Tomb Raider Underworld

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
kenny265
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kenny265 »

Lara nasla nejaku vecicku na ruku co jej potom ukradli a zavalili vchod...dostal som sa sice von za tie kamene ale neviem kade dalej...vie niekto poradit?
BlackAngelDeath
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BlackAngelDeath »

Caute viete my poradit co mam robit ked som pred dverami kde je to thorova rukavica a su tam 2 tie kde treba stat aby sa odblokovali dvere neviem co tam mam spravit nikde tam nic neni co by som tam polozil
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

tam som aj ja teraz ... isiel som doprava po tej tyci hore a tam som nasiel dve kocky ale tie musim polozit na tlacidlo aby sa mi otvorili dvere a ked jednu zoberem tak dvere sa zavru :(

// uz viem ako .... treba ist tam kde su tie dve kocky postavit sa na tlacidlo a chytit kocku a odhodid ju za dvere ( capslockom ) potom aj druhu a rychlo prebehni kym je to este otvorene potom ich daj na jedno tlacidlo , lanom chyt dvere , postav sa na druhe tlacidlo pockaj kym sa tie dvere uvolnia a uz len pritiahni dvere a mozes si ist po rukavicu
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

:D mne sa tato hra moc paci konecne som uz tam co bolo demo presiel som tu lod kde sa cela lod potapala nie je to tazka hra mna skor prekvapila ta atmosfera :D
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Neviete niekto poradit jak sa za tou chobotnicou ci co to je da dostat cez tie dvere k ruke ??? su tam 2 plosinky na kocky a jedna miestnost kde su dve kocky ale tie ked chcem jednu z nich zobrat tak sa mi zavru dvere cize sa to neda ... =/ help niekto ? :oops:
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

pouzi caps lock a hod si obe kocky a potom prebehni aj mne to trvalo
Prechtlr
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Prechtlr »

smutko8882 napísal:Neviete niekto poradit jak sa za tou chobotnicou ci co to je da dostat cez tie dvere k ruke ??? su tam 2 plosinky na kocky a jedna miestnost kde su dve kocky ale tie ked chcem jednu z nich zobrat tak sa mi zavru dvere cize sa to neda ... =/ help niekto ? :oops:
uz to napisal D34Dlife...
ale skusim podrobnejsie: Prejdes do druhej miestnosti, obe kocky polozis na to "tlacidlo". postavis sa tam aj ty s Larou, dvihnes kocku a klavesou CAPS LOCK ju odhodis dverami do druhej miestnosti.
S Larou v pohode prejdes cez dvere nez sa zavru, ak nie, tak skombinuj beh so skokom a prikrcenim (efektne nimi preskoci :D ).
V druhej miestnosti polozis dve zavazia na jedno tlacidlo, S Larou sa postavis niekde medzi, Q-eckom zachytis tie dvere a postavis sa na druhe tlacidlo aby zapadla aj druha zapadka. Potom len klavesou E trosku pohybes dverami a padnu.
Rosinoo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Rosinoo »

prosim vas poslite mi dakto save z tejto hry moc moc prosim lebo z nejakeho neznameho dovodu sa mi vzdy pri zacati novej hry zasekne nacitavanie. prosim dajaky save a co mozno najblizsie ku zaciatku hry dakujem :) :) :)
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa peto.vac »

Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

peto.vac napísal:Som v Mexiku level s motorkou a mam na jednej strane,aj druhej strane,vyzera to ako stadion a mam spravne potocit take ozubene kolesa zo skaly vytesane,no a ked ix spravne nastavim strede toho akoze stadiona zo zeme vyrastie brana,no je casovo obmedzena a ja som to nestihol a neviem,ako ju mam znovu otvorit,otacat tymi kolesami uz nejde...
si loadni save tam pred tym ako ju otvoris :wink: ,no ak nemas save tak potom neviem,ale podla mna tam bolo dost casu na to,ja som to stihol uplne v pohode

BTW uz som tuto hru presiel,trochu ma zarazil ten koniec ale inac super hra :smt112
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Presiel som na druhu stranu a tam som ju znova otvoril a uz som to stihol v pohode...Hru nesejvujem,sama sa sejvuje...Jak dlho ti to trvalo prejst,kolko levelov je este po Mexiku...???
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Presiel som na druhu stranu a tam som ju znova otvoril a uz som to stihol v pohode...Hru nesejvujem,sama sa sejvuje...Jak dlho ti to trvalo prejst,kolko levelov je este po Mexiku...???
ak sa nemylim tak mexiko je 4 level,tak potom este 3 levely aj ked 6 je velmi kratky
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Uz som v leveli s nazvom ostrov,zacinam na motorke v zasnezenom prostredi...

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 11:27 )
Jak mam splhat po retazi,ktora ide proti smeru ktorym potrebujem splhat...???Alebo ako sa dostanem na jej koniec...???
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Uz som v leveli s nazvom ostrov,zacinam na motorke v zasnezenom prostredi...

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 11:27 )
Jak mam splhat po retazi,ktora ide proti smeru ktorym potrebujem splhat...???Alebo ako sa dostanem na jej koniec...???
W+E :wink: aj ja som mal ten isty problem,musel som vsetko postlacat aby som zistil cim sa splha rychlejsie :lol:
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Hej,tak sa splha ryxlejsie...???Ja som to uz sice presiel,ale bez toho,som sa postavil na tu retaz a xodil som po nej,je to ryxlejsie,ako ruckovanie,aj ked dost blbe,lebo furt padala,ale presiel som to...Ten kratky level bol na lodi...???Prave som ho presiel a som zrejme v poslednom...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

peto.vac napísal:Hej,tak sa splha ryxlejsie...???Ja som to uz sice presiel,ale bez toho,som sa postavil na tu retaz a xodil som po nej,je to ryxlejsie,ako ruckovanie,aj ked dost blbe,lebo furt padala,ale presiel som to...Ten kratky level bol na lodi...???Prave som ho presiel a som zrejme v poslednom...
jj na lodi :wink: , ten posledny puzzle bol trochu narocnejsi,lebo sprvu som nevedel ze co mam robit :lol:
peto.vac
Zablokovaný
Zablokovaný

Ktory puzzle myslis...???Level po lodi je posledny...???

//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 21:55 )
No prave som to presiel,skoncilo sa to v pohode,no celkovo dost lahke to bolo a vcelku kratke,tak raz,dva krat take som cakal ze to bude a cakal som na konci neakeho bossa,ako to zvycajne byva...No ale pekny Tomb Raider to bol,dobre spracovany...Takze mi uz nic ine neostava len cakat na dalsieho... :D
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no ja som si tiez myslel ze bbude boss fight s tou Natlou,ale nic :?
cardash
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cardash »

hned na začiatku v prvom levely neviem otvoriť tie dvere.jeden volant do tych dveri som našiel.ale druhy nie a nemožem sa dosteť dalej.tak povedzte ako alebo kde je druhy volant.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

cardash napísal:hned na začiatku v prvom levely neviem otvoriť tie dvere.jeden volant do tych dveri som našiel.ale druhy nie a nemožem sa dosteť dalej.tak povedzte ako alebo kde je druhy volant.
musis vyjst von z tej jaskyne kde je ten mechanizmus a naokolo mas este 2 dalsie,tie preskumaj a tam bude to jedno koleso :wink:
Napísať odpoveď