Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Torrent Leech
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Brian
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.03.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 19:31    Predmet: Torrent Leech Odpovedať s citátom  

Počuvajte... ako sa dá na torrent leechi získať poriadne ratio??? Ja ked niečo stiahnem tak potom mi to uploaduje iba okolo 3 - 5 kb/s... Čiže kým ratio zvíšim tak zostarnem... Aj ked si pozriem torrenty čo stahuje vela ludí tak ich aj vela ludí uploaduje, čiže z toho nič nie je... pls help. Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sundevil
VIP
VIP

Stav: Prihlásený
Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

je to zverstvo, ale ak chodis na viacej trackerov tak stiahnut nejaku vec odtial kde mas dobre ratio a tuto vec potom seedovat na tom kde mas zle ratio
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Brian
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

Laughing To by som rád... ale som regnutý iba na torrent leechy a dúfam, že mi to začne poriadne uploadovať... nerád by som totiž dostal ban... Najhoršie na tom je že vedenie trackeru nezaujuíma že niekto by rád uploadoval ale nejde to.... nauploaduješ, máš ban a je to tvoj problém... Crying or Very sad Crying or Very sad Skúsim ešte jednu vec... zoberiem si od kamoša iba stiahnuté archivy na USB.čko a budem ich uploadovať... aby som si neskazil ratio dalsim tahanim... hadam to pomoze... Sad Sad Confused
Návrat hore
jjj
King
King

Založený: 23.09.2004

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brian napísal:
Laughing To by som rád... ale som regnutý iba na torrent leechy a dúfam, že mi to začne poriadne uploadovať... nerád by som totiž dostal ban... Najhoršie na tom je že vedenie trackeru nezaujuíma že niekto by rád uploadoval ale nejde to.... nauploaduješ, máš ban a je to tvoj problém... Crying or Very sad Crying or Very sad Skúsim ešte jednu vec... zoberiem si od kamoša iba stiahnuté archivy na USB.čko a budem ich uploadovať... aby som si neskazil ratio dalsim tahanim... hadam to pomoze... Sad Sad Confused

tahaj veci co su tahane .. ka stahnes nieco co nikto netaha sa nediv ze ti to neuploaduje .. noa dalsia rada nevypinaj furt pc .. nehaj ho zapnute aj ked nemusis takto sa ti aj pri 128kbit uplode moze podarit denne upnut cca 500-600mb Smile
Návrat hore
miso03
Star
Star

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja ked torrent dotaham a necham seedovat VZDY mi to uploaduje mojou max up speed (6okB/s)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Brian
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Samozrejme že ťahám veci čo sú ťahané... akurát že keď niečo má 50-70 lúdí čo to sťahujú tak to má 500 uploaderov... Sad A mám upload 256 kb/s... čiže keby to uploadovalo tak by s tým nebol problém.... lenže to by to muselo uploadovať... Crying or Very sad Crying or Very sad

miso03 napísal:
Ja ked torrent dotaham a necham seedovat VZDY mi to uploaduje mojou max up speed (6okB/s)

Tak to si šťastný človek... dúfam že to aj mne tak pojde....
Návrat hore
Kosh
King
King

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

treba vystihnut par, max 2-3 hodiny od uploadnutia torrentu a zacat tahat, a tiez to chce mat linku, kde mozes stahovat/uploadovat sucasne - napriklad ja som dnes rano (7:00) pred skolou dal stahovat prison break 0207 (350mb) na fileliste - a pridem domov o 11 tej a hop, je to dotiahnute a ratio je 2 pre tento torrent - a tiez treba mat linku zo zodpovedajucim uploadom - ak ma niekto chello easy s 16 kilobajt uploadom a 125 kilobajt download, tak to je potom tazke Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
piton
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 02.08.2005

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Brian napísal:
Samozrejme že ťahám veci čo sú ťahané... akurát že keď niečo má 50-70 lúdí čo to sťahujú tak to má 500 uploaderov... Sad A mám upload 256 kb/s... čiže keby to uploadovalo tak by s tým nebol problém.... lenže to by to muselo uploadovať... Crying or Very sad Crying or Very sad

Tak to si šťastný človek... dúfam že to aj mne tak pojde....

Aky mas net? Moze to byt aj tym ze mas neverejnu, alebo dynamicku IP. Potom nikdy nebudes mat vysoke uploady Sad
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

piton napísal:
Aky mas net? Moze to byt aj tym ze mas neverejnu, alebo dynamicku IP. Potom nikdy nebudes mat vysoke uploady Sad
toto velmi neplati pre torrentleech, tam je vzdy dostatok leecherov co maju verejne ipcky takze s uploadom som este nemal nikdy problem aj ked mam neverejnu ip adresu
samozrejme za najlepsie sa ratio robi v skole na poriadnej linke Smile / ak je moznost
Návrat hore
Brian
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

IP mám dynamickú... ale to by nemuselo vadit... sak ja celý deň IP nezmením... ráno zapnem komp a vypínam ho až večer. Confused
Návrat hore
jjj
King
King

Založený: 23.09.2004

PríspevokZaslal: 03 Okt 2006, 21:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

pozeral som statistiky ake mam upy no a na 256-ke tjst max 32KB/s mi upuje denne tak cca 1500-2 GB tjst napr za dneska tam mam 1972.062 up no a v pondelok som mal 2-10-2006 23 hod 31 min 35 sek 3710.654 1247.091 4957.745 down/up celkovo MB ... a to mam "iba" 1024/256 Smile
Návrat hore
Brian
Expert
Expert

PríspevokZaslal: 04 Okt 2006, 13:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mám 512/256...No uvidim... dufam že to bude uploadovať plnou rychlosťou... Shocked
Návrat hore
kukiak
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 24.05.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 16:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tiez mi to zacalo hned upovat plnou rychlostou..12 kB/s Very Happy. Caka ma tazka misia upnut 1,5 GB Crying or Very sad
Návrat hore
sundevil
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 06 Okt 2006, 12:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

dobry sposob ako si vylepsit ratio je ze si postahujes sample k filmom co sa prave najviac tahaju a nechas ich seedovat, stiahnute ich totiz budes mat rychlo a kazdy kto taha film si obycajne stiahne aj sample
alebo stiahnut jeden dva archivy a nechat ich seedovat
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 06 Okt 2006, 14:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

sundevil: Ja zasadne pre seba sample nikdy netaham, skoda tych 6-10MB co ma sample. Ale o tych archivoch mas pravdu, je to bezne, ze ludia stiahnu par suborov a seeduju len to.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: