Trapne situacie....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Anjeliček
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Trapne situacie....

Príspevok od používateľa Anjeliček »

Aku najtrapnejsiu situaciu vam niekto dokzal vyrobit.....alebo hanbili ste sa niekedy za to co urobil vas priatel/priatelka, kamarat alebo najcastejsie fotrovci??
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

hej ked moja mama zacala mojej byvalej rozpravat o mojom uuutlom detstve a ukazovat fotky to bolo :D
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

hej ked byvala bola spita a isiel som s nou v elektricke.... vtedy som zistil co to je za osoba... neskoro :o
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

ZmrD napísal:hej ked byvala bola spita a isiel som s nou v elektricke.... vtedy som zistil co to je za osoba... neskoro :o
ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

turtlak napísal:ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem :roll:
Videl by som problem v reciach dotycnej opitej osoby, pretoze ten alkohol neospravedlnuje co povie. Co a koho si vazim viem triezvy aj opity, hladny aj syty, zivy aj mrtvy.
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

hm, no tak za priateľov som sa nehambil, a verím tomu, že sa ani nikdy nebudem !!! .. za spolužiakov som sa tiž pár krát hambil, že ich poznám ... A za tých rodičov :oops: , no tak to skôr ako za priateľov, oni sú totiž dosť staromódni....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

mi-chau napísal:Videl by som problem v reciach dotycnej opitej osoby, pretoze ten alkohol neospravedlnuje co povie. Co a koho si vazim viem triezvy aj opity, hladny aj syty, zivy aj mrtvy.
no ehm zalezi od urovne opilosti ..... pokial bola na dracky tak ako ja raz tak to mozes robit veci ake by si triezvy nikdy neurobil alebo nepovedal proste u niektorych ten alkohol uvolnuje urcite zabrany ...preto si asi radsej nic na druhy den nepametame :lol: :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

turtlak napísal:ty si nebol nikdy spity? ako mozes sudit niekoho na zaklade toho, ze bol ozraty v eline. kazdy bol. ak to nie je casto, ale len raz, tak v tom nejako nevidim problem :roll:
ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...
Ale alkohol byva pravdivy... Aspon ja som po nom dost uprimny :-)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

will.i.am napísal:ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...
tak to som ja potom rodeny CIA agent :lol: ja viem klamat a je jedno ked som ozraty do pomerne slusne vysokej urovne aj ked ma zhulili kamosi... :oops:
mi-chau
Darca
Darca

Aky je rozdiel ked ma priatelka surovo urazi resp. nejako sa ma dotkne triezva ci opita? Ziaden, pretoze si musis vediet vazit ludi kt. su pre teba doleziti za kazdeho stavu.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

will.i.am napísal:ked je niekto opity len hovori pravdu. odhodi zabrany a povie to co ma na srdci. to ze si zistil o danej osobe svoje tak aspon si vedel na com si a ako mas dalej pokracovat...
sak sa hovori ze vo vine je pravda :wink: .........
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Aky je rozdiel ked ma priatelka surovo urazi resp. nejako sa ma dotkne triezva ci opita? Ziaden, pretoze si musis vediet vazit ludi kt. su pre teba doleziti za kazdeho stavu.
o tom sa da dost diskutovat ono ked mas v sebe tolko alko ze ti pomaly mozog vypne tak to je tiez stav ale stav kedy nemozes brat cloveka vazne lebomu vsetko lieta hlavou krizom krazom ..... ale urazenz by som bol aj tak ...heh ale lahsie by som prijal ospravedlnenie :wink:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Alkohol je svina v takychto veciach... z vlastnych skusenosti viem ze dokaze doslova vymazat predosly vecer... Na chate sa ma spoluziaci na druhy den spytali ako bolo v noci s Spoluziackou ( Holka no neskutocna odkedy som s nou v triede, na skolskych akciach myslim len na nu :D ) Z tej noci som si nepamatal pomaly nic...

A k teme no nedavno som bol s kamaratom podpisat pracovnu zmluvu... tych ludi pre ktorych sa hlasil do prace som dobre poznal a sam som im ho odporucil... no najprv ma prekvapil ked videl asi prvy krat v zivote zmluvu ( ze ma viacej ako 5 stran) to som ako tak predychal ale potom mu howorili ze kedy moze byt sankciovany... a vtedy to prislo... sa im zacal vyhrazat ze by sa mu opovazili davat dake sankcie...
Ja dole hlava... fakt vtedy som sa hanbil neskutocne...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

mne je dost trapne ked mi chlapec povie ze mam nejake dlhe vedenie...to je fakt ponizujuce...napr.dneska mi to povedal tak mi to velmi zle padlo:( a zjavne si ani neuvedomil ake je to zle....
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod. :?.

/btw viem si predstaviť takú cestu :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

No ja som mal dosť včera. Ako vždy popri hraní na jednej terase sme prechlastali všetky peniaze čo sme mali dostať a ja som 2 hodiny rozprával o tom akí sú židia kur.vy a barmanku satanistku som posielal kade tade surovo do očí...
No a potom cestou domov som pil vodu pre psa, takže tak a asi ma čaká ospravedlňovanie
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

neviem uchadza mi pointa alebo je tato tema ultramegamaxi spamovani?
vie tu niekto citat nazov temy a prvy prispevok? :aasmile27:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Reli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod. :?.

omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.
mi-chau
Darca
Darca

turtlak napísal:omg, ale on pisal, ze sa hanbil za to, ze siel s nou opitou v eline a nie za to, ze co robila/hovorila. aspon tak som to ja pochopil. jasne, ze alkohol neospravedlnuje. to je fakt blbost.
ZmrD napísal:hej ked byvala bola spita a isiel som s nou v elektricke.... vtedy som zistil co to je za osoba... neskoro :o
co je kto za osoba nezistis z toho ako sa tvari :idea:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Reli.c napísal:dovolím si povedať, že bol. ale ide o to, že alkohol človeka neospr (to viem z vlastnej skúsenosti), a väčšinou keď je niekto alkoholom "podguražený" tak vtedy mu je všetko v P1č1, a povie všetko bez zábran. tipujem, že práve vtedy zistil čo je zač (ako to sám napísal) + mohlo to byť aj jej správanie. "bordel" a pod. :?.

ak je tvoj tip spravny, tak suhlasim :)
Napísať odpoveď