|
| Autor |
Správa |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3767 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 19:57 Predmet: |
|
|
| Fata! ChaoS napísal: |
No viem, že proti uplink-ovi nemám šancu, ale zato som niečo skúsil
ak náhodou by ste chceli tak dám aj .psd.
PS: Môžem to ešte upraviť |
celkom pekne ale ten PC by som dal na druhu stranu a dopredu len take nieco malicke nevyzera to velmi dobre ked aj vpredu aj vzadu su velke loga ... skus sa s tym este trosku pohrat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 491 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3767 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 20:18 Predmet: |
|
|
to predne logo este mensie asi tak polovicne by som dal a mozno by nebolo na skodu ani obtiahnut tie loga tenkou bielou ciarou a farbu mozno trosku upravit stmavit aspon podla mna zda sa mi to velmi svetle s tym PC
p.s: este uvidime nazor uplinka co na to povie. aaa prave ma napadlo najlepsie by bolo ak tam nebude tolko odtienov modrej a ciernej to neviem ako vytlacia.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 491 Bydlisko: Black Parade Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 21:20 Predmet: |
|
|
No tak neviem, ale vyzerá to trošku čudne. Keď chcem robiť okola lóg stroke tak to je dosť kockaté a tak som to spravils glow, ale na malé logo je to dosť tučné ten jeen pixel. Stmaviť som to stmavil dúfam, že dobre. A tie odtiene som trošku odobral, ale moc nie. To by som mal tak, že uložiť ako gif a tak vybrať farby? Ale veď aj kebyže to budú tlačiť a nebudú vedieť s kombinovať také farby tak tie odtiene automaticky nebudú tam, tak veď nato nezáleží nie? Alebo uplink by to spravil. On v tom má väčší prax. Tu máte aj psd.
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
123.11 kB |
| Prezretá: |
112 krát |

|
|
 Stiahnúť |
| Názov súboru: |
tricko.rar |
262.67 kB |
| Stiahnutí: |
39 krát |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6745 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2007, 21:25 Predmet: |
|
|
| Fata! ChaoS napísal: |
| Nejaké ďalšie pripomienky na zmenu? |
mne sa to páči, podľa mňa je to lepšie ako to tmavšie, ale aj to je fajn.. ešte to skús obtiahnúť tou bielou linkou aby ten nápis vynikol a bude to fajn..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2007, 15:30 Predmet: |
|
|
| Fata! ChaoS ocenujem tvoju snahu ale je to PC potrebne na tom tricku?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Designer Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.01.2007 Príspevky: 725 Bydlisko: Between heaven and hell.. Karma: 
|
Zaslal: 07 Máj 2007, 18:51 Predmet: |
|
|
Ja by som si tricka hojko prestavoval nejako takto naco take veci ako je pc
|
30.11 kB |
165 krát |

|
|
27.34 kB |
91 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 07 Máj 2007, 21:34 Predmet: |
|
|
No to PC ma napadlo z jedného trička, lebo som kukal po nete tričká a našiel som také rôzné hackérske tričká a tam bolo také s PC a tak som si pomyslel, že spravím tak. A že kto to bude nosiť? No neviem komu sa bude chcieť. Aj tak to je len návrh.
No páči sa mi to tvoje designer ale aj moje
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2811 Bydlisko: Chlapi nebudte křupani... Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 10:23 Predmet: |
|
|
pocujte a keby bolo po celom tricku uplne po celej ploche vpredu vzadu skratka v sade milionkrat malym "hojko.com" a cez to na chrbte velke logo ako v lavo hore? viete si to predstavit je to zrealizovatelne?
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.01.2007 Príspevky: 725 Bydlisko: Between heaven and hell.. Karma: 
|
Zaslal: 08 Máj 2007, 10:32 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
pocujte a keby bolo po celom tricku uplne po celej ploche vpredu vzadu skratka v sade milionkrat malym "hojko.com" a cez to na chrbte velke logo ako v lavo hore? viete si to predstavit je to zrealizovatelne?  |
hmm no myslim si ze by to bolo fajn pekne tricko ale kolko by stala taka tlac ?? Urcite nie lacno .
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Fata! ChaoS Medium Star

|
Zaslal: 08 Máj 2007, 14:32 Predmet: |
|
|
| SRneC napísal: |
pocujte a keby bolo po celom tricku uplne po celej ploche vpredu vzadu skratka v sade milionkrat malym "hojko.com" a cez to na chrbte velke logo ako v lavo hore? viete si to predstavit je to zrealizovatelne?  |
Tak jak má uplink vtom jeho obrázku to vector všade? No dobrý nápad, ale neviem či by potom nebol príliž "prečačkané" to tričko.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
7iro Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2006 Príspevky: 894 Bydlisko: Skalica :) Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1088 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2007, 16:02 Predmet: |
|
|
Ja by som nic nevymyslal, ved staci uplne normaly vector toho pisma, co je nim napisane logo, v official hojko blue farbe na prednu stranu a do zadu mensie logo za krk, aby ho bolo videt aj nad batohom . Presne take tricko by som si kupil, nie ziadne s obrazkom pocitaca, alebo nejakeho kablu, aby som nevyzeral ako hi-tech informatik
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Máj 2007, 17:23 Predmet: |
|
|
| blazer napísal: |
Ja by som nic nevymyslal, ved staci uplne normaly vector toho pisma, co je nim napisane logo, v official hojko blue farbe na prednu stranu a do zadu mensie logo za krk, aby ho bolo videt aj nad batohom . Presne take tricko by som si kupil, nie ziadne s obrazkom pocitaca, alebo nejakeho kablu, aby som nevyzeral ako hi-tech informatik  |
Myslis take nico ako som navrhol ja ???
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|