho elixiru healovacieho asi tazko a s tou abigail to asi nieco zmeni ale vyhody/nevyhody ne
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

na zaciatku na tom hrade mi to skoro ani nelaguje ... ale jak sa dostanem tam kde su ty psi ... :roll: ... laguje to ze sa to ani neda hrat dpc :cry:
Napísať odpoveď