|
|
|
| Autor |
Správa |
alfonz Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 811 Bydlisko: Kassa Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 12:17 Predmet: |
|
|
| Už sme tu mali tému aký toaletný papier používate, toto je ešte nič. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 713
Zaslal: 01 Jan 2008, 15:49 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| To si tu mam zacat zakladat temy na kazdy film, ktory sa mi paci?To by som mal prispevkov viac ako nacelnik...je to dost trapne. |
pozri sa do sekcie kultura, tam sa zakladaju temy pre kazdy film rychlostou svetla... a tato tema nie je o filme, ale o lodi... (lebo titanic nie je fiktivna lod vo filme, to bola lod, ktora skutocne existovala ak nahodou nevies) |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 707 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 17:06 Predmet: |
|
|
| ATOMIC napísal: |
Skutocne? no urcite lepsia tema jal: Cim sa holite a aku pouzivatu vonavku....cize OK. Tato tema je worse a ked niekto zalozi Temu aku znacku toaletneho papieru pouzivate vsetci s radstou prispejete  |
a aku ty |
|
| Návrat hore |
|
 |
ATOMIC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2007 Príspevky: 200
Zaslal: 01 Jan 2008, 18:28 Predmet: |
|
|
No uzavrime to tak ze dnesni ludia vobecn emaju zmysel ani respekt pred hsitoriou v nasom pripade TITANIC. Ja viem napriklad o titanocu uplne vsetko...preco? je to moj konicek resp. bol. Moderni ludia si neuvedomuju ze pred naor. Ferrari 550 boli ine zaciatky typu Veteran. A takisto aj s dobou...tema je podla mna OK a navyse som nenasiel este o tomto na hojku temu. A zase dalsi problem...a co ked je to 100 rocna historia? nie je to prehnane? myslim tym dajme tomu Rimske koloseum bolo vybudovane strasne davno...a? dodnes je to div sveta tak isto ako Cheopsova pyramid atd. a maju viac ako 100rokov. Pritom TITANIC bola rebolucna lod medzi lodami bol to ten najvecsi luxus..vtedy. Ja sa na celu vec kukam tak ze Titanic bol pretazeny vsetkymi tymi sprostostami a mal malo clnov => Zrazka s ladovcom => Katastrofa o druhej rano. Skratka ja sa o historiu zaujimam lebo bez nej by nebolo nic dnes....holt niektoked to nevie pochopit tak asi nema vsetky vcely pohromade  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3688 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
pozri, neuviedol si sa v najlepsom svetle. ak by si dal teme rozumny nazov, napriklad Historia a skaza Titanicu, vyhol by si sa celej strane spamu. a to ze niekoho nezaujima historia do takej miery ako teba neznamena ze nema vsetkych pohromade. kazdy ma ine hobby, niekto je militarista, dalsieho zasa zaujimaju auta, modely...
nevravim ze som ku osudu titanicu lahostajny, ale nemam to nastudovane do takej miery ze sa nazvem expertom. ale mam kamarata co je titanicom fascinovany, vyraba jednotlive makety jeho casti, palubu, mostik,... ma dokonca kvazi akvarko kde ma ponoreny model vraku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ATOMIC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2007 Príspevky: 200
Zaslal: 01 Jan 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
Kibo mas pravdu ale bol to len nazov a uz sa mi to nexcel menit. A ja som titanicom uchvateny...to stou historiou som sa pokusal mierit na tych co historiou pohrdaju viz hore prispevky niektorch v tvare: Tema je strasna, TITANIC je stary a je to blbost. No a co kua ze je stary? to vam poviem tiez ked budete mat 56 rokov (vtip). Model titanicu som staval asi 30 dni. V akvarku mam tiez ale nie vrak ale takym odel co neposkodi voda dalej bezne surfujem a je to moj konicek...ale najviac ma bavi parit sice ZASE staru a stavim sa ze ked uvediem nazov dockam sa komentarov tvaru:
Jeeezis to je ko****na, boze to je otrsna hra alebo zase nejaky blby komentar nam oj vek ktory "jaksi" vacsi nez 14 rokov.
Takze tak a ta hra je Duke3D do ktoreho sa ucim robit mapky ne bezuspesne
viz sekcia software |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2876 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 21:23 Predmet: |
|
|
| ATOMIC napísal: |
Skutocne? no urcite lepsia tema jal: Cim sa holite a aku pouzivatu vonavku....cize OK. Tato tema je worse a ked niekto zalozi Temu aku znacku toaletneho papieru pouzivate vsetci s radstou prispejete  |
s tymto musim normalne suhlasit, cim ale nepotvrdzujem ze toto je dobra tema.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|