Trapne situacie....
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja som mal dosť včera. Ako vždy popri hraní na jednej terase sme prechlastali všetky peniaze čo sme mali dostať a ja som 2 hodiny rozprával o tom akí sú židia kur.vy a barmanku satanistku som posielal kade tade surovo do očí...
No a potom cestou domov som pil vodu pre psa, takže tak a asi ma čaká ospravedlňovanie
No a potom cestou domov som pil vodu pre psa, takže tak a asi ma čaká ospravedlňovanie
-
vendo
Guru
omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.Reli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod..
/btw viem si predstaviť takú cestu
turtlak napísal:omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.
co je kto za osoba nezistis z toho ako sa tvariZmrD napísal:hej ked byvala bola spita a isiel som s nou v elektricke.... vtedy som zistil co to je za osoba... neskoro
ak je tvoj tip spravny, tak suhlasimReli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod..
/btw viem si predstaviť takú cestu
-
recberko
Light Star
myslím, že ak je fakt K.O. tak by si mal jej reči brať s rezervou... alkohol potláča zábrany a mnohý si ani neuvedomujú čo povedali...mi-chau napísal:Aky je rozdiel ked ma priatelka surovo urazi resp. nejako sa ma dotkne triezva ci opita? Ziaden, pretoze si musis vediet vazit ludi kt. su pre teba doleziti za kazdeho stavu.
prave preto ze potlaca zabrany, ked som opity hovorim povedcine pravdu a nech by som bol v akomkolvek stave stale by som si uvedomoval svoje priority.recberko napísal:myslím, že ak je fakt K.O. tak by si mal jej reči brať s rezervou... alkohol potláča zábrany a mnohý si ani neuvedomujú čo povedali...
-
recberko
Light Star
v tomto máš čiastočne pravdu... opitému človeku idú slová od srdca, ale nie vždy je to tak... a nevrav mi že vždy keď sa ožerieš tak vieš čo robíš... ono sa ti na druhý deň zdá že si vedel čo robíš ale v ten moment keď si opitý si to neuvedomíš, až potom keď niečo vyslovíš...mi-chau napísal:prave preto ze potlaca zabrany, ked som opity hovorim povedcine pravdu a nech by som bol v akomkolvek stave stale by som si uvedomoval svoje priority.