|
| Autor |
Správa |
ATOMIC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.12.2007 Príspevky: 200
Zaslal: 31 Dec 2007, 20:07 Predmet: Titanic. Co nan poviete? |
|
|
Co poviete na lod TITANIC ktorá skončila na dne ocenána tuším že atlantického. Mne sa tento KOLOS páčil a nezaslúžil si hneď na prvej plavbe stroskotať...Co poviete vy? Aky je vas nazor? Urcite túto lod poznáte viacerí dokumenty, film atd  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizz Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.06.2007 Príspevky: 1130 Bydlisko: do karmy sa nepodpisujem Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 20:15 Predmet: |
|
|
| Leonardo je passe, titanic bol velky, tema je strasna |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1972 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 20:15 Predmet: |
|
|
| vystizny nazov temy.. fakt - uz som mal aj odpoved na jazyku, ale po otvoreni som zistil, ze predmetom temy je cosi ine... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ATOMIC Light Star

Zaslal: 31 Dec 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
KoCi btw mohol som dat na temu nazov co poviete na titanic ale to by asi nikoho nenavdadilo...takze  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paradajka Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 466 Bydlisko: horne dolne Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 22:45 Predmet: |
|
|
| je to volovina a davam tomu par hodin kym ti to zamknu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 462 Bydlisko: Solaris Urbino 15 #3532 Karma: 
|
Zaslal: 31 Dec 2007, 22:53 Predmet: |
|
|
Také to témy si choď vytvárať na vlastné fórum.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R.I.P. Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 708
Zaslal: 01 Jan 2008, 0:07 Predmet: |
|
|
| viac ako 12-13rokov to decko nema |
|
| Návrat hore |
|
 |
ATOMIC Light Star

Zaslal: 01 Jan 2008, 2:27 Predmet: |
|
|
Skutocne? no urcite lepsia tema jal: Cim sa holite a aku pouzivatu vonavku....cize OK. Tato tema je worse a ked niekto zalozi Temu aku znacku toaletneho papieru pouzivate vsetci s radstou prispejete  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jimino Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2006 Príspevky: 713
Zaslal: 01 Jan 2008, 5:14 Predmet: |
|
|
| Pimp_C napísal: |
| viac ako 12-13rokov to decko nema |
milujem intelektualov, ktori si vravia, ze nie su deti a o mladsich ludoch sa vyjadruju ako keby s odporom (ved ty si nikdy nebol dieta? alebo este si stale dietatom? pravdepodobne nim aj si pri takom priemere veku uzivatelov hojka...)
pimp_c - typicky priklad takehoto intelektuala.
a taktiez mas vybornu dedukciu, pretoze vdaka tejto teme si hned zaradil atomica do istej vekovej kategorie. bravo. tema je zaujimava, ale nepouzil vystizny nazov. tak v com je problem? jedine v nazve imo |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1304 Bydlisko: R.I.P. Paul Newman... Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 5:33 Predmet: |
|
|
| uprimne mam v trubke, kto je ten user, ktory zalozil temu, pretoze je mi to jedno...ale je teda riadne pristrihnuta...To si tu mam zacat zakladat temy na kazdy film, ktory sa mi paci?To by som mal prispevkov viac ako nacelnik...je to dost trapne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Enemy22 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.07.2007 Príspevky: 101
Zaslal: 01 Jan 2008, 5:43 Predmet: |
|
|
yes, Titanic - nuž pekná loďka akurát škoda že jej zridlo, no čo už??? - hlawne že sme zdrawý...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 565 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 6:50 Predmet: |
|
|
tato tema je imho zaujimavejsia ako temy typu..za kolko tisic mate elektroniku v izbe? a podobne ..co nikoho ale fakt nikoho nemozu zaujimat..tuto sa aspon mozte dozvedet neco nove o titaniku..ja by som sa na neho isel celkom rad pozret keby mi to niekto zaplatil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
puccik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 645 Bydlisko: Som dyslektik,tolerujte t Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 11:33 Predmet: |
|
|
| Tema je v poho za to ze to ze sa tu neukaze aki je kto bohaty este to neni tema na zahodenie sak aj titanik bola jedna dost velka zahada minule som stiahol film o titaniku boli tam pribehy par ludi co prezili tak sa to uplne nerovnalo tomu co bolo vo filmealebo film bol tak viac zaujati do hlavnych postav nez na co sa vlastne vtedy stalo ale titanik ma fascinuje a najviac sa mi pacila praca tich kuricou ktori museli bit stale pri tom kotli albi ten obrovsky motor vôbec išiel |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 697 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 11:38 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| uprimne mam v trubke, kto je ten user, ktory zalozil temu, pretoze je mi to jedno...ale je teda riadne pristrihnuta...To si tu mam zacat zakladat temy na kazdy film, ktory sa mi paci?To by som mal prispevkov viac ako nacelnik...je to dost trapne. |
On nemysli film ale celkovo lod titanic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Online Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.06.2007 Príspevky: 462 Bydlisko: Solaris Urbino 15 #3532 Karma: 
|
Zaslal: 01 Jan 2008, 12:15 Predmet: |
|
|
| ATOMIC napísal: |
no urcite lepsia tema jal: Cim sa holite a aku pouzivatu vonavku....cize OK. Tato tema je worse a ked niekto zalozi Temu aku znacku toaletneho papieru pouzivate vsetci s radstou prispejete  |
Môj pekný stále lepšie témy na diskusiu ako storočný Titanic. Aj keby bola téma: Akej farby máte stolicu? Tak napíšem že svetlohnedú.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|