The Witcher

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

elfo napísal:POZOR SPOILER!!!

omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!

teleportoval sa podla vas Alvin do buducnosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
aa sak to je jedno kto to bol. geralt ho sejmul tak de je problem :D:D
Cyrus666
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cyrus666 »

omg jak mam spravit ten potion pre triss??? vsak furt vsetko skusam stlacat a nic mi nejde aj mi vypisalo ze mam vsetky ingrediencie
Takth!K
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Takth!K »

musis pri meditovani spravit elixir

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 20:57 )
potrebujem pomoct s touto hrou :
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Takth!K napísal:musis pri meditovani spravit elixir

//autoeditácia príspevku ( 21 Aug 2008, 20:57 )
potrebujem pomoct s touto hrou :
Neviem zabit v 1. kapitole na konci tu bestiu aj ked som ju uz zabil ale dal som Abigail dedincanom ..... ale to nechcem . chcem ju zachranit ked som ju skusal zachranit tak ma asi X kat ten pes zabil a neviem co mam nanho robit aby som ho zabil mam iba jeden elixir : BLIZARD ( ci ako sa to pise ) pouzil som nanho rychli styl ale nic vkuse ten pes ma omraci a nemozem sa na asi 10 sekund hibat a potom ma dorazi ::::: ako ho mam zabit ? a ked tu A bigail necham dedincanom bude to mat neake nevihodi na konci hry a vyhodi ked ju zachranim ?
uz je to dlhsie co som to hral ale imho treba ti ten healovaci pot a ked bude zle tak behat do kolecka kym bude dost hp ale kedze ho nemas tak neviem asi to niak loadnut a urobit si ho :roll: proste bez toho elixiru healovacieho asi tazko a s tou abigail to asi nieco zmeni ale vyhody/nevyhody ne
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

na zaciatku na tom hrade mi to skoro ani nelaguje ... ale jak sa dostanem tam kde su ty psi ... :roll: ... laguje to ze sa to ani neda hrat dpc :cry:
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

nema niekto SAVE niekde za tymi mociarmi ? lebo som si to nechtiac zmazal a nece sa mi to od znova hrat .. ak hej napiste mi ... dik :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

elfo napísal:POZOR SPOILER!!!

omg kto to presiel, tak mi povedzte pls kto bol ten vrah ktory sa pokusal zabit krala Foltesa a ktoreho Geralt rozsekal a dal mu dole masku v zaverecnej scene??? a co sa podla vas stalo s Alvinom a preco mal ten vodca Cervenej ruze taky isty amulet ako on??? omg perfektny koniec!!!

teleportoval sa podla vas Alvin do minulosti? Tris hovorila, ze moze byt hocikde v case a priestore. Mozno videl, co bude v buducnosti a chcel tomu zabranit a stal sa z neho Grand Master. Vela veci tomu naznacovalo, aj ten amulet, aj ked ho zachranil v bazinach, povedal, ze su si kvit, aj v jeho predstave sa zjavil na chvilu maly Alvin, ale nic nepovedal. Zdalo sa, ze Geralt pozna toho assassina na konci, mal crty zaklinaca a jazvu na tvari. Nebol to nahodou Eskel alebo Lambert? Ale preco chcel zabit krala??? Omg tolko nevysvetlenych veci na konci, nech uz je uz pokracovanie!!!
lol to bude 2-ka?:D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Uz je tu masivny update :) uz to niekto ma? akurat to stahujem tak som zvedavy ... (pisali ze majitelia originalok si to mozu stiahnut free ci daco take)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

co to je za update?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

viac info tu: http://www.sector.sk/novinka/42254/zakl ... atchom.htm

Patch prinesie do hry lepšiu grafiku, fixy, rozšírené rozhovory a rôzne ďalšie vylepšenia (nove oblasti) ;)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

asi predpokladam spravne, ze so starym save si po update neskrtnem :(
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no to neviem, ale ja zacnem schvalne hrat od zaciatku ved aky to bude mat zmysel zo starymi save-mi? akurat tie nove dobrodruzstva a to myslim ze sa da spustit hnet nie? ... ja sa na to cele tesim znova bez dlhych loadingoch, a so vsetkymi vylepseniami :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ono problem je v tom, ze ja sa k tomu vzdy dostanem na chvilku a potom to zase dlho nehram.. Takze este stale som to nepresiel.. Skoncil som kdesi v starej wyzime len.. hra od zaciatku by mi zapricinila odklad dohrania hlavnej dejovej linie cca o dalsi rok :D
detonate
Novice
Novice

Príspevok od používateľa detonate »

viete mi niekto poradit, kde by som mohol stiahnut funkcnu deamon tools pro?? Vo vsetkych com som tatial pozhanal mi naslo virus v patchoch. Tak nejaku taku, kde by to fak islo. Stiahol som si witcher, no mam problem s instalaciou, nejde mi to spustit cez standartnu virtualnu cdrom. Piste ss, diky.. :roll:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Pro ti je na nic, najnovsi lite ti musi stacit.
detonate
Novice
Novice

Príspevok od používateľa detonate »

nestaci, lebo tam nemozem vytvorit IDE mechaniku a tu potrebujem, aby mi nacitalo witcher
Bilingo
Star
Star

Poradte

Príspevok od používateľa Bilingo »

Prosim chcem si kupit zaklinaca rozsirenu ediciu len neviem treba nato mat aj Zakladnu verziu hry alebo nie ? ďakujem za vsetky odpovede :)
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

tak zakladnu verziu nemusis mat, v pohode som to stiahol... najvacsie problemy su s crackom, resp s jeho zohnatim. je to super hra, pribeh je good, bojove styly su super, taktiez su tam dobre zakomponovane talenty a miesanie elixirov, nehovorim o magii.
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

Diky a o crack sa nebojim budem mat original :D

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 12:06 )
Pls akou dlhu hratelnost ma zaklinac kolko hodin ? :)
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Bilingo napísal:Diky a o crack sa nebojim budem mat original :D

//autoeditácia príspevku ( 25 Dec 2008, 12:06 )
Pls akou dlhu hratelnost ma zaklinac kolko hodin ? :)
ked bude plnit vsetko co sa da tak takych 40 hodin mozno
Napísať odpoveď