Tipy a triky na studenú kuchyňu
Tipy a triky na studenú kuchyňu
nazdar neviem ci je tu uz taka tema ak hej tak sry ale zaujimalo by ma ci mate nejake vlastne specialitky zo surovin ktore su bezne doma (ziadne gordon blue a podobne) ale nejaky chleba so syrokremom sunkou a horcicou... 
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
hrianky, kečup, šunka a nastrúhaný syr
rožok/bagetu s kolieskom eidamského bloku trochu zapiecť, keď sa roztopí syr nasypať pizza korenie a zase zapiesť dozlatova
chlieb s arašídovým maslom a kakao (delikatesa for me)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a k tým extra chutiam: moja kamarátka má rada hranolky s horčicou alebo rožok/chlieb s nutelou a štipkou soli (nechápem, a radšej ani neskúšam)
rožok/bagetu s kolieskom eidamského bloku trochu zapiecť, keď sa roztopí syr nasypať pizza korenie a zase zapiesť dozlatova
chlieb s arašídovým maslom a kakao (delikatesa for me)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
a k tým extra chutiam: moja kamarátka má rada hranolky s horčicou alebo rožok/chlieb s nutelou a štipkou soli (nechápem, a radšej ani neskúšam)
Mna vzdy zachrani nutella/med v spojeni s chlebom. Med a Nutellu mam na izbe vzdy, pecivo vacsinou a hocikedy ked ma chyti hlad a nemam nic v chladnicke, tak je toto jasna volba 
Med nesplesnivie, takze sa moze skladovat dlho, nutella vydrzi tiez slusne, zle skusenosti mam iba s dzemom
Na druhej strane je dobre mat v chladnicke vzdy kus slaniny, ta sa hodi hlavne po navrate zo spolocenskych akcii, ked sa treba rychlo najest a varit sa neda.
//2pacaveli: to je sendvicovac
sendvicovac
toaster
Med nesplesnivie, takze sa moze skladovat dlho, nutella vydrzi tiez slusne, zle skusenosti mam iba s dzemom
Na druhej strane je dobre mat v chladnicke vzdy kus slaniny, ta sa hodi hlavne po navrate zo spolocenskych akcii, ked sa treba rychlo najest a varit sa neda.
//2pacaveli: to je sendvicovac
sendvicovac
toaster
tak, ja si vzdy spravim toast - to je moje... milujem toasty... toastovy chlieb, maslo, kecup, sunka, syr a potom uz len dat do toastovacu a pockat... to milujem... ozaj, neviem teraz, ak by mal niekto zaujem, od sestry sme dostali taky recept na nejake "slonie zradlo"... je to nieco ako salat, alebo co, je tam sunky, majoneza a zbytok neviem... dava sa to na uhriankany chlieb, a je to VYBORNE!
-
miki690
Medium Professional
no ja si na intraku cas od casu spravim tvarohovu natierku (tvaroh, pokrajana cibula, maslo klasika alebo rastlinne a sladka mleta paprika) je to pdodla mna super. Tiez super vec je drozdova natierka, ale recepr presne neviem. k tomu acidko a som zahojeny ...
Celkom rychle jedlo su aj parky spravene v mikrovlnke, len ich treba sledovat, lebo mozu sa s nimi stat zle veci
Celkom rychle jedlo su aj parky spravene v mikrovlnke, len ich treba sledovat, lebo mozu sa s nimi stat zle veci
Moja specialitka 
Tuniakova pomazanka s kukuricou
Potrebujeme:
Postup:
Vsetky ingrediencie strieskame v jednej miske dokopy a poriadne rozmiesame.........hotovo.....
Zopar typov
Tuniak pomazanka sa da hoc len natriet na chlieb alebo ine slane pecivo a konzumovat. Alebo vyborne chuti aj s cestovinamy...staci si uvarit cestoviny a premiesat s pomazankou....chuti to vyborne...overene.....
Copyright..........by Lub0$®

Tuniakova pomazanka s kukuricou
Potrebujeme:
- 1 plechovku kukurice
1 konzervu tuniaka
1 majonezu
Postup:
Vsetky ingrediencie strieskame v jednej miske dokopy a poriadne rozmiesame.........hotovo.....
Zopar typov
Tuniak pomazanka sa da hoc len natriet na chlieb alebo ine slane pecivo a konzumovat. Alebo vyborne chuti aj s cestovinamy...staci si uvarit cestoviny a premiesat s pomazankou....chuti to vyborne...overene.....
Copyright..........by Lub0$®
-
tomasito13
Star
-
pryja
Darca
audiotrack napísal:chlieb s arašídovým maslom a kakao (delikatesa for me)
Tiez je velmi dobre zo studenej kuchyne mozarella s krpatymi rajcinkami, nakrajat, osolit, bazalka, olivovy olej a popripade balsamico.
to Lub0$: Jaky namakany navod, to si daj normalne patentovat
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
wolodo
Professional
co takto na dobru veceru pizza z toastoveho chleba?.. od frajerky mam recept a nevyzera to zle.... len nemam moc cas a ani sil sa s tym babrat
inak suhlasim chleba+mast+cibula... a hlavne ked je chleba cerstvy, mast domaca, a mlada cibulka..
Ja si strasne casto robim daco z vajec... ani neviem ako to mam dakedy pomenovat ale vzdy to stoji za to
inak suhlasim chleba+mast+cibula... a hlavne ked je chleba cerstvy, mast domaca, a mlada cibulka..
Ja si strasne casto robim daco z vajec... ani neviem ako to mam dakedy pomenovat ale vzdy to stoji za to