Titan Quest
zozaciatku ma sralo padanie hry ale po troch dnoch som sa dopocul ze su patche tak som si stiahol ten najvyssi a hopla uz to nepada inac fakt super hra mozem vytknut len to ze sa mi moc nelubi dej hry ale hravam to furt akurat mam 45 lvl hram na epickej obtiaznosti a som v oriente bavi ma to ale chcel by som sa opitat niekoho co ma vyssi lvl ako 50 ci existuju lepsie veci ako su fialovej farby ??
Ked hram sam hra ide v pohode,ale ked sa chcem pripojit na akykolvek server tak po chvili nacitavania mi spadne spojenie,viete poradit pls?Diky.
Prvy problem vyrieseny,ale mam dalsi:
Po nainstalovani a spusteni IT hra chce patch 1.30,ale pri 5/43 mi vypise chybu: The Titan Quest Updater has encountered an error.
Prvy problem vyrieseny,ale mam dalsi:
Po nainstalovani a spusteni IT hra chce patch 1.30,ale pri 5/43 mi vypise chybu: The Titan Quest Updater has encountered an error.
-
pegasusss
Light Professional
cawte ,, ak to niekto hrava a ma artefakty na predaj alebo ich nepotrebuje tak prosim , napiste mi ,, a mozme cez hamachi si zahrat a dohodnut sa na vymene
thx
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:52 )
Zdravim este prosim ak niekto ma huntersku ciapku a chranice na ruky na vymenu, plz ozvite sa thx
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2008, 16:52 )
Zdravim este prosim ak niekto ma huntersku ciapku a chranice na ruky na vymenu, plz ozvite sa thx
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
-
lekoklatik
VIP
Re: Titan Quest
Tak sme to hrali tak 2 noci po sebe 3ja.
Zo začiatku ma to bavilo, avšak v nejakom tom 5tom akte je to až príliž stereotypné a hlavne veľmi jednoduché.
Mrzí ma že sme nemohli zvoliť vyššiu obtiažnosť hneď na začiatku, pretože pokiaľ máte dobre rozdelené povolania, je to skutočne veľmi jednoduché. Máme odohraných tak 10-12 hodín.
Do aktu 5 sme odkrývali celú mapu, avšak teraz sa bojím či to vôbec dohráme.
Je to pekné avšak ako hovorím, stereotyp a veľmi jednoduché.
6/10
Zo začiatku ma to bavilo, avšak v nejakom tom 5tom akte je to až príliž stereotypné a hlavne veľmi jednoduché.
Mrzí ma že sme nemohli zvoliť vyššiu obtiažnosť hneď na začiatku, pretože pokiaľ máte dobre rozdelené povolania, je to skutočne veľmi jednoduché. Máme odohraných tak 10-12 hodín.
Do aktu 5 sme odkrývali celú mapu, avšak teraz sa bojím či to vôbec dohráme.
Je to pekné avšak ako hovorím, stereotyp a veľmi jednoduché.
6/10
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
mna to tiez bavilo,ale po case ma to proste omrzelo a ani to nedohram na prvej obtiaznosti
-
Wishmaster
Medium Professional
Odkedy prebralo THQ Nordic par titulov - medzi nimi aj Titan Quest, tak vidno vysledky ich prace.. Po uspesnom "remastri" Titan Questu - Titan Quest Anniversary edition sme sa po 10tich rokoch dockali dalsieho datadisku
)
http://store.steampowered.com/app/74135 ... t_Ragnark/
http://store.steampowered.com/app/74135 ... t_Ragnark/