Trapne situacie....
Trapne situacie....
Aku najtrapnejsiu situaciu vam niekto dokzal vyrobit.....alebo hanbili ste sa niekedy za to co urobil vas priatel/priatelka, kamarat alebo najcastejsie fotrovci??
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Videl by som problem v reciach dotycnej opitej osoby, pretoze ten alkohol neospravedlnuje co povie. Co a koho si vazim viem triezvy aj opity, hladny aj syty, zivy aj mrtvy.turtlak napísal:ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem
-
Enduro3333
Medium Professional
no ehm zalezi od urovne opilosti ..... pokial bola na dracky tak ako ja raz tak to mozes robit veci ake by si triezvy nikdy neurobil alebo nepovedal proste u niektorych ten alkohol uvolnuje urcite zabrany ...preto si asi radsej nic na druhy den nepametamemi-chau napísal:Videl by som problem v reciach dotycnej opitej osoby, pretoze ten alkohol neospravedlnuje co povie. Co a koho si vazim viem triezvy aj opity, hladny aj syty, zivy aj mrtvy.
-
will.i.am
Darca
ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...turtlak napísal:ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem
Ale alkohol byva pravdivy... Aspon ja som po nom dost uprimny
-
Enduro3333
Medium Professional
tak to som ja potom rodeny CIA agentwill.i.am napísal:ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...
sak sa hovori ze vo vine je pravdawill.i.am napísal:ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...
-
Enduro3333
Medium Professional
o tom sa da dost diskutovat ono ked mas v sebe tolko alko ze ti pomaly mozog vypne tak to je tiez stav ale stav kedy nemozes brat cloveka vazne lebomu vsetko lieta hlavou krizom krazom ..... ale urazenz by som bol aj tak ...heh ale lahsie by som prijal ospravedlneniemi-chau napísal:Aky je rozdiel ked ma priatelka surovo urazi resp. nejako sa ma dotkne triezva ci opita? Ziaden, pretoze si musis vediet vazit ludi kt. su pre teba doleziti za kazdeho stavu.
Alkohol je svina v takychto veciach... z vlastnych skusenosti viem ze dokaze doslova vymazat predosly vecer... Na chate sa ma spoluziaci na druhy den spytali ako bolo v noci s Spoluziackou ( Holka no neskutocna odkedy som s nou v triede, na skolskych akciach myslim len na nu
) Z tej noci som si nepamatal pomaly nic...
A k teme no nedavno som bol s kamaratom podpisat pracovnu zmluvu... tych ludi pre ktorych sa hlasil do prace som dobre poznal a sam som im ho odporucil... no najprv ma prekvapil ked videl asi prvy krat v zivote zmluvu ( ze ma viacej ako 5 stran) to som ako tak predychal ale potom mu howorili ze kedy moze byt sankciovany... a vtedy to prislo... sa im zacal vyhrazat ze by sa mu opovazili davat dake sankcie...
Ja dole hlava... fakt vtedy som sa hanbil neskutocne...
A k teme no nedavno som bol s kamaratom podpisat pracovnu zmluvu... tych ludi pre ktorych sa hlasil do prace som dobre poznal a sam som im ho odporucil... no najprv ma prekvapil ked videl asi prvy krat v zivote zmluvu ( ze ma viacej ako 5 stran) to som ako tak predychal ale potom mu howorili ze kedy moze byt sankciovany... a vtedy to prislo... sa im zacal vyhrazat ze by sa mu opovazili davat dake sankcie...
Ja dole hlava... fakt vtedy som sa hanbil neskutocne...
-
Reli.C
Medium Star
dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod.turtlak napísal:ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem
/btw viem si predstaviť takú cestu
-
krupica_dnb
Medium Professional
No ja som mal dosť včera. Ako vždy popri hraní na jednej terase sme prechlastali všetky peniaze čo sme mali dostať a ja som 2 hodiny rozprával o tom akí sú židia kur.vy a barmanku satanistku som posielal kade tade surovo do očí...
No a potom cestou domov som pil vodu pre psa, takže tak a asi ma čaká ospravedlňovanie
No a potom cestou domov som pil vodu pre psa, takže tak a asi ma čaká ospravedlňovanie
-
vendo
Guru
omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.Reli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod..
turtlak napísal:omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.
co je kto za osoba nezistis z toho ako sa tvariZmrD napísal:hej ked byvala bola spita a isiel som s nou v elektricke.... vtedy som zistil co to je za osoba... neskoro
ak je tvoj tip spravny, tak suhlasimReli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod..