Torrent Leech
Torrent Leech
Počuvajte... ako sa dá na torrent leechi získať poriadne ratio??? Ja ked niečo stiahnem tak potom mi to uploaduje iba okolo 3 - 5 kb/s... Čiže kým ratio zvíšim tak zostarnem... Aj ked si pozriem torrenty čo stahuje vela ludí tak ich aj vela ludí uploaduje, čiže z toho nič nie je... pls help. 
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tahaj veci co su tahane .. ka stahnes nieco co nikto netaha sa nediv ze ti to neuploaduje .. noa dalsia rada nevypinaj furt pc .. nehaj ho zapnute aj ked nemusis takto sa ti aj pri 128kbit uplode moze podarit denne upnut cca 500-600mbBrian napísal:To by som rád... ale som regnutý iba na torrent leechy a dúfam, že mi to začne poriadne uploadovať... nerád by som totiž dostal ban... Najhoršie na tom je že vedenie trackeru nezaujuíma že niekto by rád uploadoval ale nejde to.... nauploaduješ, máš ban a je to tvoj problém...
![]()
Skúsim ešte jednu vec... zoberiem si od kamoša iba stiahnuté archivy na USB.čko a budem ich uploadovať... aby som si neskazil ratio dalsim tahanim... hadam to pomoze...
![]()
![]()
Samozrejme že ťahám veci čo sú ťahané... akurát že keď niečo má 50-70 lúdí čo to sťahujú tak to má 500 uploaderov...
A mám upload 256 kb/s... čiže keby to uploadovalo tak by s tým nebol problém.... lenže to by to muselo uploadovať...

Tak to si šťastný človek... dúfam že to aj mne tak pojde....miso03 napísal:Ja ked torrent dotaham a necham seedovat VZDY mi to uploaduje mojou max up speed (6okB/s)
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
treba vystihnut par, max 2-3 hodiny od uploadnutia torrentu a zacat tahat, a tiez to chce mat linku, kde mozes stahovat/uploadovat sucasne - napriklad ja som dnes rano (7:00) pred skolou dal stahovat prison break 0207 (350mb) na fileliste - a pridem domov o 11 tej a hop, je to dotiahnute a ratio je 2 pre tento torrent - a tiez treba mat linku zo zodpovedajucim uploadom - ak ma niekto chello easy s 16 kilobajt uploadom a 125 kilobajt download, tak to je potom tazke 
Aky mas net? Moze to byt aj tym ze mas neverejnu, alebo dynamicku IP. Potom nikdy nebudes mat vysoke uploadyBrian napísal:Samozrejme že ťahám veci čo sú ťahané... akurát že keď niečo má 50-70 lúdí čo to sťahujú tak to má 500 uploaderov...A mám upload 256 kb/s... čiže keby to uploadovalo tak by s tým nebol problém.... lenže to by to muselo uploadovať...
![]()
Tak to si šťastný človek... dúfam že to aj mne tak pojde....
toto velmi neplati pre torrentleech, tam je vzdy dostatok leecherov co maju verejne ipcky takze s uploadom som este nemal nikdy problem aj ked mam neverejnu ip adresupiton napísal:Aky mas net? Moze to byt aj tym ze mas neverejnu, alebo dynamicku IP. Potom nikdy nebudes mat vysoke uploady
samozrejme za najlepsie sa ratio robi v skole na poriadnej linke