Digital6 napísal:načo sisi to nechal..veď si s tým mal ísť na div a nie tu sa predvádzať....ja na konci serveru nemam ziadnejedotky iba obranne moje max je 90k pretorianov...hoci z 13-tich dedin ale to je jedno vsetko bolo v dive ....
Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..
Setton napísal:Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..
hh tjn fakesy sú nahovno hlavne keď do nich skryjú nejaký ten ostrejší...a inak ja som si myslel že už máte bloknuté účty ale podľa písani asi ešte hráte tak berem s5
Setton napísal:Načo som si to nechal? Lebo v dive už mám z tejto dediny 20k pretoriánov + 15k legionarov + hero.. a potrebujem mať chránenú hlavnú no nie? keby niekto zautočil.. denne na mňa ide aj cez 30 fake utokov..
Mam jednu otazku:
V hlavne dedine mam obilne polia na urovni 15 a mlyn s pekarnou na urovni 5 (v dobe, ked som vylepsoval pekaren a mlyn som bol na 10 urovni obilnych poli). Dala by sa zvysit produkcia obilia, tak, ze zburam mlyn aj pekaren a postavim ich nanovo (produkciu obilia by som mal teda +50%, ale na urovni 15, cize bol by to dost velky rozdiel)?
travian som prestal hrat po tom,co som patril do prvej desiatky a vsetkych som farmil..nemal som si s kym dobre zavalcit..tak som sa vymazal..a zere to mrtne casu..