aa sak to je jedno kto to bol. geralt ho sejmul tak de je problemelfo napísal:POZOR SPOILER!!!
omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!
teleportoval sa podla vas Alvin do buducnosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
The Witcher
musis pri meditovani spravit elixir
//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 20:57 )
potrebujem pomoct s touto hrou :
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
uz je to dlhsie co som to hral ale imho treba ti ten healovaci pot a ked bude zle tak behat do kolecka kym bude dost hp ale kedze ho nemas tak neviem asi to niak loadnut a urobit si hoTakth!K napísal:musis pri meditovani spravit elixir
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
lol to bude 2-ka?:Delfo napísal:POZOR SPOILER!!!
omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!
teleportoval sa podla vas Alvin do minulosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Vela veci tomu naznacovalo, aj ten amulet, aj ked ho zachranil v bazinach, povedal, ze su si kvit, aj v jeho predstave sa zjavil na chvilu maly Alvin, ale nic nepovedal. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
-
webmasterr
Medium Professional
viac info tu: http://www.sector.sk/novinka/42254/zakl ... atchom.htm
Patch prinesie do hry lepšiu grafiku, fixy, rozšírené rozhovory a rôzne ďalšie vylepšenia (nove oblasti)
Patch prinesie do hry lepšiu grafiku, fixy, rozšírené rozhovory a rôzne ďalšie vylepšenia (nove oblasti)
viete mi niekto poradit, kde by som mohol stiahnut funkcnu deamon tools pro?? Vo vsetkych com som tatial pozhanal mi naslo virus v patchoch. Tak nejaku taku, kde by to fak islo. Stiahol som si witcher, no mam problem s instalaciou, nejde mi to spustit cez standartnu virtualnu cdrom. Piste ss, diky..