|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4771 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 25 Jan 2006, 18:48 Predmet: |
|
|
| Ja to riesim tak ze Win som dostal ku kompu original(zaroven som sa docital ze support mi MS nemozu poskytnut lebo bundle verzie sa mozu VELMI odlisovat od krabicovych), ale vzdy lepsie ako nelegalny. Ostatne programy ako antivir, office atd. mam vacsinou vo volne siritelnych verziach, takze jedine za co neplatim su hry. Lebo dat 1400 korun za hru ktoru dohram za tyzden je dost blbost, nadpriemerna herna doba je tych 30-40 hodin co v priemere vychadza na 40SK za hodinu...a to je viac ako vo vacsine kaviarni. Z tohot mi vychadza ze kupit sa oplati iba onlineovky ktore sa daju hrat dookola alebo donekonecna(MMORPG) |
|
| Návrat hore |
|
 |
.cov Medium Star

Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 317
Zaslal: 25 Jan 2006, 19:20 Predmet: |
|
|
| roman3x napísal: |
Co? aka zaruka? aky support? aku mas zaruku a support na windows? skoro somz noh spadol, ked som cital bod 5. lic. zmluvy na okna xp.
Zhruba je tam toto:Ak mate problemy so softwarom, obratte sa na dodavatela hardwaru.
Takze nestaci, ze sa vzdavame zodpovednosti, ale obratte sa na intel a spol  |
Problem s tebou je ten, ze si si neprecital vsetko. Ano, v podmienkach licencnej zmluvy mas napisane to, co si cotoval, teda ze sa mas obratit na dodavatela hardware. Lenze to nie je "intel a spol", ale ten, kto ti dodal cely pocitac. Pretoze mas tzv. OEM verziu Windowsu a nie krabicovu. Microsoft ma zmluvu s predajcami, ze predaju pocitac aj s operacny systemom a za ho dostanes lacnejsie. Ale je viazany na dany pocitac (alebo urcity hardware). A preto, ak mas problem s Windowsom, musis sa obratit na toho, kto ti predal pocitac (alebo hardware), spolu s pocitacom.
Ten, kto si kupi Windows v krabicovej verzii - nie OEM verziu - tu si precitaj co znamena OEM:
| Kód: |
| http://www.microsoft.com/slovakia/licencie/oem/default.mspx |
ho dostane drahsie, ale za to ma prave tu technicku podporu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
roman3x Medium Star

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 445
Zaslal: 25 Jan 2006, 19:27 Predmet: |
|
|
Ahaa, diky, uz mi je jasne. Mame tu OEM verzie, a ked mam problem obracam sa na sefa, ktory to dodal, a po Tvojom prispevku uz ho nebudem prosit, ale ziadat!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|