|
| Autor |
Správa |
Digital6 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Nové Zámky Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2007, 18:58 Predmet: |
|
|
| Rixsus napísal: |
Dobra hra na s1(cz) mam uz pekne vymakanu dedinku
a na sk som akurat iba zacal ... treba este vela casu kym to pride zabavne  |
každý teraz začal na s1.sk ......a pre mňa je to zábavné už odteraz ...ako vidím, že lamky si už aliancie robia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Waldo Medium Expert

Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 107
Zaslal: 03 Máj 2007, 19:05 Predmet: |
|
|
| Digital6 napísal: |
každý teraz začal na s1.sk ......a pre mňa je to zábavné už odteraz ...ako vidím, že lamky si už aliancie robia  |
Neboj ja si tie suroviny co som utratil za ambasadu naskrabem zajtra na najazdoch. Lamka rozhodne nie som
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital6 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.07.2006 Príspevky: 236 Bydlisko: Nové Zámky Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 03 Máj 2007, 21:04 Predmet: |
|
|
| Waldo napísal: |
Neboj ja si tie suroviny co som utratil za ambasadu naskrabem zajtra na najazdoch. Lamka rozhodne nie som  |
som nemyslel teba...ale ešte musíš nahrabať naspeť suroviny zo zhromaždiska a kasární
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 623
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2007, 0:38 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
| No ak mate spravne farmy tak je to pohodka ... |
kokos to co je za haluz, to co je za korist? to ktori vojaci tolko unesu, ci to taka velka armada? to ked ma niekto tolko surovin musel mat isto aj obranu... alebo je to fake..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MP4-23 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 709 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2007, 23:52 Predmet: |
|
|
ja mam nick MP4-22 som na SK serveri a chcem ist k dakomu do aliancie....plisssss
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 0:32 Predmet: |
|
|
| podla mna su aliancie jedinou vecou co kazi travian
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1632 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 13:13 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| podla mna su aliancie jedinou vecou co kazi travian |
prave ze nie.
priklad: Zalozi si acc. dakto novy, kym sa do toho dostane skonci 7dni neutocenia, a hned z okolia sa na neho vrhnu ako supy. ked je v ali, a dakej dobrej, neutocia, cize moze hrat dalej, kolko ludi tak prestalo hrat ze nestihli sa dostat do dakej aliancie a denne 10utokou, neostalo im ani na vivinutie ukrytou na suroviny.
Cize aliancie velke +
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

|
Zaslal: 14 Máj 2007, 17:36 Predmet: |
|
|
| Ja v aliancii nie som a zijem, zakazdym ked na niekoho zautocim, zosype sa a zozenie si alianciu, teraz chodim utocit na 3hod vzdialene miesta, lebo ked zautocim na alianciu vsetci sa na mna vrhnu...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2008 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 14 Máj 2007, 20:59 Predmet: |
|
|
Ja hram na cz1 .. sk1 je katastrofa ... kazdy je zhavy do utocenia ... akonahle niekto zacne utocit ...tak som sa ho snazil prehovorit ze nech ma necha ... chcem si tu hru uzit ... (slusne)
On na to mam f pi... ak sa ti nelubi pal do pi... z takych malych ku.. si urobim farmy ...
Normalne nechapem ...
na cz1 na zaciatku sa na mna vrhol jeden pekne som ho poprosil ze som novychcem to skusit ... ... on na to ok promin .... kdyz se budes chtit poprat tak se ozvi proste bohovsky pristup ... v Ali ked poprosim o vojakov ...Majitel ali mi posle par ja mu zaplatim a zijeme ... no bomba ... sk1 ma velmi sklamala
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1632 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 12:19 Predmet: |
|
|
tak par ludi je moc vymletych...
priklad co mi jeden napisal: ( citajte posty od spodu )
| Kód: |
hmmm, rozculovat sa pri dakej hre je chore, neskusal si naist daku pomoc ?
...... psal:
hmmm... si ukazal aky si kkt nevychovany...
no a akoze sa mam bat ?
takeho vymetenca ako si ty nikdy :D
Je par ludi co sa skrivaju pod alianciu, lebo nic nedokazu, ale urcite s alianciou co ma 3clenou a su na 2000mieste spojenectvo neprima hodne ludi, cize na nich utocim tak ci tak
Je lepsie kym utocim ja, ako by maly utocit na mna, no nie ?
ale ked niekto pekne napise, ci by som nemohol prestat na neho utocit, oki, berem a prestanem, ale na typkou co nadavaju a myslia si ze sa zlaknem, aky maju slovnik, na tych si rad zapolujem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1312 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 15:56 Predmet: |
|
|
Ja som vcera to zacal hrat, ale je to haluuuz! bavi ma to. Len malo surovin..musim tazit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

|
Zaslal: 16 Máj 2007, 21:02 Predmet: |
|
|
jj zozaciatku je to slabe, ale ked mas uz produkciu par stovak za hodinu sa zacina zabava
cez noc sa ti toho nazbiera a mas co trovit
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Toy M@ch!n3 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 2707 Bydlisko: ctf_martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 21:24 Predmet: |
|
|
ja hram na SK1 a teraz aj na CZ5 (Speed) a je to celkom sranda
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Inspectah Deck Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2007 Príspevky: 142 Bydlisko: Bratislava (18) Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2007, 21:34 Predmet: |
|
|
| Matej18 napísal: |
| na ten link neklikať!!!!!!!! čo má on pridá mu to po čase zlaté čiže prachy a bude mu pridávať 25% zo všetkých surovín opakujem neklikať na ten link kliknite si radšej klasicky na www.travian.cz. Ak kliknete na ten link a budete to hrať a dosiahneete 75 ludí automaticky jemu pridá 20 zlatých neklikať !!!!§ |
kokos si strasni chudak sak ho nechaj nech si natom zarobi co serie ta to? nechapem
a inac je to haluz sam som tomu prepadol
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|